Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

פרטים- החלונות האחוריים חשמליים ולא יורדים, הם תקועים למעלה.

מפסק שליטה מדלת הנהג גורם לתקתוק פנימי [צליל] בשני הכפתורים, גם לחיצה בכל דלת על הכפתור גורמת לאותו תקתוק.

מי שמכיר, ברכבי VAG אפשר לפתוח/לסגור את כל החלונות דרך דלת נהג בעזת המפתח- גם אפשרות זו לא מורידה את החלונות. הקדמיים כן עובדים...

אני צריך שמישהו יעזור לי להבין מה הכשל ואיך לטפל [אני יודע שאפשר ללכת לחשמלאי אבל רוצה להתנסות קצת]

עוד סוגיה קטנה שאני צריך עזרה לגביה- יש לרכב שלט נוחות [אחד בלבד] והוא לא עובד.

בטריה הוחלפה כמובן אבל עדיין השלט לא עובד.

מה עושים במצב כזה? מתקינים ערכת שלטי נוחות חדשה? יש מה לעשות עם מה שקיים ברכב?

תודה לכולם, סופ"ש נעים :wink:

פורסם

לגבי הפיוזים- יש נעילה מרכזית ויש תאורת פנים ככה שכנראה לא מדובר בפיוז..

בפורומים באנגלית אגב מפנים לפיוז 14 שאחראי על אותם הדברים, אבל שוב- כל שאר הדברים עובדים תקין...

פורסם

ברכבך קיים מחשב נוחות אשר מתקשר עם מודול (מחשב) חלונות שהינו חלק אינטרגלי מהמנוע החשמלי של החלון. בתור התחלה שווה לבדוק את הפיוזים למרות שעל פניו נראה שאין קשר אבל מנסיוני עם רכב דומה לפעמים התקנות מקומיות של מרימי שמשות/אזעקה מתעלקים על חיווט מקורי בצורה כזו שלפעמים קשה להבין במבט ראשון מה הקשר...

ניסית לנתק את כבל המינוס של המצבר למשך 30 שניות ולחבר מחדש ?

לפני ניתוק כבל המינוס הוצא את המפתח מהסוויץ'.

במידה ולאחר ניתוק המצבר ואיתחול של החלונות הבעיה לא נפתרה כדאי לבדוק את החיווט החשמלי למנועים של החלונות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...