Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאת מטפל זר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

פונה בשביל חבר הנמצא במצוקה.

אביו של החבר הפך לסיעודי, ויש צורך דחוף במטפל זר.

אשמח לשמוע כל המלצה, הכוונה וכדומה.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

פורסם

בדקתי את הנושא לפני קצת למעלה משנה, כאשר חשבתי שאבי יזקק למטפל כזה.

העסקת מטפל זר מצריכה אישור הרשויות, דומני שזה מתחיל בבט"ל שצריך לאשר את הצורך ואז יש גם נוהל מול משרד הפנים. העובדים מועסקים ,או יותר נכון מושמים, באמצעות חברות כח אדם אשר בד"כ קרויות חברות סיעוד. להן יש עניין ב"מכירת" השירות, ויש להן איזה נוהל שמאפשר גישור למספר שבועות עד קבלת האישורים הרשמיים. על החבר לפנות לעו"ס המטפלת באביו והיא תדריך אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להתחיל מעו''ס ולהמשיך חברת כוח אדם. תגיד באיזה עיר וכולי אוכל להמליץ משהו בפרטי. לצערי נהייתי מומחה בתחום סחר בעבדים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)

לגבי העסקת מטפל/מטפלת החברה מטפלת בכל התהליך, אם מצאת מטפלת לבד בלי עזרת חברה כמו שכנה שיש לה מטפלת והחברה שלה מחפשת עבודה לא תשלם עמלה לחברה.

ובמקרה ותמצא מטפלת דרך חברה תצטרך לשלם כ-2000 ש"ח דמי תיווך, קח בחשבון שהמטפלת יכולה לעזוב תוך שבוע אם לא ימצא חן בעינה המיקום/ המטופל/ החדר שהיא לנה בו, במקרה ושילמת עמלה החברה מחויבת למצוא לך מטפלת אחרת, דרך אגב כל החברות אותו דבר במקרה והם לא מוצאות הם פונות לחברות אחרות בשוק , ככה זה נהוג.

אני רכשתי למטפלת מיטה חדשה, שמתי מזגן בחדר שלה, ונתתי לה מחשב נייד, כדי למנוע את המצבים שהזכרתי.

המטפלות היום יודעות הכל ומעבירות מאחת לשניה את המידע במפגשים הדו שבועיים.

הייתי בסיפור הזה אצל אמא שלי ז"ל, צריכים עצבים חזקים.

במקרה ותצטרכו עזרה אשמח לייעץ.

(אוכל לפנות למטפלת של אמא שלי ולשאול אותה אולי יש לה חברה פנויה לעבודה).

עריכה אחרונה על ידי d300
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לצערי נאלץ לעלות מהאוב.

אימי נהפכה לסיעודית וממצב בו יכולנו להסתדר בבית גם בלי עזרה חיצונית (נכון היה קשה... אבל קשה יש בלחם וגם אותו אוכלים) הגענו למצב שבו לעמוד היא לא יכולה בטח לא לעשות כמה צעדים ו/או לקום.

מכיון שכאמור עד עכשיו הסתדרנו לבד, אין לנו גם לא סיוע כלשהו מביטוח לאומי ולפיכך הם לא יודעים על כל הגבלה שיש לה.

היום אני מתכון להגיש טפסים לביטוח לאומי ואני מאוד מקווה שזמן התגובה שלהם מהיר במיוחד, מכיון שאינני יודע איך נוכל להסתדר.

אשמח מאוד והודה לכל הכוונה איך להלחם בטחנות הבירוקרטיה ולזרז עניינים.

פורסם

אני כמעט בטוח שהמשתמש ״צביקי״ מתעסק בתחום. אני חושב שהוא עו״ס

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אנחנו היינו באותה סיטואציה (עם סבתי) ודווקא הופתענו לטובה ממהירות הטיפול בביטוח לאומי (כלומר היא היתה יותר מסבירה). מה שכן, בעיה אחת היא שהמכתבים שלהם מתעכבים מאוד בדואר ולפעמים מגיעים גם חודש אחרי שיצאו. לכן אני ממליץ מאוד לפתוח חשבון באתר אינטרנט שלהם, ולבדוק אם יש עדכונים על בסיס יומי. בכל פעם שיש עדכון הוא מופיע מיידית באתר. חבל לחכות חודש למכתב שיגיע. כך אנחנו עשינו, ואת חלק מהמכתבים קיבלנו בדואר הרבה אחרי שהמטפלת כבר היתה בבית...

פורסם
אני כמעט בטוח שהמשתמש ״צביקי״ מתעסק בתחום. אני חושב שהוא עו״ס

אתה צודק ואתה מוזמן להתקשר. אפס חמש שמונה שש אפס תשע תשע שבע שמונה ארבע

• תוכן חדש...