Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלהה נחמד אחים שלי..וכל המריבה הזאת על מגבר ב500 שח..פעם הבאה אני אקנה מגבר ב1000 אתם תכנסו אחד בשני בסכינים..:-D

מישהו מציע לי מגבר BOSS 1000 וואט עם ארבע ערוצים יד שניה שניה ב500..מה אתם אומרים? עדיף מהפלאטניום?

יד שנייה ב-500 שקל? BOSS? אפשר להשיג כזה חדש בסכום הזה!!!
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח התדר רציתי להמליץ על המגבר בעלות של 500 שקלים - כחדש.

זאת אכן תמורה לא רעה בכלל לכסף שלך ..

אם יש לך אופציה לרכוש משהו טוב יותר ביד שניה, זאת גם אלטרנטיבה לא רעה.

לגבי אדי. אתה לא חייב להתיחס, לא כל אחד שמקבל במה הוא באמת נואם טוב.

אתה יכול לראות שהוא כותב שחור על גבי לבן, דברים שאיננו מבין בהם כלל.

ציטוטים:

"מגבר לא אמין"

"מגבר שעלות ייצורו"

"יכול לשלוח דיסי"

"אם המוצר היה איכותי המחיר היה בהתאם"

"אם עלות הייצור של רוקפורד היתה זולה, גם המחיר שלהם היה זהה"

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי,כול מה שאני אומר זה נכון אבל אתה שאין לך ניסיון איתו אומר אחרת זה פשוט מוזר.....

זה כמו שאני יגיד שהמנגאט שלך חרא בלי לישמוע וליבחון....

לפותח התרד לפי היעוץ של מתן ושי המגבר נותן תמורה יפה למחיר אבל מקסימום ישרף או ישרוף משהוא לא נורא יש מעבדות לתיקון ע.....

לסיכום זו דעתי על המגבר הזה אחרי תקופת ניסיון של חצי שנה שהיה ברכבי ואין לכם שום זכות להגיד לי שלא כי אם כול הכבוד לכם לא המצאתם את הענף......ואיל אני לא עוקץ אף אחד ולא מנסה להוציא אף אחד טמבל....

** לסיכום כבר לא איכפת לי שאנשים יקנו מה שאתם אומרים וזהו נימעס לי כול הזמן להוכיח שיקשיבו לטיעונים שלכם יקנו ויצטערו אני תמיד כותב מניסיון ולא כותב שטויות...... כבר חצי מה אנשים שאני מכיר הפסיקו ליכתוב בפורום בגלל היתיחסות הזו לכולם וכבוד לדעות של אחרים....

זהו אני גמרתי...ש שי ומתן יכתוב וזהו....זילזול מחולט וחבל.....

ערב טוב ומבורך

פורסם
** לסיכום כבר לא איכפת לי שאנשים יקנו מה שאתם אומרים וזהו נימעס לי כול הזמן להוכיח שיקשיבו לטיעונים שלכם יקנו ויצטערו אני תמיד כותב מניסיון ולא כותב שטויות...... כבר חצי מה אנשים שאני מכיר הפסיקו ליכתוב בפורום בגלל היתיחסות הזו לכולם וכבוד לדעות של אחרים....

זהו אני גמרתי...ש שי ומתן יכתוב וזהו....זילזול מחולט וחבל.....

ערב טוב ומבורך

יש משהו בדברים שלך!

:mm_yeah:

• תוכן חדש...