Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוריו, אמנם אתה מסתלבט אבל אני מחבב את זה.

אני לא ממתג את עצמי ערס, אני פשוט ערס, אבל לא ערס כמו שאתה חושב, יש לי דברים שאנ ירגיש אליהם יותר מכל גיק או אפילו אישה, אני פשוט מתלבש כזה ואוהב את מה שהם אוהבים, זה לא מעיד עליי שום דבר רע ובנוסף ברוב המקרים אני לא נראה מאיים.

ותתפלא, כל מי שרציתי היא לא פרחה... על גבול הגיקיות.

לגבי ההיא מהסופר, טוב שהזכרת לי , הבחורה לא אישרה אותי בפייסבוק. עכשיו אני גם מטרידן. וואלה יופי.

ואם זה לא מספיק, היא עכשיו במקסיקו ובעוד חודשיים זאת שזרקה אותי תהיה במקסיקו עם חבר וחברה שלה ושותפים. אני בהחלט מרוסק פה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תרשום לה "טוב, ביי" או "איחלתי לחיילת בהצלחה בהמשך דרכה".

כמו שORC לא יוצא עם ELF

ביקום של Elder Scrolls יוצא ועוד איך. בעצם אורקים זה עוד סוג של אלפים.

וזה עוד סיבה למה אני רווק :loco:

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אוריו, אמנם אתה מסתלבט אבל אני מחבב את זה.

אני לא ממתג את עצמי ערס, אני פשוט ערס, אבל לא ערס כמו שאתה חושב, יש לי דברים שאנ ירגיש אליהם יותר מכל גיק או אפילו אישה, אני פשוט מתלבש כזה ואוהב את מה שהם אוהבים, זה לא מעיד עליי שום דבר רע ובנוסף ברוב המקרים אני לא נראה מאיים.

.

לא ידעתי שאישה זה יצור כל כך מוזר שאתה רגיש אפילו יותר ממנו.

ערס זה מצב מנטלי ולא קשור לא לרמה שכלית ולא לרגישות. יש גם פרחות רגישות וכדאי שתתחיל לחפש בגיזרה הזו כי מנטלית תהיו יותר קרובים.

עם אישה פרחה אתה לא תחטוף את הג'ננה כשהיא תקנב לבן שלכם חולצה ורודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ובעוד חודשיים זאת שזרקה אותי תהיה במקסיקו עם חבר וחברה שלה ושותפים. אני בהחלט מרוסק פה.

זה מה שנקרא - השמן מתחרמן, אבל הרזה יזיין.

מזכיר לי שיצאתי עם מישהי שבאמצע הדייט נזכרה ששכחה לקחת גלולות.

אין מה להגיד, היה לה הרבה טקט.

שרפתי עליה ערב שלם, ואפילו זיון לא יצא מזה.

אמרתי לך פעם - עד שלא תזיין פעם ראשונה לא תזיין פעם שניה.

בדוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מקס, כמות הפעמים שהצחקתי נשים או שגרמתי להן להגיד לי שאני מצחיק, + כל הגברים והחברים שצוחקים ממני ומהדברים שאני אומר... זאת לא הבעיה חבר.:lol:

פעם אמרתי משפט יפה לחבר: אם היו לך חברים נורמלים היית משתעמם.

פורסם

עדיף גם סטייק על שוקולד, אז?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה בסדר, גם אני לא.

פורסם

מקס לתיאוריה של ליצן או מצחיק, אני לא מסכים.

כי אני ליצן. עובדתית, איכשהו מצליח לי...

עברתי אמנם תקופה לא קלה בשנה האחרונה. עד כדי כך שפרקתי כאן את החיים האישיים שלי. אבל למדתי משהו אחד: אני זה אני. אני חי עם עצמי 24 שעות, 7 ימים בשבוע. אם החלטתי להיות ליצן, אז אהיה ליצן: מצחיק, חמוד, שובב לפעמים, אבל זה אני. אני לא אשתנה בשביל מישהו, בשביל להשיג משהו (להשתנות לבחורה, נו בחיאת). צריך הבנה חברתית, לצחוק עם בחורה ולתת לה אהבה שרק אתה יודע לתת.

פורסם

כמובן שגבר צריך להיות גבר. אבל ליצן הוא בהכרח לא גבר?

להגיד לך סוד: הדרך שבה התחלתי עם חברה שלי היא סוג של מופע ליצנות ובושות. שעד היום אני רואה במופע הזה משהו מתוק ותמים.

פורסם

ואדים התכוון למשפט האגדי של אייל גולן(יש האומרים שתרם לגירושין) "כמה אפשר לאכול פרוסת שוקולד? לפעמים רוצים סטייק.

משהו בסגנון.

בכל מקרה, מקס, אתה מגזים לטעמי לגבי הליצנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...