Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתגברים על לב שבור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו חברים לא ציפיתי לכזו כמות של תגובות.

קודם כל תודה לכולם. לכל מי ששאל בן כמה אני, אני בן 23. חברה שלי יותר צעירה וזה לא מפתיע עם גישה כזו.

האמת שכרגע אנחנו ב"הפסקה" אבל כן כנראה שזהו הסוף. אחרי מה שהיא אמרה לי שהיא מתחילה לפזול לצדדים לא אוכל להיות בלב שקט כשהיא לא לידי. אני מנסה לאט לאט לשכוח ולהעסיק את עצמי. בקרוב כנראה אטוס לטיול אחרי צבא שלא עשיתי בגלל שחיכיתי לה.

פורסם

פותח השרשור גם אני עברתי (כמו רובנו כאן אני מניח) חוויה דומה.

גם אני הייתי שבר כלי בשבוע הראשון, בשבוע השני המצב השתפר ואחרי פחות מחודש כבר התחלתי לצאת לדייטים בלי להסתכל אחורה.

בהתחלה אתה תאכל לעצמך את הראש מרוב ניתוחים של המצב שלא יביישו אנליסט בכיר ב NSA :). נסה אולי להעלות את המחשבות שלך בכתב, לי זה עזר.

כמובן ניתוק חד ומוחלט מהבחורה כולל ביטול החברות בפייסבוק שזה אחד הצעדים שלי היה הכי קשה לבצע.

לשמחתי המסע שלי אחרי הפרידה היה יחסית קצר, ואחרי חצי שנה מצאתי את זו שהיום אני קורא לה אשתי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל אופן 23 זה מוקדם מדי להיות בטוח שמצאת את אהבת חייך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם יש לך אופציה לטוס כמו שציינת, תן גז ותזמין כרטיס. אין כמו שינוי דרסטי של הסביבה במקרה הזה וזה מניסיון.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

פות"ש,

הייתי באותו מצב באיזור גיל שלך רק בצד השני של הסיפור. אני זה שנפרד כדי להמשיך לחוות דברים בחיים.

כרגע זה נראה לך כמו סוף העולם וזה טבעי לגמרי. אהבה ראשונה (לפחות רצינית ראשונה).

עצה מכל הלב - תסיימו את זה. בלי הפסקות ובלי פסקי זמן.

אתה תראה שהזמן יעשה את שלו. אתה תטייל, תלמד, תכיר עוד בחורות ותחווה חוויות (טובות וגם פחות טובות). בעוד כמה שנים אתה כבר תדע בצורה הרבה יותר טובה איזה אופי ומה אתה מחפש בבחורה שתמשיך איתך לחופה.

תתעודד גבר, תן חיוך ותרים את הראש. לא מת העולם, ויש לו עוד הרבה דברים (טובים ורעים) להציע.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
יוגי תגובת הרבעון.

4-5 פעמים בלילה פשש הספק יפה , טוב שנשאר דם במוח לתפקד הכל זורם למטה.

במבי ,כשתהייה בא בימים (עוד כמה עשרות שנים) נחליף לך את הניק ל: רב שגל במיל'

חייל בטירונות עם בחורה נימפומנית

7 פעמים בלילה, לפני השינה. מתוך שינה . ואחרי השינה... משהו הזוי.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

איזה יופי הפכנו את השרשור לכמה פעמים בלילה אני משגל.

לי בטירונות לא היו בחורות רק חול וחולירע .

במבי ,ערוך את הכותרת.

פורסם
חייל בטירונות עם בחורה נימפומנית

7 פעמים בלילה, לפני השינה. מתוך שינה . ואחרי השינה... משהו הזוי.

הבעיה היא שבפעם השביעית אתה צועק עליה "ח-ל-א-ס, תני לישון" אז היא מסתובבת ומתחילה לבכות "אתה לא אוהב אותי יותר..." עכשיו נראה אותך ישן...

:-P

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
הבעיה היא שבפעם השביעית אתה צועק עליה "ח-ל-א-ס, תני לישון" אז היא מסתובבת ומתחילה לבכות "אתה לא אוהב אותי יותר..." עכשיו נראה אותך ישן...

:-P

יש מצב שפשוט הייתי עונה שאני באמת לא אוהב אותה :)

זו הפעם היחידה שהרגשתי שאני נאנס, למי שתהה אם קיים דבר כזה - הוא קיים.

פורסם

אז אתה אומר שחברה שלך התחילה לפזול לצדדים ולחפש ריגושים? איפה היא מסתובבת בדרך כלל? :mm_tongue

כמובן שאני צוחק, הומור זה חובה במצבים כאלה (לא, באמת, איפה אפשר למצוא אותה?)

פורסם

השאלה אם נעשה לה תרגיל יד2 שבו נלך אליה אחד אחד ונשחק אותה הכי גרוע שאפשר שתבין מה היא הפסידה. (כמו שאתה שולח אנשים שיתקשרו למוכר וישחקו אותה מוכנים לשלם 50% מחירון כדי שישחרר לך ב 75% :-P )

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
יש מצב שפשוט הייתי עונה שאני באמת לא אוהב אותה :)

זו הפעם היחידה שהרגשתי שאני נאנס, למי שתהה אם קיים דבר כזה - הוא קיים.

איך זה להרגיש מחולל?

• תוכן חדש...