Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חח חזק אחי אהבתי...

תראה אין ספק שהמגבר הזה פחות אמין מרוקפורד

אבל מה אתה חושב להביא ב 500 שקל ?

אין מה לעשות אדי לא מבין שיש תקציב מסויים וצריך להסתדר איתו גם אם זה אומר לקנות מוצרים שהוא לא ברמה גבוה

הפלטניום אודיו 1200 נותן תמורה מצויינת למחיר שלו נקודה !

פורסם

פחחח,אני יכול ללמד אותך איך להיסתדר עם כמה שפחות כסף...

כמובן שזה הכי קל ללכת בגישה הכורדית(ויסלחו לי הכורדים) וליקנות חרא יש ועכשיו וממהר משמע ליקנות פלטינום אודיו כוכב המעבדות...

או בגישה חכמה לבוא עם סבלנות ולחפש יד שנייה תמיד יש מציאות או לאסוף עוד קצת וליקנות משהוא ברמה מכובדת ולא זבל....

מתן,אם הייתה מישתמש בגישה השנייה יכלה להיות לך מערכת ברמה מכובדת....

פלטינום אודיו זה מגבר שעלות יצורו עולה 100-170שקל בלי אמא ואבא חתול בשק פעם יכול לעבוד טוב ופעם יכול לישלוח DC לרמקולים או פשוט להישרף מגבר זול ומסריח שנועד בשבילי הראש הישראלי(מהר וזול) לצערי המגבר פשוט זבל ותמיד יש אלטרנטיבות אחרות נקודה!

*** ואני לצערי לא יכול למליץ על הדרך ה1 כי הלכתי ב2 והרווחתי....

פורסם

אדי עם עלות של מגבר כזה זה 100-170

כמה אתה חושב שעלות של המגבר שלך ?

בכול מקרה יש אנשים שאין להם אפשרות לחסוך

יש כאלה שיש להם אבל לא רוצים להשתגע ולא מוכנים להשקיע יותר מידי

אז יש אפשרות לקנות או לא לקנות...

פורסם

עלות של מגבר שלי לא 100-170שקלים וזאת מיכמה סיבות שאני מתפלא שאתה לא יודע אותם...

אם המחיר היה כזה אז האיכות הייתה בהתאם...

אם המחיר היה כזה המחירים של רוקפורד בארץ היו נומכים בהרבה...

הגיוני....לא?

מתן,תמיד אפשר להשקיע בחוכמה..

פורסם

אדי אתה מתקרב ל 3 אלף הודעות :twisted:

תראה אתה צריך להבין שלכול בנאדם יש את השיקולים שלו

יש אנשים שיכולים להשיג וד כסף אבל יש להם סדר עדיפויות

והם לא מוכנים להשקיע יותר מ 500 שקל

אתה תריב איתם ? תתווכח איתם ?

אתה יכול להמליץ להם לקנות יד שניה אבל לא יותר מזה

פורסם

נכון מתן אבל סוף רוב האנשים אלה אומרים "וואי אם הייתי אוסף עוד יותר יכלתי ליקנות משהוא טוב יותר"משמע הם רוצים להישתדרג ולהישתכלל והם מיצטערים שקנו ציוד זה...לפחות אני מכיר כמה אנשים כאלה....

כן, ואני כול הזמן שוכח לברך אותך בעניין הפורמהוליק זה ממש גבוה אולי תיפרוש בשיא?

פורסם

לפרוש ? למה ? אני מאוד מאוד נהנה פה...

בכול מקרה אנחנו סתם הופכים את הרתד לנושא שלא קשור

תראה מה שאני מנסה להגיד לך כבר כמה הודעות שיש אנשים שלארוצים להשתדרג שאודיו לרכב זה לא בדיוק התחביב שלהם הם פשוט מוכנים לשלם טיפה כסף ולשמוע טוב

אם לא הבנת אותי אז עזוב אם הבנת סבבה

רק בוא לא נמשיך את זה

תודה וסליחה

פורסם

וואלהה נחמד אחים שלי..וכל המריבה הזאת על מגבר ב500 שח..פעם הבאה אני אקנה מגבר ב1000 אתם תכנסו אחד בשני בסכינים..:-D

מישהו מציע לי מגבר BOSS 1000 וואט עם ארבע ערוצים יד שניה שניה ב500..מה אתם אומרים? עדיף מהפלאטניום?

• תוכן חדש...