Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז אני קצת חדש פה

הבנתי מכמה אנשים שגילדה פחות טובה לייבוש הרכב.החלטתי לחפש דבר שיכול להחליף את הגילדה שלי ומצאתי באתר של אוטוסטור מגבבת אפורה בעלות ל 179 שקלhttp://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9-Chemical-Guys-Wooly.html

בעיקרון אין לי תקציב כמה שצריך לעלות אני ישלם.ככה גם בחומרים של ההאחזקה הכללית של הרכב.

השאלה היא אם המגבת הזאת ממש טובה ושווה את המחיר שלה או שסתם בילבלו לי את השכל ואמרו לי שגילדה יכולה לעשות סריטות ועדיף פחות לעבודה איתה.(נ"ב אני משתמש בגילדה מעור צבי)

שאלה שלא קשורה לנושא..- אפשר לקבל חוות דעת על המוצרים של כימקל גייז אני משתמש רק בהם ואני ממש מרוצה מהם ורציתי לדעת אם יש חברה יותר טובה או יותר זולה מהם ובאיכות כמו שלהם או יותר טוב?

פורסם

המגבת הזו טובה, בארץ קצת קשה להמליץ על אחרות כי אין מגוון, המחיר שלה יקר ולכן לא קניתי אותה. חפש בפורום על UBER.

לגבי CG, חברה טובה שאני מאוד אוהב, זה לא אומר שכל המוצרים שלה מושלמים, עדיף לרכוש מוצרים לפי המלצות ולא לפי חברה, לכל חברה יש פה ושם נפילות בחלק מהחומרים.

פורסם

מגבת מצויינת לדעתי, שאר החלופות בארץ לא ממש יעשו את העבודה בהשוואה אליה.

אם אתה יכול להזמין מחו"ל, ישנן אלטרנטיבות נוספות שניתן לשקול במחיר זול יותר פר מוצר.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם
מגבת מצויינת לדעתי, שאר החלופות בארץ לא ממש יעשו את העבודה בהשוואה אליה.

אם אתה יכול להזמין מחו"ל, ישנן אלטרנטיבות נוספות שניתן לשקול במחיר זול יותר פר מוצר.

אחלה תודה.

יש מישהו שמשתמש בה כרגע?

מעדיף לשלם יותר ושיקל עלי בייבוש

פורסם

אני מחזיק בה וגם באובר.

שניהם מעולות.

הוולי קצת גדולה בפנלים מסוימים, מנגד האובר קטנה במשטחים אופקיים.

אם אתה ירושלמי אתה מוזמן לבוא ולראות את שניהם.

M-TECH E46

פורסם
אני מחזיק בה וגם באובר.

שניהם מעולות.

הוולי קצת גדולה בפנלים מסוימים, מנגד האובר קטנה במשטחים אופקיים.

אם אתה ירושלמי אתה מוזמן לבוא ולראות את שניהם.

אחלה, תודה אם יצא לי להיות בירושלים בשבועיים הקרובים אני ידבר איתך.

• תוכן חדש...