Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף תושבות מנוע לספיריט 2005

ראיתי באיביי מחיר לא פחות ממדהים יש הרבה יותר זולים רק זה ניראה לי יותר איכותי (מצורף קישור) בארץ

התושבת המרכזית לבד עולה בין 450 בערך בדרך לא דרך, ונורמלי עולה סביבות ה800 פלוס.

א. איך אני יכול לראות אם זה מקורי או לא (גם אם אני קונה בארץ לא ממוסך מורשה מה הדרך שלי לדעת)

ב. אם מהו מכיר אולי את טוב שמוכר מקורי או אולי חברה חליפית טובה לתושבות של המקוריות של מאזדה

http://www.ebay.com/itm/ROCAR-Engine-Mount-Motor-Transmission-Mount-Bushing-Mazda3-04-09-2-0L-RC-EM0001-/111202960543?fits=Year%3A2005%7CMake%3AMazda%7CModel%3A3&hash=item19e436849f:g:R90AAMXQUmFSm6jh&vxp=mtr

פורסם

אני קניתי תושבת מנוע ימני עליונה מקורית ב 500 ש"ח בבני ברק,

זה באזור פרדס כץ אני לא זוכר כתובת אבל הינה הטלפון:

03-5702224

זה המחיר הכי זול שמצאתי בארץ,

וזה אמור להגיע עטוף בניילון שרשום עליו מאזדה ומדבקה של מאזדה.

ואל תשים חליפי רק מקורי! הבדלים ענקיים.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

מדובר בחלק כבד כך שהמשלוח יהיה לא זול.

רוב הסיכויים שיעצר במכס ואז תתבקש להוסיף כארבעים אחוז על המחיר של המוצר ומחיר המשלוח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כשאני החלפתי את התושבת מנוע (היחידה/עליונה) קניתי בארץ מקורי ב- 550 ש"ח.

ככה שלא שווה להזמין מחו"ל.

וכמו שאמר יואל, תושבות - רק מקורי.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

תודה על הטלפון

האמת שחשבתי רק מקורי אבל באמת יש הבדל שמחליפים רק אחת?

דא''ג חיפוש באינטרנט אומר שזה אצל חי חלפים החשמונאים 7 למי שימצא מתישהו את השאלה שלי (-:

פורסם

ברור שיש הבדל,

יש ברכב הנ"ל 3 תושבות, אחת מנוע (העליונה) ו-2 תושבות גיר,

אחת נמצאת מתחת לאוטו, והשניה יותר מתחת למצבר.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...