Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיעה שעתם של ארבעת הצמיגים בפריוס (2007) שברשותי, ואני מתלבט לאילו צמיגים להחליף.

בפנצ'ריות כמובן מנסים לדחוף לי את החברות הסיניות. אני מעוניין בצמיג איכותי ובטיחותי, אך מהזולים בקטגוריה זו (הרכב לא נמצא בשימוש אינטנסיבי. בין 100 ל-400 ק"מ בחודש. בעיקר בכבישים 4 ו-2). מקריאה בפורום אני מבין שגם לסדרה יש משמעות מכרעת, ולא רק ליצרן.

מידת הגלגלים היא 195/55R16, אינדקס 86S או 86V (שניהם מופיעים כאפשרויות רשמיות של היצרן).

אשמח להמלצות. תודה!

פורסם

לצרכים שלך :

Falken ze914

Kleber Hp3

Toyo cf2

לקבלת מושג לגבי המחירים

http://tires.yad2.co.il/compare?type=1_0&diameter=6&aspectRatio=13&width=17

אפשר להתקשר לפנצ'ריות בסביבתך ולבדוק מלאי, מחירים ותאריכי ייצור.

במקרה שלך, כאשר בקושי נוסעים, צמיגים טריים כמה שיותר חשובים מאוד. חפש עד חצי שנה מתאריך הייצור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

יש לך את הפאלקן 914 הנפוץ והמומלץ כאן ע"י חברי הפורום. מחיר סביב 300 שקל לצמיג:

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=47&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=17

כמו כן יש את הקלבר dynaxer במחיר די דומה, רק שים לב להזמין את ה 87V שהוא קצת יקר יותר, אבל

תואם לקוד המהירות והעומס אצלך: http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5642&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=17

ויש את הטויו CF2, שהוא יקר יותר, ולא בטוח שמצדיק את התוספת הזו:

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=1577&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=17

עריכה: ולאד כרגיל מקדים, עד שאני מקליד, הוא כבר פירסם את ההמלצות שהן זהות :-)

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

שלום רב.

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את הפאלקן המדובר בעלות של 340 ש"ח לצמיג.

ברכישת רביעייה אתה זכאי ל-7% הנחה משמע 316 ש"ח לצמיג הכוללים הכל.

המחיר, המלאי והמבצע תקפים כמובן להזמנה דרך האתר או המוקד הטלפוני בלבד,

לאחר ההזמנה הצמיגים יישלחו לאחת הפנצ'ריות שלנו תוך יום עסקים.

אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור.

פורסם

תודה רבה!

באחת הפנצ'ריות (הגדולות) טענו שה-cf2 חסר במלאי ואין צפי לחזרתו לשוק, אך קיים ה-T1R, על פניו בעל מפרט זהה (אינדקס עומס 87 במקום 91), אך מעט יקר יותר.

הוא אכן באיכות זהה? הפרש של כארבעים שקלים לגלגל שווה את הבדל האיכות בינו לבין הפלקן (אם קיים)?

פורסם

T1R לא מתאים לרכב שלך ולסגנון הנסיעות.

זה צמיג עם אחיזה משופרת לנהיגה ספורטיבית על חשבון אורך החיים, חיסכון בדלק ובעיקר נוחות.

אורך חיים אולי לא משנה לך, גם חיסכון - הרכב בקושי נוסע. אבל הנוחות כן משחקת כאן תפקיד משמעותי. בקיצור, לא כדאי. פאלקן במקרה שלך עדיף.

אם אתה מסתכל על דגמים יותר יקרים, goodyear efficient grip זה הצמיג בשבילך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני כחודש החלפתי צמיגים לפריוס שלי

אומנם אצלי דור שלישי אבל זה אותה מידת צמיג אם אני לא טועה

שמתי פירלי p1 תריץ חיפוש ותראה את הפוסט שלי.

אחלה צמיג. אוחז מעולה! בלימה טובה מאוד יצא לי כבר לבלום איתם בחירום. הבנתי שהוא גם חסכוני.

אני עשיתי בגלגלי המגן. זה אחרי צומת בית דגן לפני כפר חב"ד. בתחנת דלק.

עלו לי זוג 540.

הבנתי שהוא במבצע. ממליץ לך בחום לבדוק.

פורסם

גם אני ממליץ על גלגלי המגן, אבל לא ברור מאיפה פותח השרשור.

המחיר לזוג פירלי נשמע טוב מאוד.

פורסם

ה-goodyear נראה רמה אחת מעל לצרכים שלי. ה-t1r הוצע במחיר זהה, אך אני מבין שהוא מיועד לצרכים שונים.

אני מאזור חיפה, אבל מגיע לעיתים לת"א. אבדוק אצלו.

אני בודק כרגע מול שירות הצמיג בנתניה, גלגלי המגן בבית דגן, צמיגי הצטלבות התבור בחיפה וטייר קלאב בחיפה. על גלגלי המגן ראיתי שיש כאן מגוון המלצות. אשמח לחוות דעת גם על החנויות האחרות (אפשרי גם בפרטי, לצורך פרטיות).

המון תודה! עשיתם לי סדר

• תוכן חדש...