Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא האם תיהיה מוכן לחפש במשך חצי שנה ראלי ולשלם 15K מעל המחירון, או שהיית מתפשר וקונה באותו המחיר 306S16 או כל תחלופה אחרת שמשתלמת לא פחות?

שאלה קטנה שלא קשורה לנושא -

איזה ב.מ.וו קופה יש לך? 328? ברור לי שבהכל היא טובה יותר מאשר המיאטה חוץ מנושא אחד... גם בנושא ההתנהגות היא עדיפה עליה?

Back to the original - NC again.

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השאלה היא האם תיהיה מוכן לחפש במשך חצי שנה ראלי ולשלם 15K מעל המחירון, או שהיית מתפשר וקונה באותו המחיר 306S16 או כל תחלופה אחרת שמשתלמת לא פחות?

איזה ב.מ.וו קופה יש לך? 328? ברור לי שבהכל היא טובה יותר מאשר המיאטה חוץ מנושא אחד... גם בנושא ההתנהגות היא עדיפה עליה?

בן, למה נראה לך שכל כך קל למצוא 306 S16??? אל תשכח שהS16 יותר יקרה לאחזקה... מנוע גדול יותר. ורכבה ישן יותר.

אני גם לא בטוח בכלל שעל הS16 דורשים מחירון ואני אישית הייתי מעדיף ZX16V- מנהיגה קצרה עליו התרשמתי מאוד מההגה המאוד מדויק שלו ואחיזה גבוהה במיוחד. ואני יודע בוודאות שעל ZX16V אף אחד לא ימכור במחיר מחירון אלא יותר לכיוון הסאגה של הראלי...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אחת ה"בעיות" שיש עם הראלי, היא שאין לה יורשת אמיתית. כשאני אומר יורשת אני לא מתכוון ספציפית ל 206 אלא לצרפתית קטנה וחמה. אם היה רצף של יבוא הייתם חייבים למכור במחירון, כי אם הייתם מנסים להעלות מחיר הייתם נתקלים במחיר של היורשת משנתון יותר גבוה(סתם לדוגמא, אם היבוא של הראלי היה נפסק אבל מתחיל יבוא של סאקסו VTR או 206 RC).

דוגמא נהדרת (בלי שום כוונה להשוות יכולות של הרכבים) אפשר לראות באימפרצה טורבו. הם מוכרים במחירון ואפילו פחות כי אם הם ירצו יותר אז אנשים באותו מחיר יקנו את המודל החדיש יותר.כנ"ל לגבי האיביזה טורבו והגולף GTI.

דוגמא נוספת נהדרת אפשר לראות המיאטה, המחירים שלהם השתוללו ללא אבחנה, הגיעו למחירים פשוט מגוחכים, היבוא המחודש של המיאטה הוריד את בעלי הישנות מהאילנות הגבוהים בהם הם נתלו והמחירים ירדו בצורה משמעותית.

עד שתקום יורשת חדשה(ואל תספרו לי כל מיני מעשיות בסגנון "כבר לא מייצרים אותן ככה" זה שטויות, מכוניות רק הולכות ונעשות יותר טובות עם מנועים ושלדות יותר טובות), תעשו חיים ותמכרו בכמה שבא לכם.

כל האמור לעייל מכוון כמובן למכוניות סטנדרטיות (וכבר אמר פה מישהוא" תלוי בסטנדרטים שלך!")

ולא משופרות בכל דרך, כמובן שאז המחירון לא תופס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אחת ה"בעיות" שיש עם הראלי, היא שאין לה יורשת אמיתית. כשאני אומר יורשת אני לא מתכוון ספציפית ל 206 אלא לצרפתית קטנה וחמה. אם היה רצף של יבוא הייתם חייבים למכור במחירון, כי אם הייתם מנסים להעלות מחיר הייתם נתקלים במחיר של היורשת משנתון יותר גבוה(סתם לדוגמא, אם היבוא של הראלי היה נפסק אבל מתחיל יבוא של סאקסו VTR או 206 RC).

דוגמא נהדרת (בלי שום כוונה להשוות יכולות של הרכבים) אפשר לראות באימפרצה טורבו. הם מוכרים במחירון ואפילו פחות כי אם הם ירצו יותר אז אנשים באותו מחיר יקנו את המודל החדיש יותר.כנ"ל לגבי האיביזה טורבו והגולף GTI.

דוגמא נוספת נהדרת אפשר לראות המיאטה, המחירים שלהם השתוללו ללא אבחנה, הגיעו למחירים פשוט מגוחכים, היבוא המחודש של המיאטה הוריד את בעלי הישנות מהאילנות הגבוהים בהם הם נתלו והמחירים ירדו בצורה משמעותית.

עד שתקום יורשת חדשה(ואל תספרו לי כל מיני מעשיות בסגנון "כבר לא מייצרים אותן ככה" זה שטויות, מכוניות רק הולכות ונעשות יותר טובות עם מנועים ושלדות יותר טובות), תעשו חיים ותמכרו בכמה שבא לכם.

כל האמור לעייל מכוון כמובן למכוניות סטנדרטיות (וכבר אמר פה מישהוא" תלוי בסטנדרטים שלך!")

תשמע לא נעים להגיד

אתה מדבר שטויות!!!

אתה אולי צודק בקטע של היורשת אבל יש לך טעות גדולה מאוד לגביי ה"לא מייצרים עוד כאלו"..

WELL - לא מייצרים עוד כאלו וזאת עובדה . תסלח לי אבל לפי דבריך אני מסיק שלא נהגת כלל ברכב הזה או שאולי נהגת אבל לא הספקת להבין על מה מדובר. ותסלח לי על השחצנות- נהגתי בהרבה מאוד מהרכבים המודרנים המתחרים ואף אחד מהם לא יתקרב לשלדה ה"מטורפת" הזאת או להגה המתקשר הזה. אז אל תבלבל המוח כי את זה גם יגידו בעליי ניסיון הרבה יותר גדול משלנו (כל כתבה כמעט בכל העולם שבוחנת רכבי סופר מיני מודרניים.)

לא מזמן יצא גיליון של הגה שעשה כתבה כזאת (רכבי פאן)על GOLF MK2 (אם אני לא טועה) ,מיני קופר ישנה, ראלי 1.6, ויאריסT. והוא הדגיש שהיאריס מרגישה כבדת רגליים לעומתם .וכבר לא מייצרים כאלו יותר מכיון שהעולם המודרני לא יוציא רכב "דל" לשוק .

לגביי הסובארו- גם אותם מוכרים מעל(חבר שלי חיפש הרבה ושילם מעל על אחת טובה). פתח את העיתון ותראה כמה כאלו יש למכירה.

עכשיו תמצא לי ראלי אחת בעיתון בשנתיים האחרונות (ולא את אותה אחת עם השאסי שגם עליה ת'אמת ביקשו מחיר מופרז מאוד בגלל השאסי והטמבון של הXS.).

פורסם

ואם,במחילה מכם, מותר לי לתת עוד דוגמא. שוב בלי כל השוואה ביכולות המכונית מול הראלי.

גולף VR6 היא ללא ספק יופי של מכונית. אין המונים ממנה בארץ,עונה על הרבה דרישות של חברה "כמונו", נוחות,פינוק,יכולות ספורטיביות ושוק שיפורים מהגדולים שקיימים בעולם הרכב (מכני ויופי). ה VR6 נמכרת במחירי מחירון (+-) וזאת מהסיבה שאחרי באופן רציף באה ה V5 וה GTI (טורבו).

רוצה K10 יותר על ה VR6 שלך? תחלום! קונה פוטנציאלי פשוט יעבור ל VR6 אחרת יותר זולה או חדישה או לV5 או לטורבו.

בראלי, לצערי, אין את האופציה הזאת.

פורסם
ואם,במחילה מכם, מותר לי לתת עוד דוגמא. שוב בלי כל השוואה ביכולות המכונית מול הראלי.

גולף VR6 היא ללא ספק יופי של מכונית. אין המונים ממנה בארץ,עונה על הרבה דרישות של חברה "כמונו", נוחות,פינוק,יכולות ספורטיביות ושוק שיפורים מהגדולים שקיימים בעולם הרכב (מכני ויופי). ה VR6 נמכרת במחירי מחירון (+-) וזאת מהסיבה שאחרי באופן רציף באה ה V5 וה GTI (טורבו).

רוצה K10 יותר על ה VR6 שלך? תחלום! קונה פוטנציאלי פשוט יעבור ל VR6 אחרת יותר זולה או חדישה או לV5 או לטורבו.

בראלי, לצערי, אין את האופציה הזאת.

:shock:

טוב תשמע . אני כבר לא יגיב לך אחרי ההודעה הזאת ,כי היא מראה בדיוק אם מי אני מתווכח.

אנחנו ממש לא באותו כיוון .

VR6" אוטו יפה,נדיר. נוח, יכולות ספורטיביות -גם לאונו טורבו יש כאלו,:lol::shock: .

פורסם

אתה מוזמן לשאול את גיא כמה הצעתי לו על ה VTR בזמנו , שלא מצאתי רכב נחמד .

אני יעזור לך, המחירון היה 24 , הצעתי לו 30, האלטרנטיבה היתה לקנות שרייד ישנה יותר.

בקשר ל 306 S16, כמו שעומר אמר, מאוד קשה למצוא אחת והאחזקה שלה הרבה יותר גבוהה מהאחזקה של ראלי , בהתחשב בעבודה שאני לא צריך את המרחב הנוסף, אין לה עוד הרבה יתרונות.

בקשר לבמוו מול מיאטה , לא יודע .

המיאטה בנויה להיות רכב ספורטיבי נטו , יש לה נתוני פתיחה טובים יותר , אבל אני חייב להגיד שממה שאני זוכר הבמוו מבצעת את הדברים יותר טוב ולא פחות מהנה, בכל מקרה זה לא השוואה נכונה. בוא נעזוב את זה זה לדיון אחר.

פורסם
תשמע לא נעים להגיד אתה מדבר שטויות!!!

אתה אולי צודק בקטע של היורשת אבל יש לך טעות גדולה מאוד לגביי ה"לא מייצרים עוד כאלו"..

WELL - לא מייצרים עוד כאלו וזאת עובדה . תסלח לי אבל לפי דבריך אני מסיק שלא נהגת כלל ברכב הזה או שאולי נהגת אבל לא הספקת להבין על מה מדובר. ותסלח לי על השחצנות- נהגתי בהרבה מאוד מהרכבים המודרנים המתחרים ואף אחד מהם לא יתקרב לשלדה ה"מטורפת" הזאת או להגה המתקשר הזה. אז אל תבלבל המוח כי את זה גם יגידו בעליי ניסיון הרבה יותר גדול משלנו (כל כתבה כמעט בכל העולם שבוחנת רכבי סופר מיני מודרניים.)

לא מזמן יצא גיליון של הגה שעשה כתבה כזאת (רכבי פאן)על GOLF MK2 (אם אני לא טועה) ,מיני קופר ישנה, ראלי 1.6, ויאריסT. והוא הדגיש שהיאריס מרגישה כבדת רגליים לעומתם .וכבר לא מייצרים כאלו יותר מכיון שהעולם המודרני לא יוציא רכב "דל" לשוק .

לגביי הסובארו- גם אותם מוכרים מעל(חבר שלי חיפש הרבה ושילם מעל על אחת טובה). פתח את העיתון ותראה כמה כאלו יש למכירה.

עכשיו תמצא לי ראלי אחת בעיתון בשנתיים האחרונות (ולא את אותה אחת עם השאסי שגם עליה ת'אמת ביקשו מחיר מופרז מאוד בגלל השאסי והטמבון של הXS.).

1. כולנו פה כדי להחליף דעות בצורה עניינית ומנומסת אז בבקשה תתיחס אלי באותו כבוד שאני חולק לך!

2.בקשר לאימפרצה, אתה מוכיח את טענתי, אפילו שזה רכב בעל יכולות מעולות, בגלל שיש הרבה ובגלל שיש רצף יבוא לאורך שנים אז המחיר נשמר בגבולות הסביר.

3. אם נתעלם מצורת הביטוי שלך, אני עדיין חולק עליך. רכבים רק הולכים ונהיים יותר טובים.

גם כשיצאה ה 205 GTI כולם היו בהלם מזה שהיא טובה יותר מהגולף.

אני אתן לך רצף היסטורי של ייצור מכוניות ותגיד לי אם הן לא בשיפור קבוע.

גולף GTI MK1, גולף GTI MK2,פיג'ו 205 GTI, פיג'ו 106 ראלי MK1, ראלי MK2........

בברכה

יניב

פורסם
:shock:

טוב תשמע . אני כבר לא יגיב לך אחרי ההודעה הזאת ,כי היא מראה בדיוק אם מי אני מתווכח.

אנחנו ממש לא באותו כיוון .

VR6" אוטו יפה,נדיר. נוח, יכולות ספורטיביות -גם לאונו טורבו יש כאלו,:lol::shock: .

אוי ,נו, תתיחס להודעה, לא לחלק ממנה.

אמרתי במפורש שאני לא מנסה להשוות יכולות של שתי המכוניות כי באמת אין מה להשוות!

אני בסה"כ נותן דוגמא של הדינמיקה של המחירים כשיש רצף יבוא ויורשת טובה יותר או לא פחות טובה.

אין שום קשר מוטורי בין ההודעה שלי לבין הראלי!

פורסם

שלום

נכון המכוניות היום יותר בטיחותיות ,חזקות ,מאובזרות ,ומלאות מערכות מרסנות.אבל בתחום ההנאה אין מה לעשות הם פשוט פחות מהנות -ודבר זה נובע ממשקל הרכב ,גאומטריית מיתלים ,הגה חשמלי ומערכות בקרת אחיזה למיניהם.דברים השתנו משנות ה-80 עים הGTI וטיפטוף הגעת דגמי ה-106 הספורטיביות.נכון כיום אין מכונית צרפתית חמה במחיר שפוי ,והראלי באמת מכונית נהיגה מדהימה (מניסיון)ואני חושב "שהיורשת" היחידה שעולה לי בראש במחיר שפוי ומישנתון מיתקדם היא לא אחרת מ-YARIS SPORT .תיקראו לי משוחד אבל הרכב הזה פשוט נהדר עים היגוי זריז וחד בסיס גלגלים קצר ומנוע מעולה ,קל מאוד לצאת לטיולי זנב מענגים.האחיזה מדהימה ושינויי הכיוון מדויקים וחדים נכון היא לא הראלי אבל היא הדבר הכי קרוב אליו במחיר שפוי לרכב חדש .ומבחינת נהיגה(היתה לי ראלי דור 1)היאריס ספורט מזכירה מאוד את ההיתנהגות התזזיתית של הפיגו.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
1. כולנו פה כדי להחליף דעות בצורה עניינית ומנומסת אז בבקשה תתיחס אלי באותו כבוד שאני חולק לך!

2.בקשר לאימפרצה, אתה מוכיח את טענתי, אפילו שזה רכב בעל יכולות מעולות, בגלל שיש הרבה ובגלל שיש רצף יבוא לאורך שנים אז המחיר נשמר בגבולות הסביר.

3. אם נתעלם מצורת הביטוי שלך, אני עדיין חולק עליך. רכבים רק הולכים ונהיים יותר טובים.

גם כשיצאה ה 205 GTI כולם היו בהלם מזה שהיא טובה יותר מהגולף.

אני אתן לך רצף היסטורי של ייצור מכוניות ותגיד לי אם הן לא בשיפור קבוע.

גולף GTI MK1, גולף GTI MK2,פיג'ו 205 GTI, פיג'ו 106 ראלי MK1, ראלי MK2........

בברכה

יניב

אני מצטער על הצורת ביטוי שלי.

אני הבנתי ממך לרכבים מודרנים משמע הווה. ולא MK1 וMK2 אלא רכבים מודרנים של שנות ה2000.

פורסם

לא מזמן יצא גיליון של הגה שעשה כתבה כזאת (רכבי פאן)על GOLF MK2 (אם אני לא טועה) ,מיני קופר ישנה, ראלי 1.6, ויאריסT. והוא הדגיש שהיאריס מרגישה כבדת רגליים לעומתם ..).

כשאתה אומר "כבדת" אתה מתכוון למנוע?

כי אין סיכוי שמנוע עם 106 (אם אני לא טועה) כ"ס ותזמון שסתומים משתנה, ירגיש פחות נמרץ ממנוע צרפתי שעברו עליו כמה שנים טובות (הראלי בכתבה) עם הספק נמוך יותר כחדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה שניסיתי להגיד הוא שאתה לא יודע אף פעם איך תתנהג ה 107 ראלי 208 טורבו או 308 V10. :wink:

(דרך אגב, מה הם יעשו אחרי ה 308? 309 כבר היה מזמן?) כל פעם שמגיעים לרמות שנראה שהן כבר מושלמות, קופצת איזה יורשת חדשה ומדהימה את עולם הרכב.

כולנו כאן מסכימים שראלי זה אוטו מדהים עם יכולות פנטסטיות שילדה מושלמת והגה שמתחבר לך ישר למוח (זהוא, גמרתי להתחנף:wink: ). אין שום מחלוקת על העניין, נדבר הייחידי שאני אומר הוא שהמחירים שלה משתוללים כי אין לה יורשת מתאימה ואת זה באו הדוגמאות להמחיש. אמרתי 10 פעמים כבר, ואני אגיד שוב... אין שום נסיון השוואה בין המכוניות בדוגמא לבין הראלי הקדושה שלכם.

פורסם

ברור שלא- מבחינת מנוע מנוע היאריס יותר נמרץ ומהיר .מדובר מבחינת שילדה וזה ברור שהשלדות של הספורטיביות של פעם יותר מהנות ובמיוחד זו של הראלי.להזכירכם שיצאה ה306 XSI היא נבחנה מול ה205 GTI 1.9 וסיכום היה שה-306 ביחס ל-GTI היא המכונית המגושמת ביותר שיצאה מבית פיגו(מבחינת ניהוג וכוח)

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...