Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בשנת 2010 קיבלתי דו"ח על טלפון נייד עם 4 נקודות, עבר 6 שנים מאז ללא עבירה שעשיתי + רענון נהיגה שבוצע ועברתי בהצלחה. לאחר ברור הבנתי שהנקודות נמחקו לי.

אתמול 4.4.16 קיבלתי דו"ח חדש על חגורה. 250 ש"ח ו 6 נקודות.

כיום אני מתאר לעצמי שאני עומד על 6 נקודות ובמידה ואני לא מקבל במשך שנתיים קדימה דו"ח נוסף זה ימחק או שוב לבצע רענון נהיגה.

איך היום קיימת השיטה של הנקודות? עד כמה נקודות מגיעים לעשות רענון נהיגה חדש? אני מוצא בגוגל דברים ישנים מלפני הרבה שנים.

תודה

פורסם (נערך)

כמה שנים יש לך רישיון נהיגה?

אם זה מעל 10 שנים, תוכל להמיר את הדוח להזהרה .

מונה הנקודות מתאפס אחרי שנתיים או אחרי 4 שנים ( במידה וצוברים 22 נקודות ).

רישום הנקודות לא נמחק. הכל נשמר במחשב.

קורס מחוייבים לעשות אחרי צבירת 12 נקודות ויותר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

12 .

אבל לא צריך...

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
כמה שנים יש לך רישיון נהיגה?

אם זה מעל 10 שנים, תוכל להמיר את הדוח להזהרה .

לא בדיוק נכון, צריך וותק של 10 שנים כאשר 5 שנים ללא שום עבירה. וגם זה מותנה בשיקול דעתו של השוטר.

עריכה: עכשיו אני רואה שהוא ציין שהדוח האחרון היה לפני 6 שנים.

עריכה אחרונה על ידי edan839

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם (נערך)

לא צריך שיקול דעתו של השוטר.

צריך למלא טופס מקוון בקשה המרת דוח לאזהרה ( צריך גם לעלות צילום הדוח וצילום ת.ז. )

https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/gethtmlform.aspx?formType=driverapply%40police.gov.il

גם כאשר כמעט עומדים בקריטריונים, לא עולה כסף לנסות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...