Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר שלי עשה שיפוץ מסרק הגה בסובארו אימפרזה 2007

והגה מאוד קשה בנסיעה... זה דבר נורמלי? מה יכולה להיות הסיבה לכך?

תודה!

פורסם
תגדיר קשה? בדקתם שיש נוזך הגה הידראולי? לא פעם קיבלתי הגאים שמשופצים אך לא תקינים תחזור למי שהתקין זה בטיחות ויכול לעלות בחיים!!!!

איך בודקים שיש נוזל הגה הידראולי?

ולהגדיר קשה זה אומר שקשה לסובב את ההגה בנסיעה (לא קשה ברמה של להזיע בלסובב את ההגה)

ואם בכיכר לדוגמא אני מסובב את ההגה אז ההגה נשאר באותו מקום ולא מסתובב חזרה. הוא נתקע ...

פורסם

ץבהחלט יכול להיות שבשיפוץ לא סגרו את הברגים של המסרק במומנט הנכון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נשמע כמו שיפוץ המהיר של דיסקל ,כל השיפוץ נגמר בדפיקת פטיש בזרוע הגה +צביע .

תחזור למוסך ותדרוש מסרק הגה תקין .

פורסם

שיפצתי מסרק בדיסקל ולא נתקלתי בשום בעיה מיוחד עד עכשיו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קרתה לי אותה תופעה לאחר דין ודברים עם המכונאי שאמר זה יסתדר,ההגה ננעל לאישתי באמצע כיכר,אז לשיקולך חבר...

נ.ב:לאשה ולרכב שלום.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• ספונסר פורום
פורסם

דינאל כנראה צודק מדובר בבורג סקטור מחוזק מידי, חזור למוסך ובקש שיבדקו.

אורן

פורסם
אין שום קשר לכיוון פרונט כאשר ההגה קשה לא נעים לומר אבל עוד סיפור לכסתח

אז איך אתה מסביר שההגה כבר לא קשור ולא נתקע? איך זה קשור לכסתח?

• תוכן חדש...