Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח סיאט לאון FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

בשעה טובה הזמנתי את הלאון FR 5 דלתות (מנוע 1.8TSI).

עכשיו אחד הדברים שהתחלתי לבדוק זה את נושא הביטוח וגיליתי שהביטוח עולה דיי גבוה אז אמרתי נחפש כאן אולי מישהו מכיר עסקה יותר זולה.

אני צריך ביטוח חובה + מקיף + צעיר לרכב.

השאלה כמה זה אמור לצאת ואיפה אני יכול להשיג את ההצעה הכי זולה..

תודה :)

פורסם
תמצא סוכן בעיר מגוריך. 12 אלף ₪ לרכב שעולה 160 אלף? הזוי.

והקטע היותר מוזר שהתקשרתי ל9 מיליון ואמרתי להם כמה עולה ביטוח והמוקדנית אמרה לי שהם לא מבטחים את ה FR 1800TSI כי זה נחשב רכב ספורט והם לא מבטחים רכבי ספורט ויוקרה O_O

הייתה לי סיאט לאון 2014 הרגילה (1.2TSI) שהייתה מבוטחת גם ב9 מיליון אז אמרתי נעביר את הביטוח ל FR והתשובה השאירה אותי עם שוק וסימני שאלה רבים לגבי החברת ביטוח הזאת ...

פורסם

הרכב פופולארי בקרב צעירים וגם נגיש אז כנראה בגלל זה לא רוצים לבטח. כי בניגוד לאיביזה שגניבה, זאת

גם חזקה.

פורסם

חחח גם לי הסוכן ביטוח אמר בהתחלה 8500 מקיף ו1600 חובה. אמרתי לו "חביבי, זה לא פרארי, צא מהסרט".

בסוף יצא 3300 מקיף ו1600 חובה ללאון 1800 שנת 2011

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

תנסה את הסוכנות אמינות שברחובות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אתה גם יכול לנסות את סכנות הביטוח שעובדים עם צ'מפיון.

הם נקראים אלייד.

אמורים להיות להם מחירים אטרקטיבים.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם
חחח גם לי הסוכן ביטוח אמר בהתחלה 8500 מקיף ו1600 חובה. אמרתי לו "חביבי, זה לא פרארי, צא מהסרט".

בסוף יצא 3300 מקיף ו1600 חובה ללאון 1800 שנת 2011

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אין מקום להשוואה. עצם הימצאות השם FR הופכת את הרכב מבחינת חברת הביטוח לרכב "ספורט" ולכן כדאי לבדוק עם סוכנים פרטיים. נסה אולי סוכן של צ'מפיון, לפעמים הם יכולים להפתיע...

פורסם
תמצא סוכן בעיר מגוריך. 12 אלף ₪ לרכב שעולה 160 אלף? הזוי.

מחירי הביטוח מורכבים מכמה פרמטרים שמשפיעים ויכולים לגרום להפרשים גדולים, ללא קשר לסוג הרכב. רכב פשוט שהוא מאוד גניב באזור שיותר מועד לפורענות יעלה בביטוח יותר מרכב יקר שאין לו דרישה ונמצא באזור שקט. נהג צעיר, עבר תביעות ותאונות, כל אלה גורמים שמשפיעים על המחיר.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...