Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשיש אדים על החלון צריך חימום או קירור?

בתודה לעזרים

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

שלום.

להסיר אדים יש להישתמש בחימום אבל אים יש לך מזגן מומלץ להפעיל גם מיזוג,

בדרך כלל כאשר מכוונים את בורר המצבים למצב מפשיר חלון מפעילים את המזגן ודבר זה

גורם ליבוש החלון בשניות. (המזגן סופח מיד את הלחות ומיבש את החלון גם בלי חימום)

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

המונח "מרוקן" לא נכון לתיאור הבעיה,

הייתי משתמש במילה "שורף",

ואכן הפעלת החימום ברכב בדר"כ מלווה בשריפת החמצן בחלל הרכב וכתוצאה מכך גורמת לכאבי ראש וכו'...

לפחות כך זה משפיע עליי.

שבוע טוב לכולם.

פורסם

יש שני מצבים להפשיר את האדים :

1-ניתן להפעיל קירור כדי להגיע למצב שהחלון יהיה קר משני הצדדים - כך לא יהיו אדים !

2-ניתן להפעים חימום על מצב חום מקסימלי עד שהחלון יתחמם ואח"כ שהחלון כבר חם ניתן להוריד את החום בהדרגה .

JDM :twisted:

פורסם

המזגן לא שורף חמצן, נקודה.

יש כמה נקודות שרלוונטיות לנושא האדים:

• סירקולציה: אם מפעילים את המזגן במצב סירקולציה (לא מכניס אויר מבחוץ) אז הלחות עולה ונוצרים אדים. פיתרון, להעביר למצב כניסת אויר מבחוץ, וחיש קל תרד הלחות.
  • ייבוש: כשמפעילים את המיזוג (כלומר מצב A/C), גם במצב חימום, המזגן סופח לחות, ומוציא אותה מהרכב בצורת הטפטוף שאתם רואים מחוץ לרכב בקיץ.
  • חימום/קירור: משנים את הטמפרטורה כך שהפרשי הטמפרטורות עם החלון ירדו ואז לא תהיה התעבות.

ובכל מקרה, לא לשכוח להעביר את בורר היציאות למצב הפשרת אדים. יעבוד הרבה יותר מהר לשמשה הקדמית ובחלק מהמכוניות גם לחלון הצד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לי שאלה

באונו (92) שלי מופעל מזגן רסקור, עכשיו רציתי לנצל את התרד כד לשאול אם ניתן להפעלי קירור(רסקור) שיפשיר תאדים מהשמשה

ולהפעיל חימום בו-זמנית מהמזגן המקורי של הרכב?

לא ניסית כי אני מפחד להרוס

תודה

Suzuki Jimny

פורסם

אני בעלים לשעבר של אונו 93.

כאשר אתה מפעיל את המזגן תמיד אבל תמיד האויר של המזגים יצא מהפתחים הקדמיים ולא מהרגליים או מהפתחים לכיוון החלונות.

גם אם תפעיל את החימום ותשים את הבורר על מצב הפשרת אדים ותפעיל את המזגן יחד, יצא אויר חם מהפתחים של הפשרת האדים ואויר קר מהפתחים הקדמיים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

למה להפעיל מזגן? חבל על הדלק ועל המאמץ של הרכב. הפעלה של המזגן לזמן קצר הוא לא כ"כ בריא לרכב. עדיף להפעיל חימום וכך גם יוצא חום מהמנוע, דבר שמועיל לו מאוד, גם אתה מתחמם ברכב וגם האדים נעלמים...

עדיף, לא?!

5700 סל"ד מקסימום

פורסם
למה להפעיל מזגן? חבל על הדלק ועל המאמץ של הרכב. הפעלה של המזגן לזמן קצר הוא לא כ"כ בריא לרכב. עדיף להפעיל חימום וכך גם יוצא חום מהמנוע, דבר שמועיל לו מאוד, גם אתה מתחמם ברכב וגם האדים נעלמים...

עדיף, לא?!

למה בכלל ליסוע ברכב? הרי חבל על הדלק והבלאי שנוצר בנסיעה:shock:

מה ההבדל בין הפעלה קצרה של המזגן להפעלה ארוכה? לא בריא? דווקא בהפעלה ארוכה הבלאי והעומס גדול יותר, הגם שמאד בריא ורצוי למזגן להפעילו מדי פעם בחורף(תערוך חיפוש, היו דיונים על-כך).

הפשרת האדים נעשית מהר יותר כאשר מפעילים מזגן, מכשמפעילים חימום.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...