Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שאלה

האם מבחינה חוקית מותר לחנות ככה?

זה רחוב קטן וצר וכל יום רכבים חונים פה באופן קבוע

השאלה אם אפשר לעשות משהו בנידון

(אין סימון על המדרכה)

לא אהיה מגזימה, כן אפשר להכנס לרחוב עם הרכב אבל ממש על הקצה

וזה מפריע לכל השכנים

image1.JPG

פורסם

על פניו, עושה רושם ש-2 הרכבים שחונים ממול - חונים במפרץ המיועד לחניה (רואים את סוף המפרץ בצד ימין של התמונה. בצד שמאל לא רואים מה קורה לפני פח הזבל, לכן התשובה לא וודאית).

פורסם (נערך)

מצרפת תמונות של הכניסה לרחוב

אה וזה הפח שהם הפילו כשיצאו מפה קשה להרים בחזרה..העמוד תאורה בכלל מסכן כל יום מפילים אותו

ועל החנייה בחולות גם על בסיס קבוע

(הפס הלבן שנראה כמו פס לחנייה זה לא פס חנייה)

image1 (2).jpg

image2.JPG

עריכה אחרונה על ידי עדי21
פורסם

אם הרחוב חד סתרי, אני לא רואה מניעה לחנות במפרץ. הרי המכוניות משאירות נתיב נסיעה שאינו צר יותר מן המקום בו המדרכות קובעות את רוחב המעבר.

בתל אביב מרבית הרחובות בהם יש חנייה משני צידי הכביש משאירות נתיב צר למכונית הנוסעת בכביש.

פורסם

^^^ נכון אבל

אם המעבר הוא בעייתי אז ניתן לפנות לרשות המקומית שתשים תמרור האוסר חניה/עצירה בצד השמאלי של הרחוב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

יש על הכביש סימון כלשהו - לא ברור לי אם אבנים בצבע שונה המייצגות קו תיחום כלשהו, או תעלת ניקוז רדודה. על פניו נראה כי המרחק מקו זה למדרכה צר מלהכיל רכב סטנדרי - אולי רק דו"ג - אבל יש למדוד. וכמובן שאפשר לפנות למחלקת ההנדסה בעיריה ולבקש סימון ברור אם מותרת חניה על הכביש, או חצי על המדרכה, או אסורה כליל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתמול קראנו למשטרה... כי יש בסוף הרחוב מליון חניות והם מחליטים לחנות דווקא שם כי הם צריכים ללכת למקלט הזה

שמשמש לאירועים ומסיבות.. ורק במלחמה הוא סגור לנו(אשקלון)

השוטר אמר לי במפורש "זו חניה, אני הצלחתי לעבור אז זו חניה"

מסתבר שאחד מבעלי הרכב הוא שוטר...

אנחנו מתלוננים על המצב כבר המון המון זמן שאנחנו צריכים לעבור שם על הקצה מלא פעמים כמעט נכנסנו בהם

פורסם
^^^ נכון אבל

אם המעבר הוא בעייתי אז ניתן לפנות לרשות המקומית שתשים תמרור האוסר חניה/עצירה בצד השמאלי של הרחוב

יותר ברור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...