Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

~

רציתי לשים את זה באלטעזאכן, אבל אז נזכרתי שהיו פה שרשורים בנושא והרבה אנשים שחיפשו דברים בסגנון.

אז לחובבי הז'אנר הפורטוגזי, רוטב פירי פירי של רשת ננדו'ס בדרגת חריפות hot (4 מתוך 5), בקבוק סגור של 250 מ"ל, תוקף עד נובמבר 2017, שלכם תמורת 20 שקלים. הרטבים האלה מיוצרים בדרום אפריקה ומתגאים בהיעדר חומרים משמרים, MSG, גלוטן וכו'. הם אפילו כשרים ו-halal למי שזה רלוונטי.

לא התחלתי לעסוק ביבוא מקביל, יש לי רק אחד כזה. פשוט הבאתי אותו מחו"ל בהזמנה ואז המזמין החליט שלא בא לו יותר. אם מישהו מעוניין - אפשר לפנות בפרטי, אני נמצא בנתניה.

פרטים נוספים: http://www.nandos.com/sauces

prp_2.jpg

prp_1.jpg

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

אם אין חומרים משמרים כיצד ייתכן התוקף הארוך של המוצר?

אני גם מעוניין אגב, אני רק צריך לארגן יום חופש מהעבודה בכדי להגיע.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חומרים משמרים לא חייבים להיות כימיקלים עם שמות מוזרים. גם שמן צמחי ומלח הם חומרים משמרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חלק מסוגי הפלפלים והשורשים החריפים הם חומרים משמרים נפלאים-

בטבאסקו יש 0 חומר משמר מלאכותי, וחיי המדף שלו הם בערך 5 שנים באחסון/3 שנים מרגע שנפתח.

במידה והאחרים פה יחליטו שהם לא יכולים להגיע/לא בא להם פתאום, אשמח לקחת, יש לי גם את מי לשלוח אליך בנתניה.

• אחראי פורום
פורסם

וואו, ננדוס. היה דווקא לא רע (חוצות המפרץ, איפשהו בסוף ה-90s).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
12345

לא מצאתי את המיקוד הזה בנתניה ;)

למה אתה לא משתמש בעצמך? אינך אוכל חריף? עזור לנו להכיר אותך טוב יותר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

~

tl;dr - חריף מדי בשבילי.

אני חושב שכתבתי על זה בעבר. הכרתי את ננדו'ס בגרסה הישראלית של שנות ה-90 כפי שציין איתי, לא נראה לי שהיו אז בארץ כ"כ הרבה דרגות של חריף. ואז אחרי עשור ומשהו שלא אכלתי אצלם, הגעתי לסניף שלהם באיזו נסיעת עבודה לבירמינגהם יחד עם עוד כמה חבר'ה. מתוך הרגל ישראלי וחרף האזהרות הלכתי ישר על דרגת ה-HOT, שהיא כאמור מס' 4 מתוך 5. אלה בסה"כ היו כנפיים קטנות, אבל על הביס הראשון הרגשתי שהסרעפת שלי ננעלת באופן בלתי רצוני, ודקה לאחר מכן התחלתי לדמוע ולהזיע במקומות שלא ידעתי שאפשר להזיע בהם. לא עזרה שתיה מרובה, נסיון לאכול את זה עם לחם או כל פרוצדורה אחרת. בקיצור, פאדיחה.

למחרת הזמנתי את אותן כנפיים ב-MEDIUM, דרגה 3 מתוך 5. לקח כמה דקות אך התגובה הייתה דומה, אולי רק בלי דמעות הפעם. מכה נוספת לאגו וארוחה שבקושי הצלחתי לסיים עם הרבה מים ופירה בצד. בסופו של דבר הודיתי בתבוסה ועברתי ל-MILD ולרוטב הלימון שלהם, שם כבר הכל היה בסדר.

אם לא הספיקה ההתבזות מול הקולגות והטראומה בכניסה, אומר בקצרה שביציאה זה היה אפילו יותר גרוע. החרא הזה שורף, תרתי משמע.

אני מקווה שזה שופך אור על האישיות המסתורית שלי ויחסיי עם אוכל חריף, לבקשתך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
~

אני מקווה שזה שופך אור על האישיות המסתורית שלי ויחסיי עם אוכל חריף, לבקשתך.

לא יודע לגבי השאר, אבל אני יצאתי מסופק ואפילו עם תחושה קלה של TMI

:lol:

פורסם

דריש, תודה על השיתוף, זה באמת סגר מעגל מבחינתי אחרי כל מה ששיתפת בפורום בנוגע אליך ;)

פשוט רציתי להציע לך טרייד בעבור כמה ממיני הפלפלים החריפים בעולם, אך לא נראה לי שזה הדבר הבא שאתה רוצה לנסות ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

~

הרבה מתעניינים אך בינתיים איש לא הגיע לנתניה. אני מבין, שכונה קשה, אבל תהיו גברים!

יאללה, הזדמנות אחרונה למי שעוד לא ראה את השרשור הזה, בטרם אבקש להעבירו ללוח המודעות.

• תוכן חדש...