Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי מטריקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

מה דעתכם על יונדאי מטריקס?

הרכב ישמש כרכב 2 למשפ', כיום יש סוזוקי אינגיס שמרגיש קצת מיושן ולא סוחב.

מהי צריכת הדלק של הרכב? אשמח לשמוע בעד ונגד לפני שאני עושה החלפה בין הרכבים.

יונתן

פורסם

מספיק לחלוטין. אם פיאט 500 מלאה בנוסעים וציוד שרדה על העליות של איטליה עם חצי מהכוח - אתה תסתדר מעולה עם 109. זה רכב משפחתי בסופו של דבר...

פורסם

אשמח לשמוע על עוד חוות דעת על הרכב מבחינת נהיגה ( חוזק ) וצריכת דלק בעיקר מחוץ לעיר.

המון תודה רבה

יונתן

פורסם

הרכב מבוסס על האלנטרה שנת 2001 - והמגרעת הבולטת שלו היא שהוא ממש אבל ממש לא חסכוני.

תוכל למצוא כאן מבחן דרכים של הרכב שמסכם לדעתי בצורה טובה את הטוב, ואת הפחות טוב.

מבחינת מכאנית וטיפולים שוטפים הרכב אמור להיות די זול לאחזקה. בשל העובדה שהוא נמכר בארץ תקופה קצרה יחסית ובמספרים לא גדולים. לדעתי עלולה להיות בעיה במציאת חלקי פח/קוסמטיקה הייחודיים לדגם במקרה הצורך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היה לי (יותר נכון לאישתי) את הרכב למשך 4 שנים (ליסינג)

שימושיות:

- רכב מדהים ! מאוד מאוד מרווח , תא מטען אדיר כולל דלת ענקית . ספסל אחורי יחסית מרווח .

הישיבה דיי גבוהה והחלונות גדולים - שדה ראייה מאוד טוב .

אמינות:

- כמו שיונדאי יודעים לעשות ... מאוד אמין .

ב 4 שנים נתקלתי ב 2 תקלות - איבוד בלמים חלקי , הרכב טופל ושוב חזרה התקלה ושוב טופל - לדעתי פשוט התנהלות דפוקה של חברת הליסינג.

תקלה נוספת - מנורת ESP היתה נדלקת מידי פעם - שוב הליסינג לא השקיע הרבה בלתקן והתקלה חזרה שוב .

חוץ מזה הרכב אמין לחלוטין - עשה אצלי 130K ב4 שנים והוא עבד קשה !!

חסרונות:

מנוע חלש !, אני ממש לא אהבתי ,הוא סביר בהחלט עד 80 קמ"ש מעבר לזה , אני חושב שחצי מהסוסים באורווה חזרו לישון ... עקיפות ? רק אם ממש חייבים ועוקפים עגלה עם סוס .

צריכת דלק ! - אצלי/אישתי ממוצע 1:9 , לדעתי חלק מהצריכה הגבוהה זה בגלל שאצלי מד הסל"ד ביקר המון באיזור הקו האדום...

בשביל להנות יש לי את הלאון , בשביל אישתי הוא היה מעולה ! אפילו חברת הליסינג אהבה אותו ... לא השקיעו בו הרבה ואנחנו החזקנו אותו שנה מעבר להסכם .

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...