Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף MK5 שנת 2007

גודל הצמיגים הוא 205/55R16

מעוניין לרכוש רביעיית צמיגים , שיהיו איכותיים , ספורטייבים איכותיים עמידים גם ביבש וגם ברטוב.

תקציב : 550 ש"ח לצמיג!

פורסם (נערך)

לא צריך לצטט הודעה צמודה.

כמה אתה נוסע בשנה? הצמיגים מהדגמים שרשמת אוחזים מעולה אבל נגמרים מהר מאוד. ביקשת צמיגים עמידים - מה הכוונה שלך? אורך זמן/ קילומטרים או רק אחיזה?

איזה מנוע יש לרכב שלך?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא צריך לצטט הודעה צמודה.

כמה אתה נוסע בשנה? הצמיגים מהדגמים שרשמת אוחזים מעולה אבל נגמרים מהר מאוד. ביקשת צמיגים עמידים - מה הכוונה שלך? אורך זמן/ קילומטרים או רק אחיזה?

אני נוסע בשנה בערך 8K ק"מ + - אפילו קצת פחות..

ק"מ פחות חשוב לי , אני לא אחד שנוסע 30K בשנה.

חשוב לי שהם יהיו אוחזים טוב בסיבובים , אוחזים טוב בגשם , ואתה יודע שלא יצטרך להחליף צמיג כל שנה..

פורסם

טויו יספיקו לך לשנה וקצת.

לא ענית לי באיזה מנוע מדובר. אם זה לא גולף gti, צמיגי ספורט מובהקים מוגזמים, מיותרים ופוגעים בנוחות הנסיעה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
טויו יספיקו לך לשנה וקצת.

לא ענית לי באיזה מנוע מדובר. אם זה לא גולף gti, צמיגי ספורט מובהקים מוגזמים, מיותרים ופוגעים בנוחות הנסיעה.

לא זה לא גולף GTI

זה גולף MK5 2.0FSI שנת 2007

אז מה את ממליץ ? איך הקונטנטל מבחינת אחיזה ועמידות בגשם ? בסיבובים ?

פורסם

קונטי ספורט צמיגים מעולים, אבל גם הם יותר מדי. לרכב שלך ולדרישות שלך מספיקים Toyo t1 sport או dunlop fastresponse שעולים הרבה פחות.

פורסם
קונטי ספורט צמיגים מעולים, אבל גם הם יותר מדי. לרכב שלך ולדרישות שלך מספיקים Toyo t1 sport או dunlop fastresponse שעולים הרבה פחות.

הדנלופ נראים לי צמיגים מהדור הישן והזול שהם כבר לא ממש מותג ידוע ומוכח בשנים האחרונות.

כנראה שאני ילך על ה-TOYO T1

מה המחיר הסביר שאני אמור לקבל לרביעיית TOYO T1 SPORT ?

פורסם

אם זה היה תלוי בי, לא הייתי קונה בכלל צמיגים ספורטיביים לרכב הזה.

הייתי קונה continental conti premium contact, michelin primacy hp או goodyear effecient grip perfomance.

אבל אני זה אני והנהיגה שלי.

לשאלתך - 150 שקלים הפרש פר צמיג זה הרבה - אתה תהיה מרוצה מטויו.

פורסם

יש גם הנקוק K107 במידה הזו. לא יודע זמינות בפועל.

ולרשימת הצמיגים הכללית אפשר להוסיף גם את הדנלופ בלוריספונס.

• תוכן חדש...