Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 2010 בעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מאזדה 2 מודל 2010

אין שעון לחום מנוע האם זה ככה בכל הדגמים?

ולבעיות

1.הכסא נהג בפניות זה ימינה ושמאלה "כאילו הוא לא תפוס"

2.יש מן רעידה שהרכב מונע בלי לתת גז

3.יש העברה לא חלקה בין ההילוך שני להילוך השלישי

ישמח לעזרה ותשובות כי במוסך טוענים שהכל בסדר

עריכה אחרונה על ידי din264
פורסם

בעיה נוספת הפלסטיק השקוף בלוח שעונים כולו משופשף ושרוט יש דרך לנקות את זה? או חייב להחליף את כל הסקאלה?

פורסם

אם המוסך קבע שהכל בסדר ועדיין לא הכל בסדר תחליף מוסך...

1. יתכן ונדרש לחזק מסילות או ברגים בכיסא. זה לא משהו שצריך מוסך בשבילו. נסה לזהות לבד ע"י הפעלת לחצים שונים מהיכן החופש בכיסא.

2. תושבות מנוע - הייתי בודק טוב, טוב תושבות מנוע (וגיר על הדרך) אורך החיים שלהם 6-8 שנים. להחליף רק למקוריות והן ממש לא זולות אבל למיטב הבנתי התחליפיות לא שורדות.

3. שמן גיר הוחלף? מתי? פילטר? כמה שמן הוחלף? איזה שמן? תושבות גיר נבדקו?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין לי מושג מה הוחלף ומה לא אני רכשתי את הרכב שבוע שעבר

ויש המלצה למוסך לא יקר ומומלץ למאזדה 2 באזור הצפון או הגליל?

פורסם

הרעידות הן קבועות או שזה נשמע כמו גימגום קליל(טורים לא יציבים)

העברה לא חלקה, תבדוק מצב שמן גיר(צבע ואים ניתן לשים לב שיש לו משקעים ע"י טיפה קטנה על היד)

לגבי הכיסא הבעיה מורגשת בפניות בלבד, או בכל מצב?

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

בנוגע לכסא - בשום רכב כסא לא אמור לזוז, מן הסתם.

בנוגע לרעידות - קשה להבין את הרעידות שאתה מתאר בכתב אבל באופן כללי אנחנו מכירים תופעת רעידות בעמידה במאזדה 2 שנבעו מתושבת מנוע עליונה ששבקה חיים או שהגיע הזמן לנקות בית מצערת. שתי התופעות, אגב, רלוונטיות לכל רכב, אבל במאזדה 2 מורגשות יותר מרכבים אחרים. כמו שהמליצו לפניי - רק תושבת מקורית.

בנוגע למכה בהעברת הילוכים - צריך לבדוק את זה בנסיעה, קשה להעביר תחושות בכתב.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אני מהיום עד רביעי יהיה בפתח תקווה

מה עלות החלפה של תושבת מנוע ופירוק וניקוי מצערת והחלפת פילטר שמן גיר ושמן גיר?

ואם לא יקר אולי יחליף גם תושבת מנוע השניה ותושבת גיר לשקט הנפשי שלי

ואם יש המלצה למוסף באזור פתח תקווה שלא שוחט במחיר ובכל זאת מקצוען

• תוכן חדש...