Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נופש בזנזיבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה פתחו קו ישיר לשם ומחירי הנופשים ממש מפתיעים ומגרים.

8 ימים, 7 לילות, חצי פנסיון באתר נופש סגור עם חוף פרטי, כולל טיסות, 1000$.

זה ממש ממש לא יקר וזה עוד בחגים...:shock:

מישהוא נסע? חזר עם תובנות? מומלץ?

מעבר לרזורט, האם זנזיבר היא מקום שאני יכול להרגיש חופשי לצאת מהרזורט ולטייל בין ה"ילידים"?

גם אם אשתעמם רצלח בזנזיבר (ואין סיבה שכך יקרה, הפאונה שלהם כוללת מגוון מרתק של זוחלים, ציפורים, חרקים בנוסף כמובן ליונקים ויונקים ימיים) ראיתי כבר שיש חברות ספארי שבאות ולוקחות אותך ברכב הספארי מפתח נמלון, עוברים במעבורת ליבשת (טנזניה), עושים יום ספארי וחוזרים באותו יום.

יאללה, שפכו את כל הידע שלכם בנושא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בארקיע זה מתחיל מכמעט 1400 דולר למלון 4 כוכבים ו5 כוכבים כבר מגיע ל2000 דולר+.

אני גם חשבתי על שם זה נראה מקום מדהים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הבוס שלי היה לפני חודש וחצי,

הוא אומר שאין מה לצאת מהרזורט, בחוץ זה יותר גרוע מהודו.

יום טוב גם לך

פורסם

אני הייתי שבוע בזנזיבר, בעיקר לצלילות. שורה תחתונה? לא ממליץ.

הדבר היחיד שטוב שם זה הים והחופים, וגם זה בעירבון מוגבל..

יש עניין של גאות ושפל שגורמים לקו המים לשנות מיקום ברמת של עשרות מטרים. ברוב החופים יש אצות שמלכלכות את החוף ואת המים.

מחוץ לריזורט הכל נראה כמו עזה/הודו, מדינת עולם שלישי בקטע רע.

האוכל גרוע, גם בריזורט שהייתי וגם במסעדות שניסינו. למי שלא אוכל דגים ומאכלי ים יש בעיה, וגם מי שכן אוכל לא ממש עף על האוכל שם, הם לא חזקים בקטע הקולינרי בכלל. בקר ברמה שעדיף להמנע (רזה ויבש), ועוף הם גם מצליחים להרוס..

הריזורט שהייתי בו היה 4 כוכבים, שזה 4 כוכבים של עולם שלישי, אל תדמיינו טורקיה וכאלה. חדרים סבבה יחסית, נקיים, ממוזגים ואפילו טלויזיה 42, אבל למשל החדר אוכל זה מבנה עם גג מקש (ככה בונים שם לרוב), לא ממוזג, כולל זבובים ושאר חרקים. אני הייתי באפריל אז לא היה נורא אבל כשחם ולח ממש לא נראה לי להיט..

לריזורט היה חוף פרטי נחמד, יש מיטות שיזוף ושמשיות, בריכה קטנה ו.. זהו בערך.

יש מקומות הרבה יותר מוצלחים לבטן גב ב1500 דולר לדעתי..

את הספארי בטנזניה לא עשיתי, אבל לא חושב שזה היה הופך את התמונה בעיניי.

אגב גם מבחינת צלילות לא היה מרגש - סיני יותר מוצלח בהרבה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...