Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיני עבודה

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ אתכם על מקרה שקרה לי בעבודה

אני עובד בחברה גדולה מספר שנים ועברתי מספר תפקידים

בשנתיים האחרונות אני מבצע את התפקיד הנוכחי

לאחרונה יצא מכרז לתפקיד אחר שביקשתי להגיש מועמדות

המנהלת הישירה שלי עצרה אותי מלהגיש למכרז בטענה שהיא צריכה אותי איתה ..

מיותר לציין שהתפקיד שרציתי להגיש אליו עם שכר גבוה יותר

האם מה שבוצע הינו חוקי?

תודה

פורסם

אין שום בעיה חוקית.

המעסיק קובע באיזה תפקיד אתה תעבוד, והאם ברצונו לקדם אותך. או לחלופין - היכן תיתן לו תפוקה הכי טובה לעסק.

האם יש אפשרות לערער על החלטת המנהלת הישירה ? (הרי גם לה יש מנהלים מעליה).

בנוסף, אתה יכול לנסות להשתמש בהתנגדות שלה לקידום כדי לדרוש העלאה בשכר

פורסם

המעסיק הוא הארגון

הוא פתח את האופציה והמנהלים בתפקיד החדש ביקשו אותי

בתפקיד הקיים מנעו ממני לגשת גם ברמת מנהל החטיבה

פורסם

ממה שאני מכיר בארגונים גדולים רק במידה ולא נצבר מספיק ותק בתפקיד הנוכחי (כל ארגון וההגדרה שלו) אז יש צורך לבקש אישור מהמנהל הנוכחי.

מעבר לכך אני ממליץ לך כן לנסות ולהעביר את המהלך הזה בדרכי נועם עם המנהלת הנוכחית כי בארגונים גדולים הפוליטיקיה חשובה מאוד. גם אם תתקבל לתפקיד החדש אתה עדיין תבוא במגע עם המנהלת הנוכחית, קח בחשבון גם שאתה עלול לא להתקבל ואז נשארת עם אי נעימות.

סה"כ אתה מתאר סיבות חיוביות לכך שהמנהלת שלך לא מעוניינת שתעזוב, אולי יש סיבות נקודתיות ובעוד כמה שבועות זה כן יתאים.

האם התפקיד בו אתה מעוניין נפתח פעם בכמה שנים או שזה תפקיד שנפתח כל כמה חודשים?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

התפקיד שהייתי מעוניין בו נפתח פעם בכמה שנים

אופי התפקיד דומה מאוד למה שאני עושה כיום רק עם משכורת גבוהה יותר..

לא היה מצב שלא הייתי מתקבל כי הגיעו לדבר איתי לפני פתיחת המכרז "מכרז תפור/מכור"

מה אני יכול לעשות כעת כדי לנצל את המצב לטובתי?

פורסם

תחפש את אותו אחד שרוצה אותך מאוד שם , שישכנע את מי שצריך לשכנע, שישכנע את המנהלת שלך שתשחרר אותך.

אם התפקיד בטוח לך באלף אחוז ואם היא לא יכולה למנוע זאת על פי נוהלי האירגון, אז לך על זה.

כמובן שנסה לשוחח איתה ולהסביר לה שהיא מפריעה לקידום שלך בשיחה נעימה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כרגע התפקיד כבר לא רלוונטי.. נהיה סכסוך גדול בארגון ברמת סמנכ"לים שכל אחד רצה אותי בחטיבה שלו ובסוף לא רצו להכנס לריב הזה והם וויתרו וגייסו מישהו אחר

השאלה עכשיו אם אני יכול לנסות ולשחק על מה שנעשה לי

• תוכן חדש...