Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה פיז׳ו 3008 החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק. תספר לו קצת על הסקודה אוקטביה של ציי הליסינג...

גם סקודה הם לא מחזיקים. עכשיו הוא תקוע עם פוקוס 2013 עם הצרות בגיר ומציעים לו במקום פוקוס 2016

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא סגור על העיצוב החיצוני. דווקא זה של הדגם היוצא נותר מעניין גם היום, לא מעט שנים לאחר שהוצג לראשונה.

בנוסף, הוא פחות in your face מהחדש.

עיצוב הפנים בחדש, לעומת זאת, מרהיב (גם הקודם היה מרשים כשאך הושק) - ומעיד על מידה נאה של השראה. השראה שחסרה כל כך בעיצוב הפנים של הג'וליה החדשה, למשל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

נראת מעולה.

כמעט כמו האאוטלנדר.

ובכלל, נראה שהמגמה בתחום היא לנסות להסתיר את השורשים הפרייבטיים של הרכב ולשדר "ג'יפ ג'יפ ג'יפ!".

נ.ב

עכשיו ראיתי את פנים הרכב, לא פחות ממדהים.

למרות שלא הייתי מצפה לפחות מפג'ו.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS
הנ"ל פזיז.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נראה טוב מאוד.

ליין המוצרים הנוכחי של PSI עושה רושם של ליין טוב ותחרותי. נראה שלצרפתים בהנהלת פג'ו נמאס לייצר "terrible cars", והם ערכו ישיבה נוספת והחליטו לחזור לייצר מכוניות טובות.

מקווה שהתמחור יהיה תחרותי, ומקווה שנחזור לראות את מותגי PSI על הכבישים בכמויות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
מפחדים מהאמינות. בחברה שחבר טוב שלי עובד קצין הרכב לא מוכן שהעובדים יקחו רכב צרפתי בגלל שהוא לא רוצה להתעסק עם התיקונים שלהם.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מ.ש.ל.

פורסם
מפחדים מהאמינות. בחברה שחבר טוב שלי עובד קצין הרכב לא מוכן שהעובדים יקחו רכב צרפתי בגלל שהוא לא רוצה להתעסק עם התיקונים שלהם.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

זה לא עניין התיקונים עיין ערך פוקוס אוקטביה ובעבר גם מותגים אחרים כמו מאזדה. העניין הוא גודל ההנחה בקניה וערך גרט במכירה. זה נטו עניין כלכלי של ספורי האפונים.

פורסם
נראה טוב מאוד.

ליין המוצרים הנוכחי של PSI עושה רושם של ליין טוב ותחרותי. נראה שלצרפתים בהנהלת פג'ו נמאס לייצר "terrible cars", והם ערכו ישיבה נוספת והחליטו לחזור לייצר מכוניות טובות.

מקווה שהתמחור יהיה תחרותי, ומקווה שנחזור לראות את מותגי PSI על הכבישים בכמויות.

PSA

PSI זה הפורום בארץ של הצרפתיות חחחח

--------------------

מינימום גודל מקסימום הנאה

ראלי 16v

פורסם
PSA

PSI זה הפורום בארץ של הצרפתיות חחחח

צודק. אני מבקר שם מדי פעם בלוח מכירה משם הבלבול.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
רכב מהמם. חבל שהסטיגמה מדירה אנשים מרכבים איכותיים של פיג'ו היום.

גם אני חשבתי כמוך. המרורים שאחי אוכל מה-5008 שלו שינו את דעתי. רכב נבלה שפוגע קשות באיכות החיים. תחשוב איזו עוגמת נפש זו כאשר יש חשש תמידי שהרכב יתקע או יתקלקל בו אחד המכלולים. תחשוב איזה מבאס זה לחשוב פעמיים אם לקחת את הרכב לנסיעה ולוותר על נסיעות חיוניות כי הרכב מושבת או עשוי להתקלקל.

פורסם (נערך)
ובכל זאת, לא ניתן לעשות אינדוקציה. משתתף בצערו. אגב מאיזו שנה ה- 5008?

בהחלט ניתן . לדעתי מכירות ה 3008 נפגעו באותה מידה כי מתחת לפח זה אותו דבר כמו ה 5008 . ב 2013 הבעיות כבר היו ידועות לציבור אבל היצרן התכחש ולא טיפל נכון במשבר בעידן האינטרנט. כמו במקרה הפוקוס וה powershift רק בקטן יותר כי הרכב לא היה נפוץ בליסינג . אז יש פה נטל הוכחה כבד מאד להוכיח שהשיפור הקטן בגרסת מנועי 2015 עזר . הקוריאנים הוכיחו את זה עם אחריות רחבה ושרדו את מבחן הליסינג בעזרת מנועים אטמוספריים . פה לפיג'ו יש אתגר לא פשוט : גם דיעות קדומות וגם דעות מבוססות .

נוצר מצב שיצרניות רכב כדי להראות חדשנות מוציאות מוצר שלא בושל כיאות ואחכ עוד מתכחשת לבעיות (ולא חסרות דוגמאות)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הנוסחה לחוסר ההצלחה של ה3008 הנוכחית פשוטה.

קחו מותג עם הסטוריה בעייתית של אמינות ושמירת ערך.

הוסיפו למרק מנוע וגיר שידועים לשמצה עם יצרן\יבואן שלא לקח אחריות.

על זה הוסיפו מנה נדיבה של רכב מכוער שאמור להיראות כמו ג'יפון אבל בפועל נראה כמו מיניוואן במקרה הטוב וכמו גוש קקי המקרה הרע.

מה קיבלתם? חוסר מכירות אשר היה ברור מאילו.

החדשה נראית מצויין, ובתמחור הנכון מול אבזור יש לה פוטנציאל להימכר מצויין!

הסיבה שהטוסון נמכר קצת יותר טוב מהספורטאז' למרות חוסר באבזור הבטיחות הוא מראה, לדעת הרוב הוא נאה משמעותית או לחלופין הרבה חושבים שהספורטאז' מכוערת ומפה נתוני המסירות לטובת היונדאי.

• תוכן חדש...