Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהטסו שרייד משנת 1999.

לאחרונה התעוררה בעיה שלפעמים הרכב לא מניע.

אם אני מחכה 10 דקות הוא כן מניע.

בנוסף לפעמים כשאני עומד ברמזור הוא פתאום רועב ואני מאבד את מערכת החשמל (הוא נכבה?), לשניה ואז הוא חוזר לעבוד לבד (בלי שאני אכבה ואניע מחדש).

פעם אחת קרה לי גם שהוא נכבה ממש בזמן עמידה במקום עם רכב מונע,

וסרב להידלק למשך כמה דקות.

אני מנחש שהבעיה במערכת החשמל/מגעים,

אבל איפה לחפש?

אני מפחד שאם אני אלך למוסך עלות הביקור תהיה גבוהה מערך האוטו כי הוא גם ככה שווה מעט.

הצעות?

• ספונסר פורום
פורסם

מהיכן אתה?

להערכתנו אתה צריך חשמלאי ולא מוסך.

בינתיים בדוק היטב את נעלי המצבר, פתח את הנעליים, נקה קצת על מנת לייצר מגע טוב והדק היטב חזרה.

אם תאמר היכן אתה גר / עובד נוכל להפנות אותך.

עזרה

פורסם

נפוץ בדגם הזה בעיית מגעים פשוטה בחיווט למשאבת דלק שגורמת בדיוק את התופעות האלה!

הבעיה שצריך להוריד טנק דלק

בהצלחה

רמי

פורסם

אם באמת הבעיה רק במגעים ,כמו שנתקלתי לא פעם, עלות העבודה במוסך סטנדרטי אמורה להיות כמה מאות בודדות

כשהרכב על הליפט לא סיפור גדול להוריד טנק דלק ,ואח"כ לחזק את המגעים שם

בהצלחה

פורסם

הבדיקה הטובה ביותר היא ברגע שהרכב לא מניע אז פשוט לנתק את צינור הכניסה למערכת ההזרקה ואז לנסות להניע לראות אם קיימת זרימת דלק בכלל. אכן נישמע שהבעיה במשאבה.

• תוכן חדש...