Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחילה אצלי תופעה קצת מוזרה , מדובר בסוזוקי בלנו שנת 2000 , הרכב כבה במצבים הבאים:

* כשאני עוצר בפתאומיות .

* כשהרכב במצב עצירה ואני כשאני מתחיל להאיץ הוא כבה .

* לקראת עצירה , במהירות נמוכה , רגע לפני העצירה .

שמתי לב שבמצבים האלה הטורים פשוט יורדים יותר מדי .

חשוב להדגיש שזה לא תמיד קורה , אני יכול לנסוע נסיעה שלמה מבלי שיכבה לי ואז בשני רמזורים הבאים הוא כן .

כשהסתכלתי מתחת למכסה מנוע שמתי לב שהציריה נוזלת , באופן דרסטי , כל הגירוז שלה יצא החוצה , האם הגיוני שהציריה "נתפסת" ואז מכבה את המנוע ?

האם זה יכול להיות שצריך להרים קצת טורים , למרות שבמצב נסיעה רגיל הטורים נראים במיקום המתאים .

תודה

פורסם

אין קשר לציריה אבל כמובן תטפל בזה בהקדם ותחליף גומיה ותחדש את הגריז, לפני שייגרם לה נזק.

לגבי הכיבויים, הייתי מתחיל בפירוק מצערת ומנוע צעדים וניקוי טוב שלהם.

Stay Dirty

פורסם

לנקות מצערת. סיכוי סביר שיפתר לך את התקלה.

הרבה פעמים מלווים תקלות נוספות במקרה הזה. של מנורת בקרת מנוע. לבדוק את זה.

פורסם
למה הוחלפה כל המצערת!? אולי היא הייתה רק זקוקה לניקוי.

כמה עלתה המצערת?

לדברי המוסך , הניקוי לא עזר .

סה"כ עלות של 400 ש"ח

פורסם

יכול להיות שזה מתוך עצלנות ... אבל פתר לי בעיה והמשכתי הלאה . 400 ש"ח לתיקון היה נשמע לי פייר .

אולי הבעיה הייתה נפתרת אם הייתי מפרק בעצמי ומנקה , ואולי לא .

• תוכן חדש...