Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בכ 3000 - 3500 ש"ח לחודש

ameerd
שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

אז לפי מה שקראתי בפורומים ומבחני דרכים, כמעט 99% מהם אומרים שהמאזדה MX5 החדשה לא שווה את המחיר שלה, ממש אהבתי את העיצוב של הרכב, ולא מצאתי MX5 בסוכנות או יד 2. הרי שכל המתחרים שלה ( במוו סדרה 2 קבריולט עולה 300K, ה slk 350K אני חושב... ) ממש יותר יקרים ממנה

האם יש הצעה לרכב "חדש" ( לא 2010 ויד 7 ) שאוכל לכנות בסכום שכמעט יהיה שווה ל 3000-3500 ש"ח לחודש ?

מומלץ 2 דלתות, קבריולט, לא מחפש מטוס ( המאזדה רק 160 כ"ס, שבחו"ל מצגים את זה כ 155 כ"ס ).

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"חדש"- מהחברה?

הייתי בודק A3 קונבירטבל, ואם אתה לא מחפש "מטוס" אז גרסת ה-1.4 יכולה להתאים לך.

גם המיני החדשה עם גג נפתח.

תודה על המענה.

לא חייב להיות מהחברה, אפשר 2015, 2014 , לא רוצה רכב שכבר עבר הרבה ידיים וזיינו את המנוע ב קיק-דאון.

המיני גם יקרה ( לא ? ) אז עדיף המאזדה שהיא נראת הריה יותר טוב, אם אני מגיע לאותו מחיר כמעט אני מעדיף את המאזדה זהיא נראת יותר טוב ואין הרבה רכבים ממנה על הכביש וחסכונית ! יש לי מזדה 3 2015 אותו מנוע של ה MX5 והיא עושה 1 ל 14, וה MX5 יש לה משקל הרבה יותר פחות מה 3, אז צריכת דלק יכול להיות יותר טוב גם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...