Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע רגע ... תעצרו את האוטובוס ... 306 רכב מגושם ?

נהגת פעם על 306 אדון מגן ?

הוא נחשב אחת המכוניות היותר מדויקות והיותר טובות לנהיגה , מגושם אתה יכול להגיד על הקופסא שלך :) ( במיוחד שעם מנוע של S16 ולא XSI ועוד כמה שינויים טובים היא נחשבת אחת המכוניות היותר טובות לנהיגה )

ואני אכן לא מסכים שה306 תכנס לאותה קטגוריה ...

רכב 95 מול רכב 98 ?

ברור שה306 לוקחת :)

אבל ברצינות , הקהל יעד שלהן הוא לא בול אותו הדבר ...

וגם 306 S16 ( מהבערך כמה ? גג 15 שנותרו על הכביש כולל כאלו עם שאסי ? ) לא ממש תמכר במחירון המגוכך שלה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הראלי יותר מהירה מהיאריס. בעיקר בסל"ד גבוה. אני אישית אומנם לא בדקתי את זה, אבל הראלי שלי לשעבר (גררר הגעגועים... איזה נוסטלגיה) היא זו שמשתתפת במבחן של "הגה" (זמן קצר אחרי שמכרתי אותה) ואני אומר לך בוודאות שהראלי יותר מהירה בכל סוגי התאוצות.

אבל עזבו את זה, הייתה לי ראלי מיוחדת :wink: .

אבל לא רק כח זה מה שמשנה, תקראו את הכוונה ותבינו.

הם כמעט ולא מתייחסים שם לכח אלא להתנהגות. עם כל הכבוד להתנהגות של היאריס TS, היא לא מתקרבת להתנהגות של הראלי - היא מהנה והכל אבל לא חדה, תזיזתית וכל שאר הדברים כמו הראלי - ועל זה מבוסס המבחן, לא על הקו הישר.

אני גם בדיעה שמכוניות שהיו לא יודע אם יחזרו. קליאו ספורט (למרות שאישית אני ממש לא מתחבר אליה, אבל בכללי...) היא היורשת היחידה (יחס עם המיני קופר S ו 206GTI180). מישהו ראה תמונות של הקליאו שעומדת לצאת? עוד מיני-ואן...

יש איזה מיבחן או קישור בין הראלי לבין היאריס ספורט?

לגבי ה306 ידוע לכול שהיא מעולה ועל זה אין ויכוח .מה גם שאני חושב שה-306 היא מלך מלכי ה-GTI ,אבל ה-XSI מול 205 1.9 היא פשוט נחותה משמעותית

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

ליביו זה לא משנה כמה נשאר על הכביש (15, 150 או 1500), העיקרון הוא שבאותו המחיר של הראלי כבר אפשר להביא משהו לא נחות בכל הנושאים, ולפעמים אפילו עדיף בהכל.

למשל, יש עכשיו פה בפורום למכירה איביזה GTI שנת 98. אם אני לא טועה, המחירון שלה הוא משהו כמו 45K. אם הבנתי נכון, ראלי נמכרת בסכומים שמגרדים את ה 40K מלמטה, אם ככה אז האיביזה לא הרבה יותר יקרה מאשר מה שרוצים על הראלי.

יש כאלה שיעדיפו את הראלי כי הם לא מסכימים להתפשר והיא מתנהגת יותר טוב, הגה יותר מתקשר וכו' וכו' וכו'.

אבל עדיין לדעתי לא חסר אנשים שהאיביזה תתאים להם יותר מאשר הראלי (לחלק היא תתאים יותר כי הם מעדיפים להתפשר על ההתנהגות בשביל האבזור האיכות או הקו ישר, ולחלק היא תתאים יותר כי הם סתם ילדים מתלהבים שגם ככה לא ידעו לעשות כלום עם הראלי).

למשל, לפי מה שהבנתי מההודעות של קספר, לאחד שכמוהו תתאים האיביזה הרבה יותר. למה? יש בה כל מה שצריך ביום יום, איכותית והכל וגם מתנהגת טוב - אבל ההגה שלה לא מי-יודע-מה. אז מתפשרים. big fucking deal.

עדיין זה לא אומר שצריך לקנות את הראלי בכל מחיר, אפילו אם באותו המחיר אפשר לקנות רכב שלא נופל ממנו.

Back to the original - NC again.

פורסם

הנקודה של כל ההתרעמות הזו היא בעצם אחרת , אנשים שהם לקוחות פוטנציאלים של הראלי , לרוב באים פותחים מחירון ... ושומעים מחברים ובאים לקנות רכב זול , וברגע שהרכב לא ממש זול הם כותבים באיזה פורום נידח עם אנשים שפעם כתבו בשם שלהם +"106ראלי" צמוד ... :)

הנקודה היא בהחלט שאלמלא ההילה של הראלי בגלל סיפורים אילו ואחרים הרבה מחפשים כמו עיוורים ( מישהו רוצה להמר בתרד מי אתה ועל מה אתה נוהג כמה ילדים בלי רישיון כתבו שהם רוצים / מחפשים ראלי ? )

אחלה אוטו אבל קצת מוגזם המחיר לפעמים , אבל מצד שני ... בעיה של מי שקונה

הXSI היא לא ממש ברת השוואה לGTI1.9 ... אולי ל1.6 ... וגם לא ממש כשהיה ברור ( ויסלחו לי בעלי הGTI ) שהממשיכה שלה היא בהחלט הS16 אם כבר ב306ים.

ולפותח התרד ולכל מי שמחפש ראלי ... תעשו לעצמכם טובה , תקנו אחת מהמתחרות , במיוחד עם אתם יודעים שראלי טובה לפי כתבות ... תנסו דברים אחרים , אולי תגלו שלא פחות מוצא חן בעיניכם ...

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

חברה ..!

היי , שמתם לב במודעה חדשה ורעננה של ראלי דור 1 95 יד שלישית מזגן וקילומטר סביר .בלוח מכירה של הפורום..! אךךך כואב ..בכל אופן הבחור רוצה 30K מה דעתכם? יש טעם להרים טלפון..?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=60054

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
חברה ..!

היי , שמתם לב במודעה חדשה ורעננה של ראלי דור 1 95 יד שלישית מזגן וקילומטר סביר .בלוח מכירה של הפורום..! אךךך כואב ..בכל אופן הבחור רוצה 30K מה דעתכם? יש טעם להרים טלפון..?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=60054

המחירון של רכב כזה הוא מתחת ל20 אלף להערכתי אז תעשה את החישוב שלך....

במחירים האלה כבר שווה לקנות דור שני שהיא שדרוג דיי משמעותי לעומת דור 1.

אם ה164 אלף ק"מ הם על מנוע שעוד לא נפתח, הייתי בודק גם את מצב המנוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא רק זה ... במחיר הזה כדאי להביא 306XSI מאותה שנה או וולקן משנה חת מעל בפחות כסף ( לוולקן.)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

וואלה בכייף שמעו אני לא בקטע הזה [של הראלי] זה טובה [מצווה] בישביל חבר שלי שמחפש כזו שתהיהי יד נמוכה מטופלת ושמורה ...בכל אופן הבנתי אתכם [למרות שחבר שלי אמור לקרוא את כל התרד הזה ולא אני ].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מה הסיכוי שתמצא XSI שנ ת95 ב30K??

בדיוק!

ואייל,נו באמת,ראלי דור שני ב-30 ?? מי ימכור ב-30 ? הרי על מה מדברים פה כבר 999

עמודים???

זה מה שהוא דורש,מי שיירצה-ישלם

מי שלא-לא

פורסם

מכל הסימפוזיון הזה יצא דבר אחד טוב.

תיכננתי למכור את ה 205 GTI שלי השבוע. המחיר במודעה היה אמור להיות 15K ועכשיו התקשרתי ושיניתי את זה ל 18K. כולם יחגגו ואני אהיה הפרייר היחיד שימכור בזול? בחלומות.

תודה לכולכם.

הדבר היחיד שמבאת לי ת'תחת זה שאני מוכר אותה כדי לקנות צרפתיה לוהטת אחרת....קנגו:x .

תרחמו עליי.

תודה

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קצת יותר מ 5 שנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

או: הסאגה ממשיכה- 106 ראלי...שווה מעל המחירון?) וזה ממשיך!!! בן דוד שלי לאחר נהיגה בראלי

שלי העיף את הגולף שלו והחליט שהוא הולך על הראלי איתמול הוא קנה ראלי 95 דור ראשון יד 8 במחיר 24 K

הרכב היה במבדק אין לי שום נגיעה ושום תיקון צבע כמוכן מנוע קיבל 70 אחוז

שזה כבר לא שינה לו איזה יד הרכב המכונית עם סאן רוף של גנות וקיט של בלישטיין קמשפט חם פילטר פתוח ואגזוז והוא ממש מרוצה מהקנייה ולדעתי בצדק לא ראיתי מימיי ראלי שמורה בצורה שכזו ואני לא חושב שהוא הפסיד בקנייה זו למרות שזה יד 8 !! צה לעשות אנשים אהבו את הרכב ולכן עבר כל כך הרבה ידים

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...