Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפש רכב סופר מיני אוטומט , בעיקר לנסיעה עירונית של כ20 ק"מ ביום ולעיתים גם בינעירוני , יש שלושה ילדים קטנים ולכן מיני לא רלוונטי.

מעדיף שנתון כמה שיותר גבוה , 11/12 וכנראה אחזיק את הרכב לפחות 5 שנים.

חשיבות לאמינות ונוחות נסיעה קילומטרז יהיה נמוך לכן לא קריטי סעיף הדלק

השאלה האם עדיף לחפש מחברות ליסינג או מגרשי יבואן מזדה 2 או i 20 לדוגמא או מיד פרטית שברולט סוניק.

אם יש אפשרויות רלוונטיות נוספות בתקציב אשמח לשמוע.

תודה מראש

פורסם

אני הייתי מעדיף I20 מיד פרטית, מרווחת ואמינה.

תעשה סיבוב על הסוניק ותראה אם אתה מתחבר, לי הרכב לא הרגיש אפוי מספיק (מהנסיעה הקצרה שערכתי), ומקצה שיפורים מקיף יעשה עבודה מדהימה לרכב עם בסיס טוב.

פורסם

צריכת דלק לא חשובה ויש 3 ילדים קטנים ( עדיף שכולם יהיו מאחורה ובמושבי בטיחות לילדים ).

הייתי מחפש משפחתית ולא סופר מיני - מיצובישי לנסר 1500 סמ"ק, למשל. בטיחות טובה, מרחב פנים ובגאז' מתאימים למשפחה, אמינות מעולה ומחיר קניה לא יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה רכב שני למשפחה , יש לנו היום מזדה 3, 2012 שנחליף כנראה לקרוסאובר.

הרכב ישמש בעיקר לפיזור ילדים בגנים לנסיעה של 5 דקות ואחר כך לעבודה נסיעה של חצי שעה בפקקים.

לכן מעדיף סופר מיני ולא משפחתית בגלל חניה וגם דלק.

השאלה האם עדיף רכב הליסינג אבל שנתון מתקדם ורכב יותר סחיר ואמין, או לקנות מפרטי רכב נחשב פחות ( כמו סוניק)

×
×
  • תוכן חדש...