Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העלמת מס כלשהיא, המוכר זרק קשקוש בשיחת טלפון על כך שהרכב עבר במשפחה , ועכשיו נמכר עקב בעיה כספית.

קשרוש מוחלט , השאלה היא האם מדובר רק על העלמת מס ואם ככה אני הולך למשא ומתן, או האם יש משהו יותר מסריח שלא עולה בדעתי לגבי המודעה המוזרה?

פורסם

במכוניות בשווי הזה - כשיש ספק, אין ספק. לא, זו לא נראית לי העלמת מס, זה נראה לי סוחר שקנה רכב אחרי תאונה.

(זאת מעבר לעובדה שהורדה של 20% לרכב שיהיה יד שלישית בן חמישה חודשים בשווי הזה, היא די סבירה ואפילו נמוכה מדי בהתחשב בעובדה שמו"מ אצל היבואן יתן לך רכב כזה חדש מהניילון באיזור 400K)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חוק מספר 1.

אני - "שלום,זה בקשר לרכב"

מוכר - "איזה רכב ?"

אני - ניתוק.

ולא נתקלתי בסוחרים עם קו טלפון לכל רכב.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תתפלא, אבל היום יש לסוחרים מספר טלפונים והם מקשרים רכב לטלפון.

המשפט הזה כבר לא כל כך עובד כמו פעם, בדוק.

טסלה 3 2022

פורסם
במכוניות בשווי הזה - כשיש ספק, אין ספק. לא, זו לא נראית לי העלמת מס, זה נראה לי סוחר שקנה רכב אחרי תאונה.

(זאת מעבר לעובדה שהורדה של 20% לרכב שיהיה יד שלישית בן חמישה חודשים בשווי הזה, היא די סבירה ואפילו נמוכה מדי בהתחשב בעובדה שמו"מ אצל היבואן יתן לך רכב כזה חדש מהניילון באיזור 400K)

אני מסכים איתך שזה מריח כמו סוחר שמוכר רכב אחרי תאונה. אבל מי אמר שמדובר על הורדה של 20%? אולי יותר.

בד"כ הסוחר ימצא פראייר אבל לעיתים במצב מפוקפק זה ניתן לקנות רכב משובח עם עבר בעייתי במחיר שיכול להתאים לעיתים.

בכל מקרה לא הייתי נכנס לעניין כזה בלי להיות מאוד זהיר ולקנות רק במחיר שמשקף באמת את המצב.

פורסם
אבל מי אמר שמדובר על הורדה של 20%? אולי יותר.

רזי רואים שלא עשית שיעורי בית לפני שהגבת - אז הנה השלמה:

RSQ3.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מקבל את הנזיפה בהכנעה.

אתה מפריז בחשיבותם של שיעורי בית :-)

פות"ש לא צרף לינק ולהתחיל לחפש את המודעה נראה לי כמו שקדנות מופרזת. אבל איש איש וטעמו.

לגופו של עניין מכר קנה לא מזמן Q5 מהיבואן בהנחה של 75,000 ש"ח כך שאני מניח שהערכתך נכונה.

פורסם

זה אכן המצב, בסכומים של הרכבים האלה, ניתן לקבל אצל היבואנים לעתים רבות הנחות של כ - 10%-15%, מה שמתבטא בסכומים לא מבוטלים

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...