Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי נסיעת מבחן הבנתי שזה פשוט רכב חלומי הבאסה שאין את דגם שרציתי(glx) והוא יגיע לארץ רק חודש שביעי השאלה אם להתפשר ולקנות gls

פורסם

רכב חלומי? סוזוקי סוויפט?

מה בדיוק חלומי ברכב הזה פרט לשמירת הערך?

נסעתי ברכב במשך שלושה ימים. רכב חביב. נסיעה חביבה. שום דבר חלומי.

נמצא המון זמן בשוק. מאוד מיושן אם משווים למתחרות בסגמנט מכל בחינה.

יתרונו היחיד של הדגם הוא הסמל שבארץ מגיע עם מוניטין טוב וסחירות טובה.

סיכוי לא רע בכלל שזו באמת הקניה שאתה צריך לעשות, אבל לקרוא לרכב חלומי?

נסעת על עוד רכבים בקבוצה לפני הקביעה הזו?

אם לא תנסה, יש סיכוי שתגלה שהרכב לא כזה חלומי והחלום שלך בכלל אחר.

בכל מקרה בהצלחה בקניה. כפי שאמרתי לסוויפט היתרונות שלה, יחד עם זאת הייתי בוחן את האלטרנטיבות במיוחד עכשיו כשגילית שהגירסה המאובזרת לא במלאי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תכלס אחי אני יגיד את זה ככה נסעתי על הרבה רכבים בחיים מיני ספורט וג'יפים ובאמת שלצרכים שלי עכשיו הסוויפט הכי מתאימה וממש כיף לנסוע בה... לגבי הדגם תכלס ההבדל הוא פנסי ערפל גלגלי מגנזיום ובקרת שיוט(שלדעתי זה אחד הדברים היותר מיותרים) חושב פשוט לקנות את ה gls ולקנות ג'נטים בנפרד

פורסם (נערך)

צריכת הדלק טובה אבל בטח לא חלומית.

אין בצריכת הדלק של הסוויפט שום בשורה.

קח כל רכב סופר מיני עם מנוע טורבו בנזין מודרני(208, קליאו, תוצרת VAG), צריכת הדלק תהיה לא פחות טובה אם לא יותר טובה והביצועים טובים פי כמה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
אחרי נסיעת מבחן הבנתי שזה פשוט רכב חלומי הבאסה שאין את דגם שרציתי(glx) והוא יגיע לארץ רק חודש שביעי השאלה אם להתפשר ולקנות gls

כן זאת המכונית הכי מוצלחת של סוזוקי לדעתי.

יופי של אוטו.

פורסם

סה"כ בחירה טובה.

צריכת דלק סבירה (פרקש, צריכת הדלק תלויה במאפייני הנהיגה. כל רכב שננהג עם רגל גז קצת כבדה יהפוך שתיין).

נוחות - עניין אישי. לי הרכב נוח. תא המטען מלא את כל הצרכים חוץ מאשר בשבועיים שלפני פסח, כשהאשה מרוקנת את השופרסל+ויקטורי ועדיין נשאר לה כוח לדחוף עגלות.

כוח - בהחלט לא רכב ספורטיבי. אבל אין לו שום בעיה להתמודד עם כבישי חיפה, כולל בנתיב השמאלי מהסיבה הנכונה.

אחזקה - זו הסיבה שבגללה אני די נאמן לסוזוקי. טיפול שנתי וזהו, ובמחיר סביר גם בחלקים מקוריים ומוסך מרשת היבואן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כתבתי שצריכת הדלק טובה. לזמן שלאחר מתיחת הפנים והמעבר למנוע 1.2 היא אפילו הייתה נחשבת למצויינת.

מה לעשות שהיום כל מנוע טורבו קטן מציג צריכה טובה כמו הסוויפט או טובה יותר, אבל מגיע גם עם ביצועים עדיפים.

צריכת הדלק לא מעניקה לסוויפט יתרון על המתחרות. גם האבזור, וגם המרווח(תא מטען קטן) והנוחות(לא רעה בכלל), ואיכות הנסיעה(האמת שנהנתי מאוד מהרכב) לא מקנות לה יתרון על המתחרות כי אלו חדשות יותר ומציגות יתרונות בכל התחומים הללו.

היתרון של הסוויפט מגיע כשאנחנו מדברים על שם/מוניטין/אמינות/סחירות/ומה שציינת בסוף.

שם יש לה יתרון על המתחרות.

זו סיבה מספיק טובה כדי לבחור רכב, בשקלול של נתונים אחרים לא רעים++.

להגיד שהרכב חלום? להגיד שצריכת הדלק חלום?... קצת מוגזם לטעמי, בטח אם זה הרכב היחיד שבדקת.

אם היה בוחן כמה רכבים בקטגוריה ומחליט שביחס אליהם הרכב חלום מי אני שאתווכח, זו דעתו והיא מבוססת על משהו.

משום מה יש לי הרגשה שזה לא המצב כאן.

אולי לקחתי קשה את המילה "חלום" וקצת הגזמתי. בכל מקרה הסוויפט הוא רכב מוצלח מאוד. אני בהחלט יכול להבין אדם שירכוש אותו למרות שהוא כבר מיושן. אישית הייתי בוחר ברכב אחר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)

פרקש - אין לי עדיין ניסיון עם מנועי טורבו, כאשר אני מוטרד בעקר מהאמינות. האמת היא שאני די מופתע שסוזוקי השמרנית בדרך כלל בחרה להתקדם בכיוון זה בדגמים הצפויים בעתיד הקרוב.

אני מחפש בד"כ רכב שימושי. אין לי חלומות מוטוריים, חשוב לי להניע בבוקר ולהגיע לעבודה, להניע בצהרים ולחזור הביתה. ואת זה הסויפט נותן לי. תא המטען מספק אותי (ליתר דיוק - את אשתי) בשגרה, ויש רכב נוסף בעל תא מטען יותר גדול לעת הצורך. נוחות היא עניין אישי ואבזור לא מטריד אותי. כלומר - מפתח קרבה זה דבר נחמד, ופעם בשנה יש שימוש לפנסי הערפל, אבל סה"כ הסויפט, אפילו ברמת האבזור הנמוכה (כאשר חיפשתי רכב לפני 2.5 שנים הדגש היה על VFM, והתחושה היתה שבגזרת הסופרמיני הסויפט הבסיסי יתן את התמורה הטובה ביותר למחיר), מספק את צרכי. הדבר האחד שממש חסר לי בו הוא BT.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לחכות עכשיו 4 חודשים זה מוגזם אני שבוע בלי אוטו וכבר מרגיש אבוד חושב כבר על להביא יד 2 את הגרסה glx I עם ההנעה ללא מפתח בקרת אקלים והכל מקווה למצוא רכב טוב ושמור בקרוב

• תוכן חדש...