Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לדעת מה יש לעשות בטיפול 120,000 ? ומה העלות ?

לא רשום בספר טיפולים לצערי ורציתי גם לדעת אם קיימת רצועת טיימינג .

תודה לעוזרים.

חג שמח .

פורסם

כמה זמן הרכב אצלך? יש היסטוריית טיפולים?

מה שבטוח זה שצריך להחליף שמן מנוע - 5W40 בתקן VW502, יורול PLX למשל -100 ש"ח + פילטר שמן MANN בסביבות 40 ש"ח.

מעבר לזה פלאגים, פילטר אוויר, נוזל בלם, תלוי בהיסטוריית הטיפולים. אם לא נעשה מעולם טיימינג, עכשיו זה זמן טוב.

בכל מקרה תוכל לפתוח את כיסוי הטיימינג העליון בקלות - הוא מוחזק ע"י 2 קליפסים, ולבדוק מה מצב הרצועה.

Stay Dirty

פורסם

היי,

תודה רבה על תשובותיכם.

הרכב אצלי בדיוק שנה.

הסטוריית טיפולים לא הייתה במוסך מורשה מ-70,000 ק"מ (כנראה התקופה שהיה באחריות)

אז אני לא כ"כ יודע אם הוחלף רצועת טיימינג.

מנוע מסוג CGG (ככה רשום ברישיון רכב) אז אני לא יודע אם קיימת רצועה או שרשרת .

קיבלתי הצעת מחיר כוללת כולל החלפת 2 רצועות,2 מותחנים ו-2 משאבות מים וכמובן יחד עם כל האחזקה של השמנים והפילטרים ב-3000 ש"ח. (אני לא מבין בזה לצערי) אני מחכה להצעת מחיר ממוסך מורשה.

פורסם

על הדרך תתקשר למוסך רון ותשאל כמה עולה אצלו ומה כולל הטיפול

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

רצועה (רצועות).

תפתח את הכיסוי, ותצלם לנו כמה תמונות של הרצועה מקרוב.

הסרטון הזה יעזור לך להבין איך:

אצלו בסרטון כבר ניתן לראות סדקים בגב הרצועה הראשית, וסיבים שמתפרקים מהרצועה המשנית.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...