Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 1.4 טורבו 2013 - ברקסים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי נסיעת מבחן היום על גולף 1.4 טורבו שנת 2013 הרכב עבר רק 30 אלף ק"מ.

כאשר עמדתי עם האוטו ללא תנועה והרגל הייתה על הברקס שיחררתי קצת את הברקס אולי 2-3 ס"מ וזה התחיל לחרוק קצת (האוטו התחיל לשוט כזה קצת להתקדם- קשה להסביר).

לא כ"כ ברור לי מה זה , כרגע יש לי מיצויבישי לנסר ואין לי רעשים כאלה.

מישהו מכיר על מה אני מדבר?

הסברתי את עצמי טוב? :-(

פורסם

(עדין) לא רכב שלו. הוא כתב שהיה בנסיעת מבחן של רכב (שהגיוני שהוא עתיד לרכוש).

אבל זה לא שולל מהאפשרות לנכונות התגובה שלך כמובן.

לא נשמע לי כמו משהו חריג. כשמשחררים את הברקס הרכב נוטה להתקדם. :wink:

כשהשחרור הוא עדין מאוד יכולים להישמע רעשי חיכוך למיניהם.

בשביל זה מבצעים בדיקה לפני רכישה במוסך/מכון מטעמך.

פורסם

ברכב ישנו גיר רובוטי, כשאתה משחרר את הרגל מהברקס הקלאצ׳ המכני מתחבר להילוך הראשון וזה נורמלי בגיר DSG שמרגישים טיפה רעשים מכניים, אם בזמן האצה בהילוכים 1-2-3 אתה לא מרגיש רעידות מורגשות מהגיר אז לכאורה נראה שזה מצב תקין.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

תקין ביותר גם אם אין קשר לגיר וזה באמת מהברקסים. ברגע ששיחררת מעט את הרגל מהדוושה של הברקס הרפידות לא עוזבות את הצלחות במלואן ואת המגע הקטן הזה שקיים בניהם אתה שומע שצורה של חריקות. נסה זאת בעוד רכבים ותיווכח לדעת שזה כך! בלי קשר שייבדקו גם את מצב הבלמים ולרוב הרעש הזה מופיע שהכל קר.

• תוכן חדש...