Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז החלטתי שאני שוטף את האוטו היום עליתי התחלתי ולאחר שהאוטו נקי יישמתי את הפוסו פעם ראשונה

שמתי כנראה הרבה או לא יודע האמת , אני יודע שצריך להשים מעט אבל שמתי

מרחתי עם הספוג בתנועות עיגוליות את כל הרכב

ושבאתי להוריד עם הסמרטוט לייבוש שבעבר שאלתי ואמרתם שהמוצרים טובים

כבר ממש לא הצלחתי להוריד ניסיתי וניסיתי ובסוף הלכתי לשטיפה נתתי לו לשטוף תאוטו כבר ושילמתי לא היה לי כוחות כבר

האם הווקס מיושם בכלל ?

למרות שכשהוא שטף המים זלגו כמו שאמור להיות , השאלה אחרי הסבון והייבוש והכל , נחשב שזה בסדר ?

יישום הבא עוד חודשיים / שלוש ?

ואם עשיתי לא טוב מה עשיתי לא טוב ומה לעשות פעם הבאה ...

התמונה המצורפת זה לאחר שהווקס התייבש

image.jpg

image.jpg

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מיישמים ווקס בשמש. חייב מקום מוצל, ומטלית מיקרופייבר רכה להסרה. מעבר לזה, נראה שממש הגזמת עם הכמות.....

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם (נערך)

לפי הדלת,יישמת כמות מאוד גדולה,צריך פחות.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להגיד שהשתמשת בהמון חומר זה אנדרסטייטמנט פושע.

בדיוק בגלל הסיבה הזאת אני פשוט מסרב להמליץ על המוצר למשתמשים חדשים, זה יכול לעשות יותר נזק מאשר תועלת.

קשה להבין את עקרון ה-less is more, וכשמוסיפים לזה אוטם לא סלחני בעליל, זה פשוט בעייתי.

אז אז כמו שנאמר, השתמשת בהמון, אבל המון חומר.

היית צריך נגיעה ממנו על הפד, ולמרוח על הפח, החומר היה צריך להיות כמעט שקוף במריחה, עד מצב שבו אתה שואל את עצמך אם מרחת מספיק, אז כן, זה עקרון ה-less is more (למרות שלרוב העקרון מגיע מתוך מקום של חסכון, כאן הוא מגיע ממקום של מניעת עבודה מיותרת).

שילוב של כל זה עם פח חם, מתכון לצרות.

הייתי ממליץ לעבור לחומר יותר נעים לעבודה.

ואל תוותר לעצמך, הכי חשוב :)

"יאללה בירי".

פורסם

תשמע, כשראיתי את התמונות צחקתי בקול.

שמת יותר מדי וזה בסדר למי שלא יודע להתעסק עם זה בדיוק כמו שאמרו שהווקס הנ"ל לא מומלץ למשתמש חדש, בחיי שגם לי זה קרה אבל לא בצורה כזו, צריך ממש ממש טיפה, טיפין טיפין של ווקס על הפח, מספיק סיבוב אחד של האפליקטור והוא ימלא לך כמעט פאנל שלם - מכסה מנוע לדוגמא.

אבל בטח לא בשמש! ועוד פוסו.. (איך אומרים במרוקאית, ועאליה).

סביר להניח שהווקס עדיין יושב על הרכב, הוא מאוד חזק ובטח יעמוד לעוד זמן מה אם כי בטח הברק שלו נעלם בשטיפה.

כמו שאמר scipopo כדאי מאוד לעבור לווקס רך או קל יותר, ממליץ נוזלי ובמקרה הזה הכי טוב collinite 845 או מנזרנה.

רק לא לשכוח לבצע שטיפה כמו שצריך לפני היישום, כולל פלסטלינה.

הרכב עצמו כבר בערך כמה, 16 שנים על הכביש? הצבע מקורי?

Opel Adam S 2017

פורסם

אמת, מחזק את ההמלצה למנזרנה.

המוצר כל כך ידידותי שעוד שניה מזמין אותך לארוחת שישי אצל ההורים שלו.

ולהבא, כדי להסיר כמויות אדירות של חומר, השתמש ב-IPA.

עדיפות ל-panel wipe.

"יאללה בירי".

פורסם

לפי הדלת הכמות ששמת שם הייתה מספיקה לכל הרכב.

פוסו אכן לא סלחני -אבל שיודעים לעבוד איתו נכון, הוא נותן תוצאה מעולה.

גם אני בפעם הראשונה שמתי הרבה (לא כמו אתה כמובן) בגלל שאני מבין את הטכניקה - הצלחתי לנצח אותו במאמץ לא קטן.

פורסם

כן הרכב שנה 97 והצבע שלו חדש עשיתי לפני 4 חודשים בערך

אחרי השטיפה עוד התאמצתי להוציא את הלבן שנשאר אבל נשאר מלא כתמים כאלו שקופים , ממש מאכזב הייתי אומר (חחח) ועצוב בו זמנית

איך אני מוריד את כל השאריות האלה , 2 שטיפות וצבע חדש והאוטו עכשיו נראה מלוכלך

זה נקרא לפחות שיש ווקס על האוטו עכשיו ?

פורסם

כמו שנאמר IPA, אלוכוהל 70% מדולל 1 ל 3 עם מים, משפריצים ועוברים עם מגבת איכותית שלא תשאיר סימנים ושריטות.

להבא תשתמש בעשירית ממה שהשתמשת, חבל מאוד שהגעת למצב הזה אבל לא נורא, מטעויות לומדים.

פורסם

לפעם הבאה, יש כלי שנקרא יוטיוב להשתמש בו לפני! מומלץ.

בנוסף לכמות שכמו שהבנת מכולם כאן זה נראה שגמרת רבע קופסא רק על הדלת,זה נראה שמיהרת בצורה קיצונית,ולפחות עם אוטמים זה לא עובד ככה.

אני רואה שאנשים המליצו לך על מוצרים יותר ידידותיים אבל, אני ממליץ שטוף את האוטו עם שמפו איכותי פעם בשבוע טוב,חצי שעה שעה,וסיימת עם זה ,ואל תקפוץ למשהו שאין לך סבלנות לעשות,רק צבעת את הרכב וכבר לקחת אותו למכונת שטיפה,לא חבל?.

ולמה אני אומר את זה, ברור שמטעויות לומדים, אבל בכל זאת עדיף למנוע אותם, לפחות עם הפוסו יצאת במשהו אחד בזול וזה שהוא לא צובע גומיות,שים לב שצבעת אפילו את החלון, יש חומרים שהיו מלבינים לך אותם ואת זה IPA לא היה מתקן.

כמו שנאמר לך, קנה אלכהול 70% דלל עם מים ובהצלחה, אם אתה רואה שכלום לא זז רד בדילול,יש מצב שאפילו תגיע לנקי.

וקצת יותר בהומור, עכשיו בדיוק תראה למה כולם משבחים על העמידות של החומר הזה:wink:

פורסם

אני לא יודע למה אתה שם הרבה כול כך זה הרי לא נוזלי.

אגב לפי יצרן לרעבים כההים (במיוחד שחור) עדיף להרטיב את הספוג ולסחוט אותו טוב ככה שהוא רק לח ואז ליישם את הווקס, אני עשיתי את הרכב שלי כבר 3 פעמים (שתי שכבות) ולא נראה שירד מזה משהו בכלל. אתה צריך לדעת בווקסים שככל שהשכבה עדינה ודקיקה יותר זה יהיה יותר טוב מכמה בחינות, דבר ראשון זה יותר קל לבאפינג (ניגוב שאריות), שנית זה מחזיק יותר טוב כי זה ייושם כפי שצריך ואחרון זה הייעוד הגנה במעטה לא יותר מדי עובי הרי זה לא יגיע אפילו לחצי מילימטר זה מיקרונים~

סבון פאיירי יכול לפרק את זה טוב בדלי מים או כמו המליצו החברה אלכוהול מדולל ילך גם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

רק מוסיף למה שהחברים אמרו: לחומר הזה בנוסף לכמות חשוב גם זמן ההמתנה לפני ההסרה. ככל שהטמפרטורה בחוץ גבוהה יותר כך זמן ההמתנה צריך לרדת.

אתמול היה יום חם מאוד ולכן זמן ההמתנה היה צריך להיות קצר מהרגיל עד זמן המתנה 0. אני בחום כזה לא הייתי מיישם כלל ואם כן הייתי מסיר את החומר אחרי כל 2-3 פנלים ולא רק בסוף היישום.

פורסם

מנסיון, יישמתי את החומר ביום חם אך פחות ממה שהיה אתמול - הרבה פחות, ועוד בשעות הערב.

לתומי השארתי את הווקס על הפח בערך 20 דק', הוא לא היה כמו בתמונה אבל אכן התקשה והתייבש והיה מאוד קשה להוריד, הלכו לי הידיים בערך חצי שעה.

כנראה שבחו"ל שהם מתכוונים לטמפרטורה נעימה אצלם זה 10-15 מעלות.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...