Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מאזדה 2 חדשה (דיינמיק, 2016). בספר הרכב רשום שניתן להחליף רק את פס הגומי של המגבים הקדמיים והאחורי (גם בגרסה האנגלית של הספר). האם מישהו ממכובדי הפורום יודע היכן ניתן לקנות פסי גומי כאלו?

תודה מראש, איתי

פורסם

בוקר טוב,

אין סיבה להיות ציני...

פניתי לעזרת הפורום כי לדעתי זה מאגר ידע אדיר של אנשים שרוצים לעזור והתכוונתי רק "לתת כבוד" לאנשים שמשקיעים זמן ואיכפתיות בלעזור לאחרים.

לעניננו -

אני פרקטי.

יודע שזמן החיים של מגבים בארצנו קצר יחסי.

יודע, מנסיון של קורולה 2001, שהחלפת רק פס הגומי יעילה ולרוב עדיפה על הרבה מגבים שלמים אחרים (אם כי לא בהכרח זולה..).

יודע שבוודאי יקח זמן למצוא אופציה כזו ומאחר שאני מ"הפדנטים" החלטתי להתחיל לחפש כבר מעכשיו (זה בוודאי לא אמור להיות נורא כל כך או למנוע ממישהו לנסות ולעזור לי, נכון?).

בספר הרכב של מאזדה 2 הקודמת שהיתה לי (2011) לא נרשמה אפשרות ההחלפה הנ"ל.

זהו.הסברתי את עצמי וברור שאשמח אם למישהו יהיה מידע היכן ניתן לרכוש פסי גומי.

תודה ויום טוב,

איתי

פורסם

לא הייתה ציניות בתשובתי, ניסיתי להבין את הסיבה, וכתבת אותה.

אם תקנה עכשיו גומי, סביר שעד שיהיה צורך להחליף את המקורי, גם הוא יתייבש.

תן למקורי צ'אנס להוכיח את עצמו.

פורסם

גם אני אוהב להחליף גומי בלבד ,אם התושבת מספיק טובה .

אני קניתי מסיליקון באיביי , מכאן : http://www.ebay.com/itm/261293018643?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

פשוט תחפש wiper blade refill ושים לב לאורך וגם לרוחב אם אכן 6 מ"מ זה מה שאתה צריך .

בסיוויק למשל , הרוחב של הוישר המקורי הוא 10 מ"מ ואין באיביי גומי ברוחב כזה במחיר סביר. אז להחלפה הראשונה קניתי וישר שלם ורק בבבאה הסתפקתי בגומי בלבד .

פורסם

OK, אז מדדתי ובאמת נראה שבמאזדה 2 שלי הרוחב של פס הגומי משהו כמו 8 מ"מ-בשלב הזה לא התאמצתי עדיין למדוד במדויק (אך בוודאי לא 6 מ"מ).

ו-the1wave כפי שרשמת, באיביי רואים רק 6 מ"מ (הרעיון של החלפת וישר שלם ואח"כ רק גומי הוא רעיון טוב - plan B?).

מישהו יודע על מקורות נוספים לפסי גומי ברוחב מעל 6 מ"מ?

מעניין איפה משיגים פס גומי ברוחב המתאים

פורסם

תבדוק אצל היבואן כמה עולה גומי.

בעיקרון בהרבה מאוד רכבים חדשים מחליפים רק את הלהב, אין סיבה להחליף את כל המגב.

תקנה רק מקורי מחזיק הכי הרבה זמן.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

מתעלק על השרשור,

אני צריך להחליף את הגומי במאזדה 3 אצלי (האצבק),

למישהו יש משהו מומלץ? זה אפשרי בכלל ?

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אני לא מבין מה יש לאנשים מחפשים הרפתקאות קנית רכב חדש מנילונים 2016 אתה חושב על מגב עכשיו סע רגוע תתפנק על הרכב עזוב שטויות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

@firebirdrc,

מצטער שהטעתי אותך,

אני מחפש מקט למגב אחורי, קדמיים קניתי 2 חדשים Bosch AeroTwin.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...