Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אני שמח שאתה מכיר ויודע.

חבל שככהנ לא יטפלו בו כמו שצריך.

כסף+עשירים מהצפון זה לא תואר מהטכניון. עבריין נשאר עבריין זה כנראה מגיע מחינוך בבית . זלזול בחיי אחרים ורכוש.

חסר עבריינים עם תואר מהטכניון?

סלח לי שאני פונה באופן אישי אבל להערות שלך יש טעם מר, לפעמים עדיף לשתוק.

הלוואי שהם יראו את התגובה שלך ויתבעו אותך.

אם הייתי אדם רע, הייתי מפנה את תשומת הלב של נהג הפורשה לזה, אבל הוא בטח גם ככה מבכה על המצב.

עריכה אחרונה על ידי shapin
פורסם

אז איפה כל מומחי הפורום?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לגבי הפורשה - אם יוחלט לשקמה - סביר להניח שהיא תשלח לתיקון בחו"ל בשל העלויות הגבוהות של תיקון בארץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני זוכר שדיברתי עם הסוכן שלי והוא אמר שהקטע של כיסוי עד מיליון שקלים או עד שני מיליון זה חרטא ובכל השנים שהוא סוכן התאונה הכי יקרה הייתה 350K ש"ח שלקוח שלו עבר באדום.

מסתבר שיש מקרים שזה כן משמעותי, כי לנהגת הגולף, אם אכן אשמה בלעדית, תהיה חתיכת תביעה [או לחברת הביטוח שלה].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני זוכר שדיברתי עם הסוכן שלי והוא אמר שהקטע של כיסוי עד מיליון שקלים או עד שני מיליון זה חרטא ובכל השנים שהוא סוכן התאונה הכי יקרה הייתה 350K ש"ח שלקוח שלו עבר באדום.

מסתבר שיש מקרים שזה כן משמעותי, כי לנהגת הגולף, אם אכן אשמה בלעדית, תהיה חתיכת תביעה [או לחברת הביטוח שלה].

היום עשיתי ביטוח לרכב החדש שרכשתי.אחד השאלות ששאלתי את הסוכן היא גובה הכיסוי,והוא ענה לי שהכיסוי עד שני מיליון ש"ח,ומיד הוסיף שלא מזמן מבוטחת שלו התבלבלה בין הדוושות ונכנסה בחנות של H STERN.

הנזק לדברו הוא מיליון וחצי שקלים חדשים....

פורסם

מכוניות ניתן לתקן או להחליף, לצערנו בני אדם לא ולכן מקווה שהאמא והבן שלה יחלימו החלמה מהירה ושלא ישאר בגופם זכר לתאונה הזו.

פורסם
היום עשיתי ביטוח לרכב החדש שרכשתי.אחד השאלות ששאלתי את הסוכן היא גובה הכיסוי,והוא ענה לי שהכיסוי עד שני מיליון ש"ח,

ומיד הוסיף שלא מזמן מבוטחת שלו התבלבלה בין הדוושות ונכנסה בחנות של H STERN.

יש בזה הגיון, שברה יהלומים, יהלומים זה יקר..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
היום עשיתי ביטוח לרכב החדש שרכשתי.אחד השאלות ששאלתי את הסוכן היא גובה הכיסוי,והוא ענה לי שהכיסוי עד שני מיליון ש"ח,ומיד הוסיף שלא מזמן מבוטחת שלו התבלבלה בין הדוושות ונכנסה בחנות של H STERN.

DAMN SON.

מעכשיו כשאני רואה רכב שעולה יותר ממיליון אני עוצר, מדומם מנוע ורץ להתחבא מאחורי עץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

בידיעות אחרונות היום יש תיאור של התאונה.

הגולף באה מרחוב טאגור, שיש ממנו שני רמזורים, ימינה וישר/שמאלה, ולדברי העדה (שעמדה ברמזור), הגולף חצתה באדום, והפורשה, שבאה מכיוון האונ' (אנכית למסלול הנסיעה של הגולף), העיפה אותה באוויר על שני הרכבים עליהם נחתה.

כלומר, הגולף בכלל לא באה מהנתיב עליו נחתה, אלא מהצד השני של הצומת...

וואו.

וואו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם זה הסיפור הרי שגם הפורשה תרמה לא מעט אנרגיה. מעניין באיזה מהירות נסעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בידיעות אחרונות היום יש תיאור של התאונה.

הגולף באה מרחוב טאגור, שיש ממנו שני רמזורים, ימינה וישר/שמאלה, ולדברי העדה (שעמדה ברמזור), הגולף חצתה באדום, והפורשה, שבאה מכיוון האונ' (אנכית למסלול הנסיעה של הגולף), העיפה אותה באוויר על שני הרכבים עליהם נחתה.

כלומר, הגולף בכלל לא באה מהנתיב עליו נחתה, אלא מהצד השני של הצומת...

וואו.

וואו.

DAMN SON פעם שנייה בעשר דקות.

ספריאל, לא מהירות, הנדסה גרמנית. אוטו טנק ברזל.

אם חס ושלום זו הייתה וולבו כמו של SLOWRIDE הרי שהגולף הייתה עפה עד דני התערוכה.

פורסם
סביר להניח שאם ישוקם, הרכב יגיע לאחד המגרשים במגזר ויוצג שם אולי אפילו בשורת רכבי היוקרה.

ייתכן גם מצב שחלקי הרכב ייצאו לחו"ל.

בעוונותי קראתי על שני סוחרי רכב, לחלוטין לא מהמגזר (אחד מהם אף מתהדר בכיפה סרוגה...) שהורשעו בשיקום רכבים שעברו אבדן להלכה ומכירתם כאילו לא עברו תאונה... במחיר מחירון...

• תוכן חדש...