Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לבקש לקבל את הרכב ״מלוכלך״?

שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, בעוד מספר שבועות אתחדש במאזדה 3 ספירית אדומה.

אני מתלבט האם כדאי לבקש מהיבואן לקבל אותה ״מלוכלכת״, ללא שום נגיעה ולנקות אותה בעצמי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאור מספר פרוייקטים ששלומי העלה עם רכבים 0 ק"מ שעברו שטיפה אצל היבואן ומצב הסווירלים היה שם קטוסטרופה יתכן שזה יהיה הכי נכון לעשות, או לפחות יקל על עבודות ההכנה, פוליש ושאר הירקות אם אתה מתכנן.

דבר נוסף, תתחדש :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאור מספר פרוייקטים ששלומי העלה עם רכבים 0 ק"מ שעברו שטיפה אצל היבואן ומצב הסווירלים היה שם קטוסטרופה יתכן שזה יהיה הכי נכון לעשות, או לפחות יקל על עבודות ההכנה, פוליש ושאר הירקות אם אתה מתכנן.

דבר נוסף, תתחדש :)

אני היום מקבל רכב, מזתומרת עברו שטיפה אצל היבואן והמצב קטסטורפה ? מה יכול להיות בשטיפה שעד כדי כך יעשה נזק לרכב?

תשקלו מילים נראלי מילים גדולות מדי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה מילים גדולות?

זה האמת, סוכנות הרכב לא מנקה אותו כראוי מבחינת איכות ניקיון ושמירה על הצבע, סווירלים יותר ממה שאפשר לדמיין, שלא נדבר על שריטות עדינות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלו לא מילים גדולות אלא מציאות. רכב שיושב שבועות בהובלה ואחסנה חודשים נוספים

צובר לכלוך עיקש. כדי להוריד את הלכלוך למאות רכבים - מבצעים ניקוי מהיר "במנהרות הפחד"

ולאחר מכן ניגוב בג'ילדות מטונפות שגוררות חולות/לכלוך מעל פני הצבע שעדיין לא נקי לחלוטין =סווירלים.

צד שני לקבל רכב מטונף לא יאפשר לראות אם ישנם פגמים/מכות/שריטות בצבע.

מה עושים? אין מנוס מלקבל רכב נקי ולקוות שהנזק מזערי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי כמה הרכב יהיה מלוכלך,כי יש סיכוי שלא תיראה שריטות.

אני היית מבקש שינקו ואם יש סווירלים לוקח לטיפול דייטלינג.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, המצב הוא מעין אין מוצא.

מה שאני כן יודע שמותגי היוקרה מסויימים כמו פורשה לוקחים את הרכבים לשטיפה ידנית איכותית עם כפפה ומגבת מיקרופייבר.

לא בדקתי את זה אבל אולי ניתן לבקש מהסוכנות ואפילו להציע תשלום על השטיפה במקום טוב וגם להתלוות לסוכן בנסיעה לשטיפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שנאמר מעלי, לא מעט פעמים טיפלתי ברכבים שהגיעו ישירות מהיבואן. הרכב כמעט תמיד מגיע פגוע בדרגה כזאת או אחרת ונתקלתי במצבים לא פחות ממבישים גם ברכבים שיצאו מסוכנויות המייצגות מותגים יוקרתיים. המינוס בבקשת רכב שלא עבר " הכנה" הוא העובדה שזה מקשה על איתור "דפקטים" שיכולים להיות משמעותיים משריטות וחוץ מזה,לפי מה שאני יודע היבואנים לא מאשרים שיחרור רכב ללא שטיפה..

שלומי

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דלק רכב שיחררו לי רכב במצב מזעזע בלשון המעטה (mini) , פלסטיק חיצוני שבור (שהחליפו כדרישתי בחדש), שריטות שטחיות וסווירלים.

כרגע הרכב במצב מצוין כי אני מטפל בו יפה חוץ מהסווירלים שהיבואן מסר לי אותו כך ויטופל בהקדם אצל אחד הדיטיילרים.

מצב הסווירלים סביר פלוס בצבע הכתום וסביר מינוס בצבע השחור.

*זה הרכב הראשון שאני קונה חדש ועוד מחברה שהיא פרימיום, לא ציפיתי לכזאת מסירה מזעזעת!

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דלק רכב שיחררו לי שתי גרמניות ללא שטיפה.

הם אדיבים מאוד ומהתגובה שלהם הסקתי שאינני הראשון שביקש זאת.

אין עם זה בעיה.

לא פחדת משריטות או פגמים?

אבדוק עם היבואן אם אפשר לשלם תוספת על שטיפה יותר איכותית ולהיות נוכח. לדעתי הם לא יסכימו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...