Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נסעתי עם הרכב פתאום התחיל להוציא עשן שחור מהאגזוז וחוסר סחיבה מורגשת,יש לציין שרק שמכניסים הילוכים ומעלים רק בעליות הרכב מוציא עשן ויש קושי בסחיבה אבל הוא מגיע למהירויות גבוהות הייתי במוסך והוא אומר שמדובר בחיישן map שנשבר שיש להחליפו ובגלל זה הבעיית סחיבה והעשן,האם זה ייתכן וקיים חיישן כזה ברכב?

יש לציין שהמזרק עבר שיפוץ הרכב עד אתמול נסע ללא בעיות וסחב מאוד טוב רק היום התחילה לי הבעיה.

העשן שחור פשוט מפחיד אותי חוץ מזה מישהו מכיר מוסך טוב רק בטבריה שמטפל בזה?

מה זה החיישן הMAP הזה ותפקידו?

חברים תודה רבה למי שעוזר אני אובד עצות.:|

פורסם
הנורת מנוע דלוקה?

אם כן צריך לקרוא את התקלות

אם לא לבדוק את האינגקטורים הצינורות של הטורבו ועוד דברים

המנורה של המנוע לא דולקת.יכול להיות חיישן maf?

פורסם
יכול להיות הרבה חיישנים אבל להחליף אותם אחד אחד עד שהבעיה תיפטר זה לא הדרך

אז מה עושים?עוד חוות דעת?

פורסם

כדאי להתחיל בנקיון יסודי של שסתום הegr וחיישן הmaf.

בנוסף, יש לבדוק את אטימות הצנרת בין חיישן הmaf, דרך הטורבו, דרך האינטרקולר ועד הכניסה למנוע. בריחת אויר בכל נקודה בצנרת הזו יגרור תערובת לא תקינה תחת עומס

יום טוב גם לך

פורסם
כדאי להתחיל בנקיון יסודי של שסתום הegr וחיישן הmaf.

בנוסף, יש לבדוק את אטימות הצנרת בין חיישן הmaf, דרך הטורבו, דרך האינטרקולר ועד הכניסה למנוע. בריחת אויר בכל נקודה בצנרת הזו יגרור תערובת לא תקינה תחת עומס

הבנתי דרך אגב החיישן שבור לפי דברי המוסכניק יכול להיות בגלל זה?

פורסם

מה זה שבור? פיזית? ראית בעין שבר? או שהמכונאי מסיק מסקנות מקודי התקלה שקופצים לו?

יום טוב גם לך

פורסם
מה זה שבור? פיזית? ראית בעין שבר? או שהמכונאי מסיק מסקנות מקודי התקלה שקופצים לו?

האוטו לא חובר לסורק תקלות והחיישן שבור ראיתי אותו

פורסם

זה לא מדוייק, חיישן MAF לא מודד לחץ אוויר של הטורבו.

הוא מודד את כמות האוויר שנכנסת למנוע, נמצא לפני הטורבו.

הטורבו מתפקד גם בלעדיו, אך מחשב מנוע "לא יודע" כמה דלק צריך להזריק כייון שהוא לא מקבל נתונים אודות כמות אוויר.

פורסם
זה לא מדוייק, חיישן MAF לא מודד לחץ אוויר של הטורבו.

הוא מודד את כמות האוויר שנכנסת למנוע, נמצא לפני הטורבו.

הטורבו מתפקד גם בלעדיו, אך מחשב מנוע "לא יודע" כמה דלק צריך להזריק כייון שהוא לא מקבל נתונים אודות כמות אוויר.

בוקי האם יכול להיות שבגלל שחסר הרבה שמן העשן השחור יוצא?לפי הבדיקה שעשיתי חסר לי כ2 ליטר?

פורסם

איך אתה יודע שחסרים 2 ליטר?

בכל מקרה, אם מפלס השמן מתחת למינימום במדיד, אל תניע ואל תסע לפני שאתה ממלא שמן. לדעתי אתה צריך 5-40.

אני רואה בהודעות הקודמות שרק קנית את האוטו.

האוטו הזה זה לא גטס, לא שרייד ולא קורולה.

על מנת לחיות בשלום איתו צריך רמת מעורבות גבוהה של הבעלים, רצוי גם קצת רקע טכני ובוודאי לא להגיע למצב של חוסר משמעותי של שמן מנוע. לבדוק כל שבוע. כולל כל הנוזלים האחרים.

העשן השחור בעיקרון לא קשור אלא אם כבר נגרם נזק לטרובו בגלל חוסר שמן. מקווה מאוד שזה לא המצב.

תמלא שמן!!!

אחרי זה תעלה תמונה של חיישן MAF השבור.

פורסם
איך אתה יודע שחסרים 2 ליטר?

בכל מקרה, אם מפלס השמן מתחת למינימום במדיד, אל תניע ואל תסע לפני שאתה ממלא שמן. לדעתי אתה צריך 5-40.

אני רואה בהודעות הקודמות שרק קנית את האוטו.

האוטו הזה זה לא גטס, לא שרייד ולא קורולה.

על מנת לחיות בשלום איתו צריך רמת מעורבות גבוהה של הבעלים, רצוי גם קצת רקע טכני ובוודאי לא להגיע למצב של חוסר משמעותי של שמן מנוע. לבדוק כל שבוע. כולל כל הנוזלים האחרים.

העשן השחור בעיקרון לא קשור אלא אם כבר נגרם נזק לטרובו בגלל חוסר שמן. מקווה מאוד שזה לא המצב.

תמלא שמן!!!

אחרי זה תעלה תמונה של חיישן MAF השבור.

מילית שמן, ולא עזר בוקי הטורבו עובד בנסיעה הרכב סוחב מעולה רק ממעבר הילוך ראשון לשני יש עשן שחור החיישן יוחלף ביום ראשון נקווה שזה יעזור

• תוכן חדש...