Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטליז סמיר בטבעון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^^^

חזק

העברנו אותנו לבסמת טבעון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לכולם. עזרתם לי לקבל החלטה שאני 'מפיל' את רכישת הבשר על מי שהמליץ על סמיר. :wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בתור אחד שגר במרחק הליכה מהאיטליז הנ"ל, אני יכול רק להצטרף להמלצות , הקציצות אכן טובות מאוד.

לגבי המחירים, הם עולים עם הזמן בעקבות הביקוש, ויקרים יחסית לאיטליז קטן במיקום לא מרכזי במיוחד.

אם אתם כבר מגיעים לטבעון וחפצה נפשכם בבשר טוב במחיר סביר, אני ממליץ לקפוץ לסניף המקורי של "בורגר סאלון" בתחנת הדלק פז ולהנות מהמבורגר ומנות בשר משובחות נוספות, העשויות בשר מהחווה של לימוזין (במקום יש גם איטליז המוכר את הבשר לצליה עצמית, ובנוסף גם את הלחמניות הנאפות במקום). המקום אינו כשר.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
האיטליז המומלץ הוא בעספייה - הלון קרוב לבניין העירייה.

הבשר עצמו מרמת הגולן, אנטריקוט מיושן ממש טוב. כאשר אנחנו עושים על האש בסביבה, בד"כ קונים שם.

מקפיץ את השרשור, כי הייתי היום באטליז הלון שבעוספיא. לקחתי קצת יותר מקילו פילה, היה משובח.

אפילו הבת הגדולה שלא הכי חובבת בשר, ליקקה את האצבעות.

הוא פינק אותי בכמה קציצות שלו כי אני פעם ראשונה אצלו, עדיין לא הגענו אליהם ככה שאין לי דעה.

המחיר אגב 160 לקילו פילה, לעומת המחירים שאני רואה בסופר נראה לי סביר. לגבי קצביות אחרות אין לי מושג.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מיקומךגלשן

נבוא לטעימה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם כבר הקפצת.

אני חובב של סמיר מעל עשר שנים. קציצות לפנים. בכלל, בקר הוא חזק. גם הנקניקיות.

סתם לידע כללי, הבשר בקר שלא לא מדבאח ולא מתנובה, הוא קונה ממגדלים בכפר יהושע, ואח"כ מיישן את הבשר אצלו במקררים.

עוף הוא מביא מתנובה וכאלה.

ליאור.

פורסם
מיקומךגלשן

נבוא לטעימה

רק עכשיו ראיתי... הייתי עסוק בלעכל.

דרך אגב גם הקציצות טובות מאוד. ממה שזיהיתי, יש שם איזה נתח עם טעם חזק של בשר, שומן כבש ותערובת תבלינים שכוללת הל.

בהחלט אבקר אותו שוב.

פורסם
מה זה הלון? הכוונה היא ל "הוא" ?

מה לרשום בווייז כדי שייקח אותי לשם?

עוספייה בניין עירייה.

אין וייז ישירות לשם וגם הרחובות לא בדיוק מסומנים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

החיים שלי דבש. האישה התעקשה שהילדים "לא אוכלים מספיק בשר". קפצתי אתמול שוב להלון בעוספיא, לקחתי קילו פילה ועוד קילו קציצות שהוא בדיוק הכין. הפילה ב 160 והקציצות ב 55.

הפילה היה נהדר, חתכתי לחתיכות בעובי סנטים וחצי, על מחבת פסים עם חמאה, אין מה להוסיף. הקציצות גם טובות, עלו על המחבת מיד אחרי הפילה. יש בהם שומן כבש וזה מורגש גם בטעם וגם בריח, אולי חסר להם טיפונת מלח.

דרך אגב שאלתי אותו עם יש משהו מעניין, והוא ענה שיש חזה וכבד אווז ושקדי עגל. רשמתי לי לפעם הבאה.

יש לי הרגשה שאני אבקר אותו עוד הרבה :)

• תוכן חדש...