Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה

בתור אחד שגם ההורים שלי ואני נוהגים בפולקסוואגן שנת 2001, ויש לי 3 קרובי משפחה שאחד עם בורה שנת 2001, אחד עם פולו שנת 1998 ואחד עם אאודי A4 שנת 1999

בנתיים אנחנו מאוד מרוצים מהרכבים הם רואים מוסך רק לטסטים ושלנו גם מתי שאיזה אדיוט נכנס בנו מאחורה

אתה צריך לדעת איך לתחזק את האוטו שלך כמו שצריך ואתה תהיה מרוצה ממנו וזה נכון לכל המכוניות (יפניות, אירופאיות ואמריקאיות)

טיפולים לעשות רק במוסכים מורשים ולא במוסך של מוחמד מנצרת רק בגלל שהוא זול

אישית כולנו קנינו פולקסוואגן ואאודי מבחינת בטיחות (אז בתקופה הזאת רנו לא התפרסמו עם הכוכבי בטיחות והגולף למשל זכתה ב4 כוכבים) היה לנו מאוד חשוב הבטיחות וגם כמו שידוע הפח של הגרמני הוא פח חזק בניגוד לפלסטיק היפני

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש שם בעיקר תלונות על שירות , וזה שהשירות גרוע כולנו יודעים.

אין חדש תחת השמש....

דרך אגב מר פונטו, שים לב לתגובות בלינק הבא :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2811300,00.html

וזה ממש לא קשה למצוא תגובות נגד כל רכב שנוסע על הכביש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשנת 2001 רנו כבר השיגו 5 כוכבי בטיחות עם הלגונה שני מבחנים בזה אחר זה, גם הסניק השיגה תוצאה לא רעה של 4 כוכבים.

חוץ מזה, אם אתה עדיין מדבר על עובי פח, שייבושם לך, אתה חי בתקופה אחרת.

בטיחות פאסיבית (יכולת לספוג מכה) של רכב נמדדת בחוזק כלוב הנוסעים, ביכולת לפזר אנרגיה של תאונה ובאמצעי הבטיחות שלו (כריות, משענות וכו').

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בתור מישהו שגם יש לו מכוניות של פולסווגן במשפחה

הם אמינים וטובים

אבל בכל חברה תראה לאוטו אהבה והוא יחזיר לך

תטפל באוטו כמו שצריך והוא לא יעשה בעיות

פורסם

אני לא מאחל לאף אחד את העינוי שאני עובר/עברתי בצ'מפיון . היחס והשירות מתחת לכל ביקורת. יודעים להיות נחמדים רק שהם רוצים כסף. שיש תקלות, אפילו בתקופת האחריות, הם מתווכחים איתך שלא מגיע לך אחריות, או שמתקנים בחובבניות כדי שתחליף את החלק שוב לאחר האחריות. בחלק מהמוסכים מצאתי שנגבים סכומים מטורפים על חלפים שלא שוים הרבה (למשל במוסך שלי מצאתי שמחייבים אותי על שמן פולקסווגן מקורי בכ-110 ש"ח בעוד ששמו לי שמן מסוג "דלקול אולטרה".

נציגי השירות הארציים באים נגד הלקוח וכל התחושה היא שאתה צריך פשוט לשרוד כי רק תוקפים אותך. וזה לא רק במוסך אחד, זה בהרבה מוסכים. וזה רק ההתחלה.

פורסם

פולקסווגן חיים עד היום על תדמית ה BULLET PROOF של החיפושית ושאר משפחת מקוררות האויר.

אלו היו מכוניות אמינות בצורה פנטסטית, בעלות איכות הרכבה ופשטות מכנית מדהימות.

היום מדובר בלא יותר מעוד מכונית, שמכוונת אמנם לסגמנט שוק גבוה במחיר ובאבזור, אבל לא אמינה או איכותית ממכוניות אחרות.

הדגמים החדשים סובלים לפעמים ממחלות ילדות ביזיוניות (מישהו אמר חלונות נופלים?...) שבשום פנים ואופן אינן מקובלות על לקוחות שמשלמים מחירי פרימיום ומצפים למוצר פרימיום. תוסיפו לזה המון תלונות על שירות בעייתי, ואתם מקבלים מותג שצריך ניעור די רציני בארץ כדי לא לאבד את השם שנבנה במשך שנים ושהוא הנכס החזק ביותר שלו.

פורסם
היה לנו מאוד חשוב הבטיחות וגם כמו שידוע הפח של הגרמני הוא פח חזק בניגוד לפלסטיק היפני

כמו שידוע, למי שמבין משהו בבטיחות, אין קשר בין הפח לבטיחות. אבל העיקר שזה חשוב לך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היה לנו מאוד חשוב הבטיחות וגם כמו שידוע הפח של הגרמני הוא פח חזק בניגוד לפלסטיק היפני

איזה שטויות.. גם לסקודה יש פח חזק, זה לא אומר שהיא בטיחותית, והיא ממש לא.
פורסם

בשורה התחתונה, צ'מפיון נותנים שנתיים אחריות, וגם זה בעקבות חקיקה (עד אז נתנו שנה).

זה אומר מבחינת הכל.

ואגב, בסקרים קצת יותר רציניים מתגובות בYNET פולקסווגן משריינת את המקומות הנמוכים. מעניין למה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לדעתי צריך לפתוח את השוק, ולאפשר ליבואנים אחרים גם לייבא פולסווגן/אודי/סיאט, מה שישבור את צ'מפיון ואולי יעורר אותם. יש שמה הרבה מאוד בלאגן ואי סדרים. חוץ מהשירות, חלק מהמוסכים לוקים בחוסר מקצועיות (למשל במוסך מסויים ששאלתי למה תקלה של כיבוי מנוע הנגרמת מלכלוך המצערת חוזרת על עצמה כ"כ הרבה פעמים נעניתי לתגובה של:"מאיפה לי, מה אני ייצרתי את האוטו?" מצד נציג שירות).

בקיצור, צריך לקוות שצ'מפיון אולי יפשטו רגל, או שפשוט השוק ייפתח ליבואנים מקבילים, או לקוות שהשירות יישתפר.

פורסם
יש שם בעיקר תלונות על שירות , וזה שהשירות גרוע כולנו יודעים.

אין חדש תחת השמש....

דרך אגב מר פונטו, שים לב לתגובות בלינק הבא :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2811300,00.html

וזה ממש לא קשה למצוא תגובות נגד כל רכב שנוסע על הכביש.

אייל באמת אין שום בעיה נגד VW כיצרן, יש להם מכוניות מצוינות לדעתי..

אבל היבואן, המחירים שלהם בארץ,השירות והאמינות ביחס לתדמית, מחירי החלקים במוסכים המורשים.. כל אלה פשוט מוצאים אותי מדעתי!

פורסם
לדעתי צריך לפתוח את השוק, ולאפשר ליבואנים אחרים גם לייבא פולסווגן/אודי/סיאט, מה שישבור את צ'מפיון ואולי יעורר אותם. יש שמה הרבה מאוד בלאגן ואי סדרים. חוץ מהשירות, חלק מהמוסכים לוקים בחוסר מקצועיות (למשל במוסך מסויים ששאלתי למה תקלה של כיבוי מנוע הנגרמת מלכלוך המצערת חוזרת על עצמה כ"כ הרבה פעמים נעניתי לתגובה של:"מאיפה לי, מה אני ייצרתי את האוטו?" מצד נציג שירות).

בקיצור, צריך לקוות שצ'מפיון אולי יפשטו רגל, או שפשוט השוק ייפתח ליבואנים מקבילים, או לקוות שהשירות יישתפר.

השוק כבר פתוח במשך שנה. למי שלא מעודכן, לפני כשנה עברה הצעת חוק לאשר לכל יבואן לייבא איזה דגמים שהוא רוצה, כל עוד הוא עומד בכל הדרישות של משרד התחבורה (זה כולל רשת מוסכים וציוד מתאים לטיפול וכו'). כנראה שזה פשוט לא משתלם ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לצערי הרב ניתן לומר זאת על רובם המכריע של היבואנים, כאשר השרות הגרוע ביותר , לפי סקר פרטי שערכתי וגם על פי שמועות בפורומים, מתבצע ברשת מוסכי צ'מפיון , לובינסקי וקרסו.

לטעמי היבואן מספר 1 , בעל רשת המוסכים מספר 1 בארץ, הוא ללא ספק יוניון מוטורוס יבואן טויוטה.

יש לנו 2 כאלה במשפחה , ולפעמים קורים דברים קטנים כמו : ניסיון לפריצת מכסה דלק (נתניה) ,

בעיה באזעקה וכו', והם מתקנים זאת בשמחה וללא כל תשלום, וזה בהמשך לטיפולים השוטפים המבוצעים במקצועיות ויעילות.

בשורה התחתונה כל המוסכים המורשים לוקחים מחירים מופקעים , לפחות בטויוטה גם מקבלים תמורה.

** הכותב בעל רכב פולקסווגן ואין לו מניות בטויוטה :-D **

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...