Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב מנהלים הכי נוח שניתן להשיג, בסגנון מרצדס, לא צריך מעבר.

פורסם

ספריאל, תתחדש, ותמסור לבחור ששרט לך את הרכב בהצלחה עם הסרטן באשכים שהוא עומד לקבל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני לא יודע מה זה "אמיד".

יש מי ששכר 15.0 אש"ח נטו בחודש זה פסגת החלומות והוא מרגיש שזה יסדר אותו לכל החיים,

ויש מי שגם בשכר של 30.0 אש"ח נטו בחודש ירגיש שהוא לחוץ כלכלית ולא מסתדר.

אתם הייתם כנראה מגדירים את השני כ "אמיד". אבל הוא לא. הוא רחוק מזה מאוד.

ומרבית החלומות כאן ברי השגה באמצעות הלוואה קטנה מהבנק...

30 נקי זה אמיד ו 15 נקי זה לא אמיד? :roll:. כמה אנשים במדינה באחוזים מרויחים 15 נקי?

פורסם
30 נקי זה אמיד ו 15 נקי זה לא אמיד? :roll:. כמה אנשים במדינה באחוזים מרויחים 15 נקי?

אני משער שאחוז מאוד קטן מהשכירים במשק, לא עובר את ה1X אחוז, זה בטוח.

פורסם
X6M כדי להיות שונה בעדר הבני דודים וחובשי כובעי הנייק.

רק אל תשכח לקנות שלט עם התנעה מרחוק. ליתר בטחון, אתה יודע...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם אותו אדם שמרויח 15 נקי הוא רווק, הוא אמור לחיות ברמת חיים סבירה +. אם נשוי אז אני מניח שאישתו מכניסה עוד כמה אלפים בחודש. במעל 20 נקי לחודש משפחה אמורה לחיות במדינת ישראל בכבוד.

פורסם

בהייטק, רוב האנשים עם כמה שנות ניסיון מסתכלים על זה מלמעלה. אני יודע.

אבל זה לא ממש קשור, צריך להפריד בן מי שמרוויח 15-20 אש"ח לחודש לבין מי שיכול להסתדר טוב עם הסכום הזה וזו לדעתי ההגדרה של אמיד (ממוצע). איש הייטק שלא שורף את הכסף שלו על שטויות (מכון כושר יקר שבאים אילו פעם בחודש, אכילה קבועה במסעדות, חבילות טלפון/אינטרנט/טלוויזה יקרות שאינן בשימוש וכו') יכול לשים עשירייה בצד כל חודש בכיף, אחרי 3 שנים (ו 350 אש"ח בכיס) ניתן לרכוש רכב פרמיום חדש (C קלאס/בימר סידרה 3) או רכב יוקרה משומש (למשל S קלאס או C63 בנות 5 שנים) ללא הנד עפעף.

המכשלה נתונה בהתמכרות. אחזקת רכבים שכאלה אינה זולה, C63 משומשת תעלה בן 6 ל7 אש"ח לחודש (כולל הכל) ואחרי שמתרגלים לרכבים שכאלה חזרה לרכב פשוט (מאזדה 6 פרמיום לדוגמה) מרגישה כנסיעה על בימבה:wink:

פורסם

יש אנשים שמעדיפים את המותרות שפירטת כבזבוז לעומת קניית רכב כזה (בטח במזומן) שהם יפרשו כבזבוז.

אני בתור אינדיבידואל יכול לחיות מאוד טוב מ15K בחודש כרווק או כזוג באשקלון.

במרכז קצת יותר קשה אבל עדיין אפשרי כרווק.

• תוכן חדש...