Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד הייתי ממש גרוע בכתיבה, העדפתי להקליד או לזכור.

לאחרונה מצאתי איזה עט בעבודה, לא משהו יקר, עם לוגו של החברה, והרבה יותר נעים לי לכתוב. אפילו הכתב השתפר מעט.

אני חרד מהיום בו יגמר בו הדיו, או שחלילה אאבד אותו. התוכלו לקטלג אותו עבורי כדי שאוכל לרכוש עוד?

מדובר בעט כדורי, אבל לקראת המיסב הזוית שלו משתנה והוא נעשה דק יותר, תמונה מצורפת.

תודה!

https://www.dropbox.com/s/5vclzbgt05kxljl/IMAG0531.jpg?dl=0

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין כמו חנות מקצועית לצרכי משרד...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אחד הבנים שלי נוהג להזמין עטי פיילוט במרשתת. כשיתעורר אשאל מאיזה סוג. הבחור כותב הרבה (סטודנטכניוני) ונשבע באותו דגם.

מכל מקום - גש לאופיס דיפו (או המקביל המקומי בעיר מגוריך), מן הסתם תמצא עשרות סוגי עטים בחפיסות של תריסר פלוס\מינוס. השוא אותם לעט שבידך וקנה את המתאים לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נשבע לכם שהרעיון של חנות לא עלה בדעתי במקרה הזה, מבחינתי צרכי משרד כבר עשור זה ארון ההספקה בעבודה או מקסימום איביי/אמזון.

תודה!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טוב שיש בפורום כמה זקנים שעוד זוכרים מה היה פעם ובשביל מה זה טוב :wink:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אדע למי לפנות כשאצטרך מברשת לניקוי התקליטים שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ראש מגנטי או גבישי?

פורסם

ידעתי שהייתי צריך לדבר על ארגזי קרח במקום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

כנראה שאני צריך לצרף את אמא שלי לפורום. עשתה את כל הדרך מרדיו גביש עד אנדרואיד.

פורסם
Selfie.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...