Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טיגואן 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא רואה זאת כך, אלא אם כן אתה מתכוון פחות מגושם.

רכב ילדותי זה רכב שנראה מצועצע והאטקה פשוט לא נראית כך.

שמע אין לי שום אינטרס, ואני כרגע גם לא בשוק לרכב כזה, אבל כמי שגם יצא לו לראות אותה מקרוב ולנהוג בה, האטקה בטח לא מרגישה פחות סולידית מחברותיה בקבוצת בג׳יפונים ומבחינת נהיגה מהנה מכולן.

כשהטיגואן תגיע ויצא לי לראות אותה קצת יותר בכביש בהחלט יתכן ואשנה את דעתי עליה, אבל מהתרשמות ראשונית גם שלי וגם של אשתי היא נראתה כגולף מגודלת.

אגב, הקודיאק של סקודה הכי הרשימה אותי מהשלישייה הזו, לפחות ממה שראיתי וחוויתי מהישיבה בה, ומאוד מעניין אותי לנהוג בה כשתהיה זמינה.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

טוב, כנראה עניין הצורה הוא באמת מאוד סובייקטיבי. לי זה נראה כי טיגואן שואף לכיוון ה-X וה - Q, כאשר סיאט...נשאר סיאט.

בכל מקרה יש גם דברים אובייקטיבים, כמו השילוב של dq200 + שנתיים אחריות בסיאט.

פורסם (נערך)

מסכים אתך שהטיגואן שואף לכיוון הX1 והQ3 ,(וגם מתעלה עליהם מבחינת פרקטיות, מרווח וכו) אבל מציע לך לקרוא קצת מה כותבים על האטקה לפני שאתה פותר אותה כסתם עוד סיאט... [emoji4]

אגב לא ידעתי שהם עדיין נותנים רק שנתיים אחריות לסיאט (ולסקודה) בזמן שלפולקסווגן הם נותנים שלוש, מגוכך.

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • תוכן חדש...