Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מרוצה מאיביזה קופרה שרכשתי [כותרת נערכה]

stav123
שימו לב! השרשור הזה בן 3076 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

רכשתי איביזה קופרה לפני כחודש 2016 חדשה מהחברה

עכשיו רציתי לבדוק אותה לחצתי עם חבר יש לו seat leon 1800 fr

והוא לקח אותי

ההיתי מופתע בשום מקרה זה לא אמור לקרות

בנוסף לזה אני מרגיש שהאוטו חלש אין כח זמין בטורים נמוכים

רציתי ללכת לעשות בדיקה בדיינו

זה עולה 350 שקל האם שווה לעשות את זה?

מישהו שמע על רכב שיצא מהחברה וההספק שלו לא היה כמו שהובטח?

ובנוסף לזה הקלאץ חורק הוא עושה רעשים של פלסטיק משתפשף כל לחיצה

המערכת על הפנים שומעים רק באס

והחיישני רברס התחילו להשתגע סתם מה זה יכול להיות?

אני ממש מאוכזב מהאוטו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב עבר סוג של הרצה או שאיך שהוצאת אותו עברת ללחיצות?

מעבר לזה נוסח השרשור מתאים לחופש הגדול.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי יש אנשים עם בעיות קשב וריכוז שקשה להם לרשום מסודר זאת סיבה להתנשא?

ועבר הרצה אני לא לוחץ איתו אף פעם משייט על הקרוז קונטרול 105 קבוע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

לדעתי, הוא מתכוון לזה שאתה שואל שאלות של ילד בן 17 שרק קיבל רישיון. לא לכתב שלך.

הרכב של חבר DSG ושלך ידני? אם כן אז החבר "לקח אותך" כי ה-DSG מעביר הילוכים יותר מדויק ממך. אל תתרגש, הוא יותר מהיר מכולם.

ייתכן ויש בעיה בקלאץ' בגלל שאתה משתמש בו באופן לקוי, או בגלל בעיה ברכב כשיצא מהמפעל, מה שפחות סביר לדעתי. גש למוסך שיבדקו את הבעיה. הרכב עדיין באחריות, לא?

אם טרם עברת כזה, קורס נהיגה מתקדמת ישפר את הנהיגה שלך מבחינה בטיחותית, ספורטיבית ותוכל לתקן שגיאות שפוגעות ברכב ואולי קיימות בצורה שבה נוהג. מומלץ מאוד.

שבוע טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

לדעתי, הוא מתכוון לזה שאתה שואל שאלות של ילד בן 17 שרק קיבל רישיון. לא לכתב שלך.

הרכב של חבר DSG ושלך ידני? אם כן אז החבר "לקח אותך" כי ה-DSG מעביר הילוכים יותר מדויק ממך. אל תתרגש, הוא יותר מהיר מכולם.

ייתכן ויש בעיה בקלאץ' בגלל שאתה משתמש בו באופן לקוי, או בגלל בעיה ברכב כשיצא מהמפעל, מה שפחות סביר לדעתי. גש למוסך שיבדקו את הבעיה. הרכב עדיין באחריות, לא?

אם טרם עברת כזה, קורס נהיגה מתקדמת ישפר את הנהיגה שלך מבחינה בטיחותית, ספורטיבית ותוכל לתקן שגיאות שפוגעות ברכב ואולי קיימות בצורה שבה נוהג. מומלץ מאוד.

שבוע טוב.

שלום ניקו.

ברור שאני לא נהג מעולה וחסר לי עוד המון שנים של ניסיון ונהיגה.

אבל מה שכן אני נוהג 3 שנים ברציפות על ידני ואני יודע לנהוג בגיר רגיל

הקלאץ אין כאן שימוש לא נכון אפילו אם האוטו מכובה ואני רק לוחץ אותו ועוזב הוא עדיין עושה רעשים

אני אלך אליהם מחר והאוטו באחריות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3076 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...