Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדלת הנהג נפתחת לא נדלקת הנורה שמראה שהדלתות נפתחו או הנורה בתא נוסעים לא נדלקת.

בשאר הדלתות הכל תקין.

מישהו יודע איך לתקן את זה?

טויוטה קורולה 2004 SUN

פורסם

יכול להיות שהחיישן שמראה דלת פתוחה ,זה מין מיקרוסוויץ בדלת שבור ,מישהו עקף אותו ,פירק אותו .

פורסם

זה דווקא עבד תקופה והיו לו התקפים ועכשיו לא עובד בכלל. בדקתי את החיישן ואפילו החלפתי עם דלת אחרת וזה לא בעיה איתו, אולי פיוז או משהו חשמלי?

פורסם

איך בדקת את החיישן?

 

 

בכל מקרה, נתקלתי כמה פעמים בתקלה הזו שנגרמה בגלל חיבור לא מספיק טוב של החיישן לגוף הרכב. הבורג או המגע של החיישן קצת חלודים, לכלוך וכו' גורמים לחוסר מגע.

 

פרק את החיישן, נקה ושייף את ה"תושבת" שלו, את מה שבא במגע עם התושבת ותהדק הייטב. וודא שבידוד הגומי יושב במקומו במדוייק.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...