Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן הדרישות:

1. עמידה בפניי מזג אוויר.

2. כמה שפחות בולטת.

3. יכולת צילום בלילה, טובה ככל הניתן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הגדרת מרחק ותנאי תאורה. לפי זה צריך לבחור אורך מוקד או זום ורגישות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקיי.

מרחק, בערך 5-10 מטרים. אם זה יותקן במרפסת אז בסביבות 15 מטרים.

תנאי תאורה - ביום יש אחלה תאורה, בלילה אין ממש תאורה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

עכשיו יש לך קריטריונים. אתה צריך מצלמה רגישה עם לדים מאוד חזקים או מצלמה מאוד מאוד רגישה ופרוז'קטורים אינפרא אדומים. לצילום של 15 מטר, תלוי איזה זוית אתה רוצה לקבל, אבל זה עדשה משהו כמו 12 או אפילו 16 ממ על חיישן 1/3.

האיכות בהתאם לכמה כסף אתה יכול להשקיע. יש מצלמות ב100ש"ח ויש מצלמות שעולות קרוב ל1000ש"ח.

במקומך הייתי קונה מצלמה זולה יחסית (עד 150ש"ח בחו"ל) + מקליט DVR אנלוגי, זה גם יאפשר לך ללמוד ולהבין אילו פרמטרים תרצה לשפר במצלמה הבאה. אני פחות או יותר עצרתי על מצלמות זולות אנלוגיות וזה מספק אותי מבחינת האיכות. היתרון של מצלמות האלו זה מחיר, החיסרון איכות. במקום DVR אתה יכול להשתמש במחשב, יש כרטיסים אנלוגיים, או לחליפין קנה מצלמת IP, יש גם זולות יחסית.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצלמת IP נראית לי הפתרון העדיף כרגע, העניין שאני לא רוצה שהמצלמה תבלוט מדי ולכן עדיף אינפרא אדום ולא לדים.

יש לך דגם מומלץ של מצלמת IP? (עדיף כזה שניתן לרכוש בארץ)

פורסם

כל מצלמה אטומה עם לדים אינפרא אדום לא תיהיה בולטת אם תתקין אותה בצורה לא גלויה.

לצערי, אין לי המלצה על מצלמה IP ספציפית כי אין ברשותי מצלמות כאלה.

ממליץ לבדוק אילו בתי עסק יש לך באיזור מיגורים שלך שמתעסקים בהתקנת מצלמות. יש להם בדרך כלל מודעות בעיתונים מקומיים, באתר של בזק, אפשר לנסות לחפש בגוגל (לרובם אין אתר). אולי יש להם פתרונות מתאימים בשבילך במחיר סביר. את מערכת הDVR הראשונה שלי קניתי אצל עסק בארץ לפני כ8 שנים, אז עלה לי מקליט + מצלמה יחסית טובה כ900ש"ח + עלות דיסק קשיח.

פורסם

בהנחה שאנחנו מתבססים על מבחר המצלמות הקיים בKSP, אייבורי או באג, מה היית ממליץ?

פורסם

המצלמה שהראית מKSP ניראית כמו בחירה לא רעה (למעט הערות שכתבתי לגבי). המצלמות שראיתי בבאג הן לשימוש פנימי ואתה צריך מצלמה שיכולה לעמוד בתנאי מזג האויר.

• תוכן חדש...