Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עוד שתי נקודות להרחבה שנותנות חיזוק חיובי להגינות המוסך:

אפשר לראות בחשבונית בסעיף עבודות שני פריטי שירות ללקוחה ללא עלות : היה שבר בפנס איתות בכנף, עבודת ההחלפה ללא עלות

כאן איבדת אותי. ראית פעם מהי הפעולה הנדרשת לצורך פירוק פנס האיתות שבכנף? אפילו לא צריך מברג בשביל זה...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בטח חשבו שזה חיים הכט בא לשאול אותם "מה אתם הייתם עושים?" ואם באמת יחליפו חצי רכב אז "דיסקים ברכב עם 27 אלף קמ? למה סאנשיין???"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קצת עצוב שאנחנו לא מקבלים את זה כמובן מאליו, שמוסך לא יחליף דברים ללא צורך כדי להרוויח על חשבון הלקוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ובדיוק זה מה שכולם פה אומרים.

התרגלנו שאדם כזה, תמים, שמגיע למוסך ואומר "תעשו הכל!", מקבל זרנוק בחשבונית, ולכן זה מרענן לראות מוסך שלא עשה זאת. נכון שזו אמורה להיות הנורמה, אבל לצערנו הנורמה אינה כזאת. בגלל זה, מגיע למוסך תשבחות. הם לא עשו שום דבר מיוחד, פשוט לא ניצלו אדם לרעה. לדעתי, במציאות של ימינו, זה בהחלט מזכה את המקום בציון מעולה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא אמרתי שלעסק לא מגיעות התשבחות, בהחלט מגיע לו.

כמו שאתה אומר, לצערנו הנורמה היא לדפוק את הלקוח. זה מה שעצוב אבל זה מה יש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל הכבוד למוסך. בהחלט לא טריוויאלי.

לעניין הרכב מקרטע - בהחלט מובן לאור המנוע הזה.

בפעם הראשונה שעברה לידי אפסילון כזו חשבתי שמדובר בטוסטוס.

פורסם

זו הבעיה שלנו, אנחנו כמו נשים מוכות.

ברגע שיש להם אופציה לדפוק אותנו והם לא דופקים אז אנחנו שמחים עד הגג, אבל במדינה נורמלית זו הנורמה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני חושב שמוסכים ישרים הרבה יותר נפוצים ממה שנראה לנו.

ביחוד מוסכי יבואנים.

ככל שהמוסך יותר מוסדר ורציני יש לו יותר מה להפסיד מרמאות מצד אחד ומצד שני הם עובדים לפי נהלים מובנים שמן הסתם לא יכילו רמאויות.

פורסם

זה הזכיר לי את היצאת צדיק באחת העונות שהוא עשה ניסויים בארץ ובגרמניה אם אני לא טועה. מיותר לכתוב לכם מה התוצאות היו.

עם זאת אני חייב להגיד לכם בתור אחד שמכיר מוסכניקים , יש המון טובים ומקצועים.

לפעמים הם מעסיקים אנשים מלית ברירה בלי יותר מדי לחפור על מה מדובר.

פורסם

יכול להיות שמרוב שזה היה נשמע טוב מידי עבור המוסך, חששו שאולי מדובר בביקורת טלויזיונית סמויה או סוג של.

בינינו , מי מגיע למורשה או כל מוסך לצורך העניין ונותן הוראה " בדוק הכל-תחליף הכל " .

יש מצב שעכשיו שהם יודעים שלא היה מדובר בביקורת מסוג זה, בעל הבית מצטער שלא ניצל את ההזמנה/מתנה ועשה קופה יפה לחג .

או שהוא באמת קסם של אדון.

Sent from my MX4 using Tapatalk

פורסם
לגיסתי יש רכב 4 שנים לנצ'יה אפסילון 0.9T שקנתה בהמלצתי.

בסוף מסתבר שהיו בעצם הגונים וביצעו מעבר לבדיקות מקיפות החלפות סבירות של חלפים בעלות צפוייה ממוסך יבואן.

ממש לא!סביר להניח אם לא משפט:"תחליפו כל מה שצריך כדי שאוכל לנסוע בבטחון".הייתה יוצאת עם 40% פחות וגם זמן המתנה 2.2 שעות כדי להחליף כלום. תשאל האם הורידו 4 גלגלים ברכב?

• תוכן חדש...