Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לא מזמן גרנדיס 2010 ואני שם לב שצריך להחליף צמיגים (בעיקר יבשים).

אני מעוניין לרכוש 4 צמיגים.

יצא לי לרכוש בעבר ברידגסטון ובסה"כ הייתי מרוצה (יותר נכון - אין תלונות).

מידות הצמיג הנוכחי ברישיון:

215/60R16 95H

צמיג נוכחי (חישוקי מגנזיום):

215/60R16 ER30 95H OE Bridgestone

1. האם יש עוד חברות מומלצות?

2. האם הצמיג הנ"ל "מספיק" או שאפשר לרכוש צמיג טוב יותר (אחיזה, בלימה וכ"ו)?

ראיתי למשל את 215/60R16 TG90 95V בהפרש של כ40 ש"ח לצמיג.

האם המהירות היא ההבדל היחיד H vs V (ואז בעצם ההפרש לא משנה בכלל)?

3. ראיתי מבצעים של מילוי חנקן ו/או בדיקת פרונט חינם ברכישת 4 צמיגים.

קראתי קצת לגבי החנקן, שורה תחתונה - לא צריך להוות שיקול בבחירת הפנצ'ריה?

4. יש מקומות שלא כדאי להחליף שם? (אבדוק בכל מקרה את גיל הצמיג...)

אני מתלבט מכיוון שזה רכב גדול וכבד ואני מבין את חשיבות הצמיגים.

תודה, גלעד.

פורסם (נערך)

שלום,

אין לך צורך בקוד מהירות V אם צריך לשלם עליו יותר.

חנקן לדעתי מיותר, כיוון פרונט חינם זה נחמד.

דגם הצמיגים שלך סתם יקר לדעתי - אין צורך לשלם 600 שלים , יש צמיגים טובים פחות כסף.

אישית לרכב כמו שלך הייתי קונה KLEBER וסוגר את הסיפור.

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5640&cs=1&diameter=6&aspectRatio=14&width=19&type=1

אבל אם אתה רוצה צמיגים יקרים יותר - MICHELIN PRIMACY HP לדעתי זאת הבחירה הטובה ביותר.

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=4762&cs=1&diameter=6&aspectRatio=14&width=19&type=1

בסביבות 500 שקלים יש צמיגים טובים מבית PIRELLI , GOODYEAR

לגבי בחירת פנצ'ריה - מאיפה אתה?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבטיחות מאוד חשובה לי, ולכן אני מוכן לשלם עוד 100-200 ש"ח לצמיג במידה ואקבל צמיג טוב יותר.

מה גם שאני עושה מעט ק"מ (כ12K בשנה) אז אני לא צריך להלחיף צמיגים בתדירות גבוהה.

אני מאיזור המרכז/שרון.

פורסם

Goodyear efficientgrip performance מחיר הוגן 550~ שקל לצמיג, צמיג עם אחיזה מצויינת בקטגוריה הזו, בין הנוחים והשקטים שיש בשוק.

הER30 דגם ישן ולא כל כך טוב, הוא הוחלף לER300 ואז לT001.

אופציות אחרות שיש לך זה PremiumContact 2 Continental, Michelin PrimacyHP

קוד מהירות יכול להיות גבוה יותר, זה לא משפיע, אבל קוד העומס כן חשוב שיהיה זהה(95) בגלל הנוחות.

פורסם

כל אחד והשיקולים שלו, אבל בכמות הנסיעות לך גם צמיגים ב 360 שקלים וגם אלה ב 600 אחרי 3 שנים (אולי טיפה יותר ) יתייבשו וילכו לפח.

הרכב שלך זה מיניוואן לנסיעה רגועה. צמיגי KLEBER טובים מספיק כל מצב.

כפי שאמרתי, בין הדגמים היותר יקרים הייתי קונה או MICHELIN PRIMACY HP או

CONTINENTAL CONTI PREMIUM CONTACT 2

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=2511&cs=1&diameter=6&aspectRatio=14&width=19

מה שמאוד חשוב במקרה שלך, זה לקנות צמיגים טריים, כמה שיותר טריים כי אצלך הצמיגים מתייבשים לפני שהם נשחקים.

רצוי שהצמיגים יהיו בני חצי שנה ולא יותר משנה מתאריך הייצור.

תאריך הייצור תבדוק על כל אחד מהצמיגים - זה רשום בצורה של 4 ספרות: מספר שבוע ושנה. לדוגמה, 1215 זה שבוע 12 שנת 2015 (סוף מרץ ולא דצמבר ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בספק שצמיגי פרימיום יחזיקו יותר מ40 אלף ק"מ בגלל הגומי הרך, לכן הוא ינצל אותם עד הסוף לפני שהם מייבשים, ז"א 3-4 שנים.

• תוכן חדש...