Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

מתכנן לקנות טיסה זולה בדקה ה90, שבוע הבא לאחד מהיעדים המדוברים.

מתכנן על טיסה פחות מ 200$ - ככל הנראה אקנה אותה באפליקציה חוליו.

מבחינת היעדים - מה הייתם הכי ממליצים ולמה?

התכנון הוא 4-5 לילות, לטייל קצת, ובעיקר לנוח.

תודה!

פורסם

אתונה אינה יעד בטן גב אלא למספר ימי טיול בעתיקות.

כרתים יכול לשמש לבטן גב (בעקר הקלאבים באזור חרסוניסוס), או לטיולים מדהימים - אבל האי די גדול, שטחו למעלה משליש משליש מדינת ישראל והמבנה צר וארוך, כך שאין בעיה לנהוג 100-150 ק"מ בכל כיוון לחלק מהאתרים.

רודוס מתאימה לבטן גב וגם לקצת טיולים (אפשר למלא 3-4 ימים אם אתה מעונין, ההליכה קלה והמרחקים לא גדולים).

בקפריסין הייתי לאחרונה ב-1966, וגם אז בפמגוסטה (היום חלק מקפריסין הטורקית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כך אתונה יורדת מהפרק.

רודוס פחות עדיף כי הייתי שם לפניכ מה שנים אבל רוצה לגוון קצת.

כנראה נלך על כרתים. למרות שמחיר הטיסה לקפריסין זול יותר - אבל לא ברור מה כדאי לעשות שם.

אם למישהו יש מידע על לרנקה - אשמח לשמוע.

מבחינת כרתים = יש המלצה לאזור ספציפי שכדאי לשכור בו מלון?

פורסם

כפי שרשמו לך, רוב בתי המלון שהישראלים מזמינים נמצאים באזור חרסוניסוס, כ 45 דקות ממזרח להרקליון.

ליד נמצאת "עיירת הצעירים" מליה.

אפשר לטייל מזרחה לכיוון איוס ניקולאוס,אלונדה,אי המצורעים-ספינלונגה, וכפר קטן בשם קריצה שם עושים שמן זית משובח.

בצד השני של האי, מערבה חזק, אפשר לטייל בשתי ערים נחמדות- חניה ורתימנון.בדרך יש אגם קטן בשם קורנס.

אם תרצו,תוכלו להפליג לסנטוריני-אי קטן ויפה.

זהו,בערך.

סלע

פורסם

יש כל כך הרבה מה לעשות בכרתים - הרקליון עם קנוסוס, רמת לסיתי עם מערת דיקטיאון, רתימנון וחאניה, מערת הנטיפים זוניאנה (אם עדיין פתוחה), איוס-ניקולאוס, ספינאלונגה (אי המצורעים, ההפלגה מאיוס ניקולאוס), ומשהו שמבחינתיעדיין ברשימת ההמתנה - קניון סמאריה.

העניין הוא שהבחור רוצה בטן גב, אז אזור חרסוניסוס מתאים לו. אישית אני מרוצה שעברתי דרכה ולא התעכבתי יותר מדי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש כל כך הרבה מה לעשות בכרתים - הרקליון עם קנוסוס, רמת לסיתי עם מערת דיקטיאון, רתימנון וחאניה, מערת הנטיפים זוניאנה (אם עדיין פתוחה), איוס-ניקולאוס, ספינאלונגה (אי המצורעים, ההפלגה מאיוס ניקולאוס), ומשהו שמבחינתיעדיין ברשימת ההמתנה - קניון סמאריה.

העניין הוא שהבחור רוצה בטן גב, אז אזור חרסוניסוס מתאים לו. אישית אני מרוצה שעברתי דרכה ולא התעכבתי יותר מדי.

למען הסר ספק - בטן גב מבחינתי זה לא כל היום לשכב במלון.

אני אשתגע.

זה לטייל ברגוע ועל הדרך גם בטן גב.

גם בתכנית לשכור אופנוע ליום אחד לטייל - כך שאם יש המלצות לסוכנויות אשמח לשמוע גם

פורסם (נערך)

לטייל יום אחד? בכרתים יש לך הרבה מבחר. אם אתה שוהה בחרסוניסוס הבחירה תהיה כנראה או איוס ניקולאוס או רמת לסיתי. אם ברודוס - או עמק הפרפרים ומערב האי או לינדוס ושבעת המעיינות. אבל אני ממליץ להקדיש יותר זמן לטיולים.

סה"כ בשני האיים לא מדובר בטיולים קשים, אם כי בכרתים תתכן נהיגה למרחקים לא קטנים (נהיגה קשה, ראה להלן).

מערת דיקטיאון ולינדוס כרוכים בטיפוס נכבד (לא צריך להיות בעייתי לישראלי צעיר שמורגל בטיולים ומסעות). האטרקציה היא לשכור חמור (בלינדוס שכרתי חמור לילדים, אבל לירידה מהמצודה).

אם אתה מתכוון לשכור אופנוע היה זהיר במיוחד - הכבישים צרים ומפותלים והנהגים יכולים ללמד את הישראלים לא מעט על נהיגה פרועה. וקיבלתי כל הזמן צפירות כיון שנהגתי עם אורות דלוקים, מעשה שכנראה מאוד לא מקובל שם. ועוד מנהג שלי צפירה קצרה לפני עיקולים חדים - יש שם הרבה היירפינים והמקומיים מקפידים לעבור לשמאל הכביש אם זה נוח. חוץ מזה יש שם "כביש לאומי" לאורך החוף הצפוני, עם קטע מסויים דו מסלולי, אבל שני נתיבים פירושם 4 כלי רכב מקבילים באותו כיוון .

כל זאת, כאמור, ניסיוני משנת 2001 (וניסיון דומה ברודוס ב-2007, אבל שם המצב קצת פחות חמור כי עיקר הנהיגה לאורך החוף וכמעט לא נוהגים בהרים).

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אוי כמה שאני אוהב את יוון כבר הייתי ברוב האיים נשארו עוד כמה שלא .

פחות ממליץ על רודוס לבטן גב .

אולי קוס, סנטוריני, מיקונוס אתה מגיע טיפה טרום עונת התיירות .

פורסם

היי,

במקרה אני עכשיו בכריתים, חוזר מחר לארץ, מבחינת מזג האויר ,טיפה קריר בלילות, הימים נעימים למרות שהיה יום אחד עם רוחות מאוד חזקות שלא היה אפשר לעשות כלום, אי אפשר להיכנס לים ולא לברכה קר!! אני נמצא במלון נחמד בין חורסינסונס ל הורוקוליון, מלון נחמד אבל מסביב משעממם לכן לא ממליץ לך,

מה שכן ממליץ לך לקחת מלון בחורסינוסוס, מיקום מרכזי ונחמד מאחד שם,

עכשיו לאישיו הגדול, כריתים מתה מבחינת תיירות כרגע, תפוסה של 20% באזור, רוב התיירים ישראלים בגלל פסח, לכן ממליץ לא להגיע עכשיו אלא עוד חודש לפחות,

מבחינת אופנועים, השכרתי 2 טרקטורונים ואופנוע, נתחיל בטרקטורונים, ביום הראשון לקחנו 2 טרקטורונים 80 סמק, היה נחמד מאוד, זריזים, רק שמגיעים ל50 קמש, ביום השני החלפנו אותם לאחד 300 סמק , היה ממש טוב, קצת יקר אבל שווה, והיום בבוקר השכרתי דרבי שטח סופרמוטו כזה 125 אנדורו, ממש מאוהב בו, מגניב וזריז מאוד בשביל 125 סמק, רכבתי עליו היום איזה 6 שעות ומאוד נהנתי,

בגדול שווה אופנוע, אל תשכח לעשות את הביטוח שיכלול לך על הכל והכל, מקיף צד ג וחובה.

בכל מקרה המלצה שלי לא לנסוע עכשיו אלא עוד חודש.

תהנהנ

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
היי,

במקרה אני עכשיו בכריתים, חוזר מחר לארץ, מבחינת מזג האויר ,טיפה קריר בלילות, הימים נעימים למרות שהיה יום אחד עם רוחות מאוד חזקות שלא היה אפשר לעשות כלום, אי אפשר להיכנס לים ולא לברכה קר!! אני נמצא במלון נחמד בין חורסינסונס ל הורוקוליון, מלון נחמד אבל מסביב משעממם לכן לא ממליץ לך,

מה שכן ממליץ לך לקחת מלון בחורסינוסוס, מיקום מרכזי ונחמד מאחד שם,

עכשיו לאישיו הגדול, כריתים מתה מבחינת תיירות כרגע, תפוסה של 20% באזור, רוב התיירים ישראלים בגלל פסח, לכן ממליץ לא להגיע עכשיו אלא עוד חודש לפחות,

מבחינת אופנועים, השכרתי 2 טרקטורונים ואופנוע, נתחיל בטרקטורונים, ביום הראשון לקחנו 2 טרקטורונים 80 סמק, היה נחמד מאוד, זריזים, רק שמגיעים ל50 קמש, ביום השני החלפנו אותם לאחד 300 סמק , היה ממש טוב, קצת יקר אבל שווה, והיום בבוקר השכרתי דרבי שטח סופרמוטו כזה 125 אנדורו, ממש מאוהב בו, מגניב וזריז מאוד בשביל 125 סמק, רכבתי עליו היום איזה 6 שעות ומאוד נהנתי,

בגדול שווה אופנוע, אל תשכח לעשות את הביטוח שיכלול לך על הכל והכל, מקיף צד ג וחובה.

בכל מקרה המלצה שלי לא לנסוע עכשיו אלא עוד חודש.

תהנהנ

תוכל להמליץ לי על מקום להשכרת האופנוע? ומה העלות כולל כל הביטוחים...?

לגבי מקומות לבקר בהם - יש המלצה?

מקומות גם של חיי לילה?

פורסם

היי בוקר טוב,

כותר לך מהחדר אוכל, לצערי אני לא ממליץ על המקום ממנו השכרתי את הכלים, לכל כלי היתה בעיה אחרת, עכשיו עם הדרבי כנראה המצב מת ואני צריך להניע בדייפה, זה קרה לי אתמול כבר וחזרתי למקום ממנו הזכרתי והוא התחיל לחרטט אותי ,אתה לא הנעת בניוטרל אתה הנעת בהילוך ראשון, בהתחלה עבד אצלו ואחרי כמה נסיונות האופנוע מת, השארתי אצלו את האופנוע והלכתי לאיזה עשר דקות, הוא הבטיח שהוא מחליף את המצבר, כשחזרתי הכל היה סגור והאוםנוע מונע ומחכה לי, בקיצור אחרי שעתיים זה קרה שוב, אתמול בלילה יצאנו עם כמה מקומיים שהכרתי כאן, והם גם באו עם אופנועים כבדים, אבל לי היה את הפאדיחות ולא הניע לי, איזה חברה נחמדים הם היוונים ישר רצו אליי רצו לקחת ממני את הכלי ולעזורצלי להניע,

בקיצור יש לך בכל חור חנות להשכרה של קטנועים ורכבים, כלים יותר מיוחדים כמו שטח, אנדרו, קאסטום או באגי קצת פחות יש ,אבל יש,

או שתעשה חיפוש ברשת או שתעשה סיבוב שאתה מגיע בחוסיסונס ( או איך שהעיר נקראת) ושם תמצא, אגב גם היה לי בעיות עם הטרקטורונים, אחד מהקטנים נתקע לי באמצע שום מקום, התקשרתי למקום והוא שלח לי את העובד שלו שהחליף פלאג, בחינת למה אתם נותנים ללקוחות שלכם להיתקע באמצע שום מקום, תעשו טיפול ותחליפו את הפאקינג פלאג,

מזל שמצאתי איזה יווני זקן שהסביר לו איפה נתקענו...

למקומות לצאת לבלות, אחי תשאל כל צעיר שעובד במלון כולם יעזרו לך בשמחה, אבל שוב , הכל מת פה מבחינת תיירות..

תהנה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

שכחתי בקשר לעלות

טרקטורון 80 סמק קטן עולה 30 יורו ליום,

טרקטורון 300 סמק עולה 50 יורו ליום

הדרבי 150 סמק עולה 30 יורו ליום,

עשיתי אצלו את הביטוח הכי יקר שאני לא צריך לשלם כלום במקרה שקורה משהו,

אבל אני לא יודע אם זה מחירי הנחה, כי הוא כל הזמן אמר שהוא עושה לי מחיר הנחה והראה לי איזה מחירון םקטיבי,

אגב אל תזכיר במקומות שנמצאים ליד המלון כי בדרך כלל הם יקרנים, הם רוצים 50 יורו לטרקטטרון 80 סמק

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...