Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות ותקלות איביזה ספורט 2010

Sbiza
שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קניתי איביזה ספורט ידנית 2010 לפני כמה ימים ויש לי כמה תקלות ושאלות שאני צריך עזרה..

1. כשאני מניע את אוטו במחשב רשום לי service וסמל של מפתח שוודי מהבהב לכמה שניות ונעלם, מה זה?

2. נדלקת לי נורה בצורת נורה הבנתי שזה תקלת נורה חיצונית אך הכל נראה תקין

3. איזה סוג נורות ערפל יש שם ואיך מגיעים אליהם

4. אני רוצה להחליף את הנורות פנים ברכב ללד איזה להזמין?

5. כשאני מפעיל מזגן מבחוץ שומעים את המאוורר עובד ומרעיש בצורה מוגזמת, מה זה יכול להיות?

6. אחרונה והכי חשובה אם יש מוסך מומלץ שמשתמש בחלקים מקוריים חוץ ממורשה שממש יקר, באיזור נס ציונה ראשון לציון רחובות

תודה לכולם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. צריך לבצע טיפול לאוטו \ עשו טיפול ולא איפסו את הנורה.

2. אכן נורה שרופה, צריך לבדוק על איזה נורה מדובר.

3. נורות ערפל אצלך מסוג HB4 - אם אני זוכר נכון צריך לפרק את הכיסויים מסביב לפנס ואז אפשר לפרק את הפנס ולהחליף נורה.

4. חשוב שיהיו מסוג CANBUS ושרשום עליהן NO ERROR, שלא תידלק לך נורה של מנורה שרופה בלוח שעונים.

5. המזגן עובד כמו שצריך ומקרר?

6. מבחינת מוסך - אין תחליף למוסך רון בתל אביב, אני אישית מעדיף לטפל ברכב לבד, כמו חלק גדול מחברי הפורום.

ברוכה הבאה ובהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוך הבא*

ובאמת יש נורות לד באורות יום כנראה הן לא קנבס וזה מה שמדליק את הנורה, לגבי הטיפול הראו לי קבלה שעבר לפני 4 אלף קמ אבל מצד שני היו מים ירוקים במקום הg13 אז אני מעורער על זה.

הקור של המזגן עובד ממש טוב כן.

אין לי את הידע לעשות לבד טיפולים, תל אביב קצת רחוק לי, שמעתי משהו מוסך תן גז אולי?

אגב תודה על התשובה: ok:

עריכה אחרונה על ידי Sbiza
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...