Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , לאחרונה הוצעה לי פורד פוקוס 2004 האצ'בק 2000 סמ"ק והייתי רוצה לשמוע חוות דעת ופרטים על הרכב , במיוחד על צריכת דלק ושימושיות .

תודה לכולם על העזרה !

פורסם

הייתה לי כזאת בליסינג מ2003 עד 2006, אחד הרכבים החביבים עליי. אם מדובר בגירסת GHIA אז יש אבזור מעולה לשנה שלו, ותא נוסעים בהיר ומהודר (תלוי איך שמרו עליו). גיר פלנטרי 4 הילוכים, עובד יפה סה״כ. הרכב די קל ביחס להספק ומאד מהנה לנהיגה. מבחינת אמינות ברכב שלי הלך הגיר אחרי חצי שנה, לא זוכר מה היה הסיפור בדיוק. הייתה לי גם תקלת חשמל שבגללה החליפו את כל צמת החשמל הראשית. אבל אלה לא תקלות סדרתיות למיטב ידיעתי. פרט לזה לא זוכר תקלות מיוחדות. לטעמי בתצורת הצ׳בק כמו שהייתה לי זה עדיין רכב שנראה עדכני גם היום. צריכת דלק תלויית נהג כמובן, ואני לא חסכוני במיוחד, חושב שהיה סביב 1 ל8-9 משולב. בנהיגה נורמלית יעשה גם 12 לדעתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

באשר לצריכת דלק, היא די שותה. החזקתי כמה שנים באחת משנת 2007 (דור 2) האצ׳בק GHIA שמאוד אהבתי אבל היא עשתה 1:9 במקרה הטוב בנסיעות בתוך העיר. באופן אישי, לדעתי הפוקוס דור 1 האצ׳בק היא אחת המכוניות היפות ביותר מבחינת עיצוב גם נכון להיום, אם מתייחסים לרכב משפחתי (הסדאן בדיוק ההיפך) וב 2004 לזיכרוני כל ה 2000 סמק מגיעות בגימור סדנת GHIA מה שאומר שהיא מאובזרת מאוד.

פורסם

בתור אחד שיש לו את הרכב כמעט שנתיים הרכב מאוד אמין טיפולים זולים חלקים זולים יש מחלה של גומיות מוט מייצב אחורי שהעלות שלהם זניחה בסביבות ה100 ש"ח לשני הגומיות.

מגיע לצריכה של 1/8 במשולב ואני אחד שאין לו רגל עדינה על הגז.

מאובזרת מאוד לי יש את הדגם GHIA 2.0 ארבע כריות אוויר,4 חלונות חשמל מגנזיום ריפודים בהירים תאורה בכל הרכב.

רכב באמת מעולה, ממליץ!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

הדבר שמדאיג אותי ברכב הזה זה הצריכת דלק אבל אם להתחשב בכך שזה רכב יחסית אמין וטיפולים זולים מאוד - אולי זה יתאזן וההוצאות יהיו כמו כל רכב קטן וחסכן אחר ?

פורסם

אם באמת הפוקוס 2 ליטר עושה 1/9 בעיר, אזי היא מכונית חסכונית ביותר!

כמה רוצים על הרכב? אם הוא מאוד שמור, לדעתי זו תהיה קנייה טובה מאוד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כלומר אתה משלם כ1000 שח בחודש על דלק. חיסכון של 20% יתבטא ב200 ש״ח בחודש, עכשיו תשקול אם זה שווה לנהוג ברכב מפנק ומהנה ולא יקר לתחזוקה מול רכב קטן וחסכוני יותר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

בתור אחד שמחזיק את הרכב דגם GIHA מנוע 2.0 רכב מעולה מאוד נח אמינות מאוד תלויה באופן הטיפול ברכב מבחינת צריכת דלק אני מגיע ל 1:12 משולב עם רגל כבדה , בגדול אתה מקבל את כל היתרונות של שנת 2004 במחיר זול מהמתחרות.

נקודת תורפה: אם בגאז גדול זה אחד השיקולים אז תשקול שוב מצד שני אתה תמיד יכול לקפל את המושבים האחוריים ולקבל אקסטרה מקום.

עריכה אחרונה על ידי K4vK4Zi
8)
פורסם
לדעתי מחיר פוקוס דור1 2 ליטר יחסית קרוב לדור שני 2 ליטר,אם כבר להתקדם לא עדיף כבר דור שני.

לא תמיד נכון (בפוקוסים אני פחות מתמצא, אז אשמח לשמוע תגובות לכתוב כאן) - במקרים רבים, דווקא רכב משנות הדגם האחרונות עדיף על רכב מהשנים הראשונות של הדור החדש (כך, לדעתי עדיפה מגאן 2008-9 על הפלואנסים מהשנים הראשונות)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בלי קשר למחיר אני מעדיף את הפוקוס דור 1 על דור 2 מכל הבחינות. לא סובל את דור 2, רכב כבד וגס עם תא נוסעים מבאס.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

צודק בעקרון, למעט פוקוס האצ׳בק דור 2 ghia. המנוע מספיק חזק להתמודד עם הכובד, והרכב נראה טוב בזכות כל התוספות הקטנות. איכות החומרים בפנים מצויינת ועולה על הדור הראשון. אין ספק שלדור הראשון היה עיצוב הרבה יותר מקורי ומיוחד. הפוקוס דור 2 סדאן אחד הרכבים הסתמיים מבחינת עיצוב (וגם מבחינת מנוע אם מדברים על ה 1.6).

• תוכן חדש...