Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני זוכר נכון יש רכבים שבהם צריך את הקפיץ הזה, אני רק לא זוכר כל כך באיזה נסיבות צריך את זה.

בכל מקרה הפילטר שלך בסדר גמור, אתה פשוט צריך להרכיב אותו כנראה בלי הקפיץ הזה.

עריכה:

עכשיו שאני יודע שזה למנוע 1.2 TSI , אני יכול להגיד בוודאות שאתה לא צריך את הקפיץ הזה. רק את הפילטר עצמו.

בכל זאת אשמח שמישהו שיודע ישתף למה משמש הקפיץ.

10z65mt.jpg

פורסם

ככה הפילטר הזה אמור להיראות כשזה מורכב:

001.jpg

תנסה להרכיב לו חזרה את הקפיץ והגומיה, ואם משהו שם שבור ולא תופס אז תפנה למוכר ותבקש החזר או פילטר חדש.

להבא - אין טעם לקנות פילטר שמן בחו"ל, כשיש לנו פה את אבי או אייפקס.

Stay Dirty

פורסם

כמה עולה אצל אבי או אייפקס?

אגב זה למנוע 1.4TSI ולא 1.2 אבל נראה לי שזה אותו פילטר

asafasaf כמו שציינתי אני יודע איך נראה פילטר וזו לא פעם ראשונה שאני מזמין מאיביי, לא הצלחתי לחבר הכל, הקפיץ פשוט חזק מדי.

פורסם

מתן,

פילטר שמן מקורי למאזדה 3 עולה 50-70 ש"ח,

לגבי פילטרי שמן, לא חושב שיש סיבה לקנות בחו"ל.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...